canım kelin ilacı olsa başına sürermiş die boşa dememişlerr
bende doktora gittiğim zaman tiroid için kadın bana saymadan bende şu belirtileri var die saymaya başladım
kadın güldü şaşırdı sen bizim hstnin yanında dükkan açsana dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canim benim ya Allah ne muradin varsa versin,test yaptinmi bugun
prof luğu aştık artık hakket :roflol::roflol:
ne duyarsak araştırıyoz anacımmmm kadındoğumcular halt etmiş yanımızda :roflol::roflol:[/QU
doru cnm haklisin
kizlar benim bu ay umudum yok gecti kesin renkli olurum su ayin sekizi gelsede doktora gitsem
prof luğu aştık artık hakket :roflol::roflol:
ne duyarsak araştırıyoz anacımmmm kadındoğumcular halt etmiş yanımızda :roflol::roflol:
en umutsuz anda bebişler geliyomuş cnmm benimmm hayırlısı ne zamansa hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar inşşş
evet zeynepcim tiroid varr ilaç kullanıyorum düştü bakalım geçen ayy
ama o ay da fos çıktı artık önmüzdeki günler ne gösterir hepbirlikte göürücezopuyorumnanaktan
yaptımmm kuşummm tek çizgi çıktı çooookkk silik başka ikinci çizgi ama tek çizgiydi bence
cnm kacinci gunundesin ocizgiler ciftlenir merak etme yeterki kafaya takma ok
Kıslar hepsİ allah tan doĞuran Çatır Çatır doĞuruyo doktor bİle gÖrmeden bİzmİ Çok pİpİrİk yapıyoz bÖl eoluyo anlamadım
Kıslar hepsİ allah tan doĞuran Çatır Çatır doĞuruyo doktor bİle gÖrmeden bİzmİ Çok pİpİrİk yapıyoz bÖl eoluyo anlamadım
16 sında adet olucam ama göğüslerim dışında hiç bir belirti yok su topu giibi oldular akıntım bile yok olsamda yeniden işe başlasam:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?