Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

trıid varmı sende canım bend eşüpelenip test yaptırmıştım düşükten sonra normal çıktı

evet zeynepcim tiroid varr ilaç kullanıyorum düştü bakalım geçen ayy
ama o ay da fos çıktı artık önmüzdeki günler ne gösterir hepbirlikte göürücezopuyorumnanaktan

evet zeynepcim tiroid varr ilaç kullanıyorum düştü bakalım geçen ayy
ama o ay da fos çıktı artık önmüzdeki günler ne gösterir hepbirlikte göürücezopuyorumnanaktan

doktorlar çok hatalı hamileyim gittim ne test ne bişi bir daha ki aya gel kalp atışına bakalım dedi doktora ne gerek var bende anlıyorum hamile olduğumu birde kan testi yaptıda hamilesin dedi gönderdi vitamin verip tabi kalbini duymak kısmet olmadı bebşimin

Kıslar hepsı allah tan doĞuran Çatır Çatır doĞuruyo doktor bıle gÖrmeden bızmı Çok pıpırık yapıyoz bÖl eoluyo anlamadım

Kıslar hepsİ allah tan doĞuran Çatır Çatır doĞuruyo doktor bİle gÖrmeden bİzmİ Çok pİpİrİk yapıyoz bÖl eoluyo anlamadım

doğru söylüyosunnn bizimde kaderimiz buymuş kızz napalıummmm benim zaten huyum öle pipirikliym çok herşeyi çok takarım en küçük olayı büyütürümmm oda yapıdan kaynaklanıyo değiştiremıyosunda

16 sında adet olucam ama göğüslerim dışında hiç bir belirti yok su topu giibi oldular akıntım bile yok olsamda yeniden işe başlasam:umursamaz:

ben çok üzzerine düşmüştüm kıslar ama insanın elind edeğil iyi bakmak istiyor meleğine 4 kilo aldım 2 ayda hala veremedim mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…