askım hergün girme ilşkye günaşırıı yastıkta koyman yeterliiii bak yne cvp vermdn gidemdm kasma askmmm raht ol hadi nilglll basladı bile duayaaaa beni beklio hadi kaçtmm sizi seviormmopuyorumnanaktan
ya bugunde birlikte olsammi esimle ozaman 4 gun araliksiz birlikte olmus olucaz :))
bende hafta sonu ara vermedimm bide öle deniyeyimm dedimm bakalım ay sonunda görücezzz ne olucek
yumurtlama günündemisin kızz bence bu akşam olma akıntın falan varmıı
bence hergun bir kere cinsel iliskiye girmek sorun yaratmaz gebelige engel olmaz diye dusunuyorum ben.....
valla cnm benim doktorum bir gün arayla önerdii çünkü spermler içerde canlı durabılıyolarmışya çok sıkta ii değilmiş sperm kalitesi düşüyomuş
valla ben bu akinti isinden pek anlamiyorum......tek anladigim esimin hep spermleri geri akiyor onlari hissediyorum sırnaşık şey
ya nasıl anlamıyosunnn ya iğrenç konular bunlar ama normalde hergün akıntı gelmez insandan akıntı gelince anlarrsın cnmmm şeffaf olucak akıntı bide iki parmağının arasında uzuycakk ama dersenki ben onlara göre hareket ettmıyorum normal yollarla hamile kalıcam haftada 3 gün düzenli ilişki gerekıyomuş
valla ben bu akinti isinden pek anlamiyorum......tek anladigim esimin hep spermleri geri akiyor onlari hissediyorum sırnaşık şey
canim bende enfeksiyon var oda akinti yapiyor surekli o yuzden obur akintiyla karistiriyor olabilirim....
Kıslar bende hİÇ akıntı yok benhİÇmİ yumurtlamıyom
Kıslar bende hİÇ akıntı yok benhİÇmİ yumurtlamıyom
cnm senin bünyen farklıı herkesn belirtileri değişik olabilirrr benimde göğüslerim şişmez ağrımaz hiçç bünyeye göre değişirr ben kaç gündür takip edıyorum akıntım yoktu ama bgn var şeffaf ve uzuyo
kiz o esinin spermleri olmasin kafamçokkarıştı
kiz o esinin spermleri olmasin kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?