Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

24 yaşındayım ben hatta 25 diyelim 84 lüyümm cnm evet akşam uykum geldi bizimkilerrde devam etmişş konuşmaya okudum bende bu sabah

bende 26 oldum cnm ve fazla gecmeden ikinciyi ondan istiyorum herci herkesin gorus acisi farli ben buyusun krese gidince calismak istiyorum arka olursa zaten aralari iki yas olucak

aman olsun kiz birsey olaz ayni yastayiz hemen hemen.ben birdaki ay teste baslicam kesin kacinci gunde baslaniliyor teste cnm

kaç günde bir adet olduğuna bağlı hayatımmm zaten içindeki kağıtta yazıyo siklusun uzunluğuna göre değişiyo sen kaç günde bir oluyosun ben 30 günde bir çıktı takvimde bnim aldığım testte 13 gün başla diyodu ama başka markalarda 14 gün deniyo ben kendimikie göre başladımm sen digital alıcan demi

bende 26 oldum cnm ve fazla gecmeden ikinciyi ondan istiyorum herci herkesin gorus acisi farli ben buyusun krese gidince calismak istiyorum arka olursa zaten aralari iki yas olucak

neeeeeeeeeeefazla geçmedenmi kız dur daha biz napalım 30 yaşındayımm aboooo daha hiiççç çocukkk...bu arada sela kızlarr semraya hemen yazmak istedimm kızz alemsnn heedelikafadulden

oo sen hızlısın valla bizden ben 1 cisine daha yeni niyetlenebildimm 5yılımızda sen kaç yıllık evlisin bende senin gibi düşünüyorum iki çocuk isteyen bence çok ara vermesinnn ben ikiz istiyorum biliymmusun ikisi birden çıkar brinciden sonra ikinciye niyetlenirmiyim bilemıyorum ama ikiz bebekleri çok sevıyorum bakması çok zor hem madden hem manen ama napimm olsunlarda katlanırım ben

neeeeeeeeeeefazla geçmedenmi kız dur daha biz napalım 30 yaşındayımm aboooo daha hiiççç çocukkk...bu arada sela kızlarr semraya hemen yazmak istedimm kızz alemsnn heedelikafadulden

eheheheh erken kalkan yol alır cnm benimmm hoşgeldin nerdesin sen bakim saat kaç oldu

kızz vaeya bi uyumuşum hiç sormaa:)))))))))daha bir saat oldu kalkalıı evi tparldım öle bii bişiyler yedimm geldim hemennn zemuszemusgece sat beşti ben hala kkda dolanıodum ama kmseckler yoktuu

kiz ben evleneli uc yil oluycak besincayda kizim bir bucuk yasinda valla ikiz ne guzel benim ablam ikiz bekliyo iki ay kaldi doguma

kızz vaeya bi uyumuşum hiç sormaa:)))))))))daha bir saat oldu kalkalıı evi tparldım öle bii bişiyler yedimm geldim hemennn zemuszemusgece sat beşti ben hala kkda dolanıodum ama kmseckler yoktuu

ohh mşallhhhhhhhh allh versin kuzum hiç kalkmasaydın nasıl olsa gene yatıcaz lülülülülülü dilan girdi çıktı cnm sıkkın dedi anlatmadıda bende çıktım zaten sonra işlerimi hallettim yımek yaptım şimdide oturdum hem test çözüyorum hem buraya yazıomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…