Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

neeeeeeeeeeefazla geçmedenmi kız dur daha biz napalım 30 yaşındayımm aboooo daha hiiççç çocukkk...bu arada sela kızlarr semraya hemen yazmak istedimm kızz alemsnn heedelikafadulden

kiz herkesin secimi valla ben hemen istiyordum kariyer diye arkasin biri yapmadi dort bes yil oldu evleneli simdi keske diyor isteyen ikisinide bir arada yurutur seninde olur yakinda cift cift inszemuszemuszemuszemuszemuszemus

sevgılı testcım :ecrin_bebek: sana bakıp yumurlama tarıhımı ogrendım...umarım sende bende yanılmayız ..bu ay guzel haber alırız.. zemuszemus

doruu aslında kalkmasamda olurduu :roflol:test çöz bolbol sınavda çok işine yarıcak ben hepsini ezbere almıştımm bi seferdede geçtm kolay yani korkmaa kuzumm

ay patim benim sklus dengesizmi sence bak son uc ayi yaziyom. 4 ekim , 3 kasim, 27 kasim duzgumnmu kiz

ehh canım aralığı kısa sürmüşş 3 kasım 27 kasım 24 gün normalde 25 30 arası normal sayılıoo ama dier aya bakarsan 4 ekim 3 kasım çok normall

evet cmnm digital olani gerci ilk kullanicam bakalim nasil cikicak

kıslar bu yumurlama testini bende alıcam bu ay başka .
çaresi kalmadı ben sanırım adetime yakın yumurluyorum gibi geiyor böle düzensiz çalışınca sonuç sıfır :umursamaz:

ehh canım aralığı kısa sürmüşş 3 kasım 27 kasım 24 gün normalde 25 30 arası normal sayılıoo ama dier aya bakarsan 4 ekim 3 kasım çok normall

sagol cnm son uc ay daha dendeli sanki ben takvim tutum icin bakiyorum hep bakalim valla size ayip olmuyor demi ben ikinciyi istiyorum diye herkese versin yarabbim bak bir yildir korunmadimiz halde yok bisey ben ondan ugrasiyorum birazda:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

olurmu öle şey cnm yaaa nedemek ayıp rabbim sana vermişş ikincisinide tez zamanda verir inşşş sağlıklı sıhhatlii öle şeyleri düşünme senn

yok canım olurmu öle şeyy aşkolsun iste tabi birncyi büyütmüşün yaş farkı olmasn aralarında bende öle istiorum iki yaş yada üç yaşş arkdaş olsunlarr:)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…