kizlar ben geldim kimse yok kacmislarrrrrrrrrrr
ben geldim kızzzz
hg cnm kimse yok ben geziniyordum sidete
semra akıntımı test etim bgn gelmiş hemide uzuyooo bakalım testte ne çıkıcak akşama yapıcamm
iyi canim neguzel teste ins cift cizgi cikar.benim bu ay umidim yok benimde
ay kız benmde kafam karıştı 25 yaşındayım cnm ama 26 olucamm ah şu kadınlar hep küçültüyoz varyaa yaşımızı
aman olsun kiz birsey olaz ayni yastayiz hemen hemen.ben birdaki ay teste baslicam kesin kacinci gunde baslaniliyor teste cnm
bende 26 oldum cnm ve fazla gecmeden ikinciyi ondan istiyorum herci herkesin gorus acisi farli ben buyusun krese gidince calismak istiyorum arka olursa zaten aralari iki yas olucak
bende 26 oldum cnm ve fazla gecmeden ikinciyi ondan istiyorum herci herkesin gorus acisi farli ben buyusun krese gidince calismak istiyorum arka olursa zaten aralari iki yas olucak
neeeeeeeeeeefazla geçmedenmi kız dur daha biz napalım 30 yaşındayımm aboooo daha hiiççç çocukkk...bu arada sela kızlarr semraya hemen yazmak istedimm kızz alemsnn heedelikafadulden
oo sen hızlısın valla bizden ben 1 cisine daha yeni niyetlenebildimm 5yılımızda sen kaç yıllık evlisin bende senin gibi düşünüyorum iki çocuk isteyen bence çok ara vermesinnn ben ikiz istiyorum biliymmusun ikisi birden çıkarbrinciden sonra ikinciye niyetlenirmiyim bilemıyorum ama ikiz bebekleri çok sevıyorum bakması çok zor hem madden hem manen ama napimm olsunlarda katlanırım ben
kızz vaeya bi uyumuşum hiç sormaa:)))))))))daha bir saat oldu kalkalıı evi tparldım öle bii bişiyler yedimm geldim hemennn zemuszemusgece sat beşti ben hala kkda dolanıodum ama kmseckler yoktuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?