neeeeeeeeeeefazla geçmedenmi kız dur daha biz napalım 30 yaşındayımm aboooo daha hiiççç çocukkk...bu arada sela kızlarr semraya hemen yazmak istedimm kızz alemsnn heedelikafadulden
kiz ben evleneli uc yil oluycak besincayda kizim bir bucuk yasinda valla ikiz ne guzel benim ablam ikiz bekliyo iki ay kaldi doguma
ohh mşallhhhhhhhh allh versin kuzum hiç kalkmasaydın nasıl olsa gene yatıcaz lülülülülülü dilan girdi çıktı cnm sıkkın dedi anlatmadıda bende çıktım zaten sonra işlerimi hallettim yımek yaptım şimdide oturdum hem test çözüyorum hem buraya yazıomm
ay patim benim sklus dengesizmi sence bak son uc ayi yaziyom. 4 ekim , 3 kasim, 27 kasim duzgumnmu kiz
kaç günde bir adet olduğuna bağlı hayatımmm zaten içindeki kağıtta yazıyo siklusun uzunluğuna göre değişiyo sen kaç günde bir oluyosun ben 30 günde bir çıktı takvimde bnim aldığım testte 13 gün başla diyodu ama başka markalarda 14 gün deniyo ben kendimikie göre başladımm sen digital alıcan demi
ay patim benim sklus dengesizmi sence bak son uc ayi yaziyom. 4 ekim , 3 kasim, 27 kasim duzgumnmu kiz
sevgılı testcım :ecrin_bebek: sana bakıp yumurlama tarıhımı ogrendım...umarım sende bende yanılmayız ..bu ay guzel haber alırız.. zemuszemus
slm kıslar toplanmışsınız maş.
doruu aslında kalkmasamda olurduu :roflol:test çöz bolbol sınavda çok işine yarıcak ben hepsini ezbere almıştımm bi seferdede geçtm kolay yani korkmaa kuzumm
slm kıslar toplanmışsınız maş.
ehh canım aralığı kısa sürmüşş 3 kasım 27 kasım 24 gün normalde 25 30 arası normal sayılıoo ama dier aya bakarsan 4 ekim 3 kasım çok normall
sevgılı testcım :ecrin_bebek: sana bakıp yumurlama tarıhımı ogrendım...umarım sende bende yanılmayız ..bu ay guzel haber alırız.. zemuszemus
sagol cnm son uc ay daha dendeli sanki ben takvim tutum icin bakiyorum hep bakalim valla size ayip olmuyor demi ben ikinciyi istiyorum diye herkese versin yarabbim bak bir yildir korunmadimiz halde yok bisey ben ondan ugrasiyorum birazda:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
hg zeynep cnm nasilsin
sagol cnm son uc ay daha dendeli sanki ben takvim tutum icin bakiyorum hep bakalim valla size ayip olmuyor demi ben ikinciyi istiyorum diye herkese versin yarabbim bak bir yildir korunmadimiz halde yok bisey ben ondan ugrasiyorum birazda:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?