bugünde çok işim var temizlik yemek zaten hiç bitmiyor zemuszemus
ehehhe kız hep aynı işş bende öle diyom bebek oldumu benim evi poh götürmez inşş diyorumm normalde benimde işim bitmez hiççç ama alt katta kayınvalice var çok sıkıştımı onu çağırıcam artık ay onlar bi olsunda gözümüz açılırrr böle safsaklanmayız
ben sabah uykusunu çok severim mesela kocişi işeee yollarım kendim gene yatağaa ne zaman cnm isterse o zaman kalkarım ee geç kalkıncada işşler çabuk bitmıyo zaten günler çok kısa bebek oldumu erken kalkıcazz işlerimizide yoluna koyarızz hayırlısıylaa
kıs bebiş anne karnında hangi düzene alışırsa öle oluyomuş diyolar ben gece düzenli uyumayı düşünüyom bebişde gece uyusun
biz kadınlar ne kadar takıntılıyız erkekler ne kadar rahatlar oluruna bırakabiliyorlar herşeyi hiç böle sohbet yapacak erkek olcağını sanmıyorumopuyorumnanaktan
kızlar slm geldim öle bi bakındım hiç ii diilim bugun:sinifsinif:
bencede konuşmazlarkii onların yapısında yokk bu tarz şeylerrr bana kızıyo bazen tanımadığın insanlarla ne konuşuyosun ne anlatıyosun o kadr diye buranın sohpet yeri vardı oraya girdinmi hiç allahım çok ii arkdşlıklarım vardı orada ramazanda sahura kadr oturuyodukk ama sonra kapandıı:gitme: inş açılır gene
kızlar slm geldim öle bi bakındım hiç ii diilim bugun:sinifsinif:
hiççççç bişeyim yok ii diilim işte bosverin unutun gitsin cıkıcam şimdi kızlar
üzülme canım her neyse her geçen şey gibi oda geçer :1hug:
cnm yasım24 bır bucuk senelık evlıyız ve bır senedır ıstıyoruz hıcbır problemımız yok maolmuyoıste mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?