Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

grşş canım ii gecelerr bnde şu dualarmı okuımm abdest alıcam daha duşa giricemmm öptüm hepiniziii opuyorumnanaktan

hee bu arada gelicem yine benmkinin işi var acil yapması gereken onu beklicem yani geç sate kadar ayaktayımm

diloşum burda olursan konuşuruz canmım duaları bitirmem lazımm bekle beni annaccıımmmm:)))))))))))))))))))))))))))))

iyi geceler kıslarrr
bende bu akşam üstü uyudum hiç uykum yokkk
pogaça yoğurum sabah koçiş yesin diee onu fırına vercem şimcik
yine burdayım amazemuszemus

diloşum burda olursan konuşuruz canmım duaları bitirmem lazımm bekle beni annaccıımmmm:)))))))))))))))))))))))))))))
bkliorm cnmmmm
iyi geceler kıslarrr
bende bu akşam üstü uyudum hiç uykum yokkk
pogaça yoğurum sabah koçiş yesin diee onu fırına vercem şimcik
yine burdayım amazemuszemus

:)sendemi burdsn oh ellerne saglk kızlar cıkmyn ya kaynatalımmm

ii canım ne yapayımm gece gece mutfaktayım kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 oohhh ohhh hamarat kızz seniiii

sessiz sessiz yapıyorum ses çıkmasın dieee
karşı komşum dicek ne bu saatte böle diekaydirigubbakcemile3

:1hug: :1hug: cnm benm düşünürmştee kocasınııı hehehhehe komsular bir alem oluor zaten dün cok ses geliordu napıordun kızz falan gibi konusurlar yaaaa :jeyyar: aaa semrada gelmişşşş

biizmde geçen gece gece 2 de üstümüzdeki değil onun üstündeki acayip ses yaptı dedik herhalde taşınıyolar
sonra dün baktım taşınmamışlar aa dedim eşime bunlar taşınmamış kaydirigubbakcemile3
boşuna onların yüzünden uyuyamadığımız yanımıza kaldıÇok üzgünüm çoook

:roflol: :roflol: :roflol: allah iiliini veermsn kızzzz :):)hahahahahahahahha yaa basım agrıorr aysem yaaaa offf azımdada bi tat metal tadı yani adet yeni bitmse acaba hamilemym dicem?

zaten başımız ağrısa acaba hamilemiyiz diyoz geçen dişiim ağrıdı acaba hamilemiyim demiştim kendi kendiem kopmuştum :roflol::roflol:

napıosunuz cnlar ben geldim dualarmı ettim dilanıma ve eşinee alah kabul etsin inş....ama bi duayı bulamadım bndeki kitaplarda yok neten okucAM ONUDA amenenresülü malesef yok koçiş nette bulduu saolsunn...

canım kuranda bakara suresinin sonlarında eğer arapça biliyosan aklında bulunsunn

bu arada acaba kapalı olan varmı ya da kimlerrr
ben türbanlıyımda zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…