Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürtünme yanığı gibi geldi bana, eşiniz halat ya da benzeri bir şeyle ağır bir malzeme çekmiş olabilir miEşimin sırtında böle izler gördüm.
Bu ne dedim bilmiyorum diyor oturmuş düşünüyor vallahi bilmiyorum kızmakta haklısın ama. E olduğunu bilmiyorum diyor ne olabilir başka allh aşkına
Acıyor mu ne iş yapıyor yaptığı işle alakalı da olabilir sadece iz mi dokununca hissediliyor mu bı yere sert surtunmus olabilir miEşimin sırtında böle izler gördüm.
Bu ne dedim bilmiyorum diyor oturmuş düşünüyor vallahi bilmiyorum kızmakta haklısın ama. E olduğunu bilmiyorum diyor ne olabilir başka allh aşkına
EwetBiri cırmıklamış mıdır diye mi düşündünüz?
Kedi cırmıklamış.Eşimin sırtında böle izler gördüm.
.öylemi ay inşallahEger ağır bisey taşıdiysa olmustur benim eşimdede oluyor sırtında eşya taşıdığı zaman
tırnak izi değil bence buEşimin sırtında böle izler gördüm.
Birinciyi seçiyorum. Konu sahibinin eşi vukuatlı azcık.Ya çok çılgın bir sevişme olmuş ya da sıcakta nemli vücudunu kaşırken tırnakları da uzunsa kendini çizmiş. Ben sürekli çiziyorum böyle.
Çizgiler dikey yani belirgin olanlar dikey enine de hafif var.Çizikler enineyse kendini kaşımıştır, çizikler boyunaysa yani dikeyse sevişirken farketmeden çizmiş olabilir misiniz?
Bence detırnak izi değil bence bu