Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

zaten başımız ağrısa acaba hamilemiyiz diyoz geçen dişiim ağrıdı acaba hamilemiyim demiştim kendi kendiem kopmuştum :roflol::roflol:

ben artık hiç ümtlenemiorum ttlım hep sonu hsran oldu çnküüü hele ilk denedimz ayy kesn kesn hamileym demiştimm tabi negatif sonuççç berbat bi ruh hali..benm illk hamileliğim korunurken oldu bundada hemen olcak sandım yanılmışınnn((((((((((((

canım hüsranlara alıştık değişik bişi olsun artık
ben 15 aydır kırmızı kartı gördükçe :bbo:

o yüzden artık arkadaş olduk ama beni anlıycak yakında arayı iyi tutuyorum bu ay 2 kez uğruycak
belki artık halime acırda gelmez ziyaretime delikafadulden

ben trbanlı deilim canım inş ilerde istiorum allah o düşünceyi verir kapanmak istiorum bizim büyükler hep trbanlılar öle abartı deil ama kısa kollu filan gymezler mesela ne evde ne sokaktta

zaten başımız ağrısa acaba hamilemiyiz diyoz geçen dişiim ağrıdı acaba hamilemiyim demiştim kendi kendiem kopmuştum :roflol::roflol:
sositososito sositososito sositososito hahahah valla bi alemizz yaaaaaaa :):):)dişin demek haaa bas agrısı hamilelkte oluoda dişşş:):):
napıosunuz cnlar ben geldim dualarmı ettim dilanıma ve eşinee alah kabul etsin inş....ama bi duayı bulamadım bndeki kitaplarda yok neten okucAM ONUDA amenenresülü malesef yok koçiş nette bulduu saolsunn...
hoşgeldin cnm allah razı olsn allah kabletsnnnn:)saol bitanem eşinde saolsun cnmmm
canım kuranda bakara suresinin sonlarında eğer arapça biliyosan aklında bulunsunn

bu arada acaba kapalı olan varmı ya da kimlerrr
ben türbanlıyımda zemuszemus

ben suan basım kapalı oturuorm hallaaaaasositososito duam biitii ama basörtümü cıkartmadm:)normalde acıgım ne güsel kapalısın darısı basımıza inş:Saruboceq:

bnde kız başörtüsüde hiç yakışmıoo yaa neden böleee hiç hoş durmuoo bndee bazılarını görüorum ne güzell hoş duruolarr yakışıoo

darısı başınıza olsun inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ilk adımı atın gerisi gelir
bende kapanmadna önce hep ha şu gün felan diye hep erteliyodum
sonunda bi cuma günü kuran okurken rahman suresini tamam dedim kapanıyom ve çıkıyom
evdede arkadaşımla aldığımız ilk kapandığımzda bunu takıcaz dediğimiz eaşrbım var
onu taktım dışarı çıktım
sonrda hiç çıkarmadım çok şükürrrr
çok başka bişi bunun manevi duygusuu opuyorumnanaktan

canım sabah eşim işe giderken die mayalamıştım şimdi pişirdim yoksa ben pek sevmem mayalı hamuru midemi ekşitir hemen bi tane yerim sositososito

ewt canım çopk doru sölüosunn oduyguyu inş bizlerde tadarızz....

sağolun canlarımmm darıısda başınıza olsunnn inşlhhhhhhhhh
benim 4 sene oldu yani 19 20 yaş arası kapandım ben
kapanmadan öncede öle çok açıkdeğildim kısakolluyla felan dışarı çıkmazdım
namazımıda kılardım lise döneminden beri kapanmak o zamanaymış
ama daha önceden kapnamadığım için bile bazen keşke diyorum

inşş bitanem masşşaallah sana ne güsel ne mutlu sana ama ckk güzelsin canım benimm kızlar yeni arkdsmız geldiii hoşşgeldin cnmmm:1hug:

kıss popumumu kaşısam kaydirigubbakcemile3
şaka canım o ssiizn gözlerinizin güzelliği hayatımmm
sorrander hoşgeldin canım
demin bana soru sormuşsun akıntıdan anlıyomusun diee
bende hayır dedim ben pek anlamıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…