- 18 Kasım 2020
- 20.759
- 49.943
- 548
Tırnak değil bencede hani yük taşırken çizilmiş gibi yada düşmüş gibi olabilir bunlarBen hiç öyle düşünmüyor ya hatta görünce kendi kendime derim yazık günah nereye vurmuşhiç sorma gereği bile duymam
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tırnak değil bencede hani yük taşırken çizilmiş gibi yada düşmüş gibi olabilir bunlarBen hiç öyle düşünmüyor ya hatta görünce kendi kendime derim yazık günah nereye vurmuşhiç sorma gereği bile duymam
![]()
Biraz göz gezdirdim de şöyle bir u dönüşü yapıyorum onun koca vukuatlı benim kocayla kiyaslayamamCanım işsizsen otur bak konularına.![]()
Bir kadın tarafından çizilmiş gibi durmuyo kesin kendi kaşidi ya da bir yere sürttü.
Kız nasıl hatırlıyorsun ben unutup aynı konuya yazıp yazıp duruyorumCanım işsizsen otur bak konularına.![]()
Bunun şüphesi bile kötü bence yaa insanın içine bir kurt düştü mü yer bitirirBir kadın tarafından çizilmiş gibi durmuyo kesin kendi kaşidi ya da bir yere sürttü.
Adeta bir profesörsün nerede sevişince nasıl yanıklar, izler olur biliyorsun ya kudra bayılıyorum sanaValla ben dalga geçmiyom. Bence halı yanığı özellikle ikinci fotodakiler
Tecrübe konuşuyorAdeta bir profesörsün nerede sevişince nasıl yanıklar, izler olur biliyorsun ya kudra bayılıyorum sana![]()
Esimin yegeninde oldu.Derisi catlamis.ne demisti doktor hatirlamiyorum.kilo alimi filan oldumu ya da cigerleriyle ilgili bi sorunu.Eşimin sırtında böle izler gördüm.
Bu ne dedim bilmiyorum diyor oturmuş düşünüyor vallahi bilmiyorum kızmakta haklısın ama. E olduğunu bilmiyorum diyor ne olabilir başka allh aşkına
Ay inşallah izler sendedir halı izinden yakalamak tövbeler olsun diyorumTecrübe konuşuyor![]()
Öyle mi diyorsunKudrAlobar haklı bence de halı olabilir. Tırnak izi olamayacak kadar kalın çünkü. Kırbaç falan için de kısa ve az.
![]()
Ahaha yok yakalamak değil. Yeni taşınılacak evde sadece bir halı ve bir sandalye vardıAy inşallah izler sendedir halı izinden yakalamak tövbeler olsun diyorum![]()
Öyle mi diyorsun![]()
![]()
Dehşetengiz hafızamı kk da harcıyorum.Kız nasıl hatırlıyorsun ben unutup aynı konuya yazıp yazıp duruyorum![]()
Yün halıysa hele dizler de berbat oluyorAhaha yok yakalamak değil. Yeni taşınılacak evde sadece bir halı ve bir sandalye vardıİmkanlar elverdiğince işte
![]()
Ayy resmen kırbaça aş erdimKudrAlobar haklı bence de halı olabilir. Tırnak izi olamayacak kadar kalın çünkü. Kırbaç falan için de kısa ve az.
![]()
Herifin sırtı benim dizler gittiYün halıysa hele dizler de berbat oluyor![]()
![]()
Maşallah hocamHerifin sırtı benim dizler gittiaha pozisyon bilgisi de verdik resmen
![]()
Halbuki bir dedektiflik büromuz olsa mikemmel olmaz mıydıDehşetengiz hafızamı kk da harcıyorum.
Var bişiyler varrTabi canım, Kudra kadar olmasa da anatomi bilgim vardır.
![]()