Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

bugünde çok işim var temizlik yemek zaten hiç bitmiyor zemuszemus

ehehhe kız hep aynı işş bende öle diyom bebek oldumu benim evi poh götürmez inşş diyorumm normalde benimde işim bitmez hiççç ama alt katta kayınvalice var çok sıkıştımı onu çağırıcam artık ay onlar bi olsunda gözümüz açılırrr böle safsaklanmayız

ben sabah uykusunu çok severim mesela kocişi işeee yollarım kendim gene yatağaa ne zaman cnm isterse o zaman kalkarım ee geç kalkıncada işşler çabuk bitmıyo zaten günler çok kısa bebek oldumu erken kalkıcazz işlerimizide yoluna koyarızz hayırlısıylaa

ay kız olsunda melekler,miz poh götürsün kocaları çalıştırırız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kıs zaten sanki adet oldum olcam morelim sıfır mafoldumben

kıs benim kardeşimin 3 aylık kızız var gece hiç uyumuyomuş gündüz de beraber uyuyolar ne yemek ne iş hiç düzen kalmamış gec euyku yok onlardakaydirigubbakcemile3

kıs bebiş anne karnında hangi düzene alışırsa öle oluyomuş diyolar ben gece düzenli uyumayı düşünüyom bebişde gece uyusun

kıs bebiş anne karnında hangi düzene alışırsa öle oluyomuş diyolar ben gece düzenli uyumayı düşünüyom bebişde gece uyusun

aaa ilginçmişşş benim bebiş sabah uyusunnn ehehehe ay kardeşine üzüldümm valllaa ama olsunnn elbet düzene girer oda birazcık düzensiz olmuşş bebeğini almışya kcağınaa senn takma kafana cnm bu ay adet ol diğer ayda kür falan yaparsınnn sona çalışmalarr gelsinnn seni göremeyız buralardadalülülülülülü

biz kadınlar ne kadar takıntılıyız erkekler ne kadar rahatlar oluruna bırakabiliyorlar herşeyi hiç böle sohbet yapacak erkek olcağını sanmıyorumopuyorumnanaktan

biz kadınlar ne kadar takıntılıyız erkekler ne kadar rahatlar oluruna bırakabiliyorlar herşeyi hiç böle sohbet yapacak erkek olcağını sanmıyorumopuyorumnanaktan

bencede konuşmazlarkii onların yapısında yokk bu tarz şeylerrr bana kızıyo bazen tanımadığın insanlarla ne konuşuyosun ne anlatıyosun o kadr diye buranın sohpet yeri vardı oraya girdinmi hiç allahım çok ii arkdşlıklarım vardı orada ramazanda sahura kadr oturuyodukk ama sonra kapandıı:gitme: inş açılır gene

canım a hayırlısı hepimiz için inş.

dilos cnm sorun her neyse kafana takma gercekten umursama bos ver sen civil civil bir kardesimizsin bak burada kactene ablan anlatmak istersen hepimiz dinleriz seni opuyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…