ya çok pahallıymış canım senin bir sorunun varmıki gidiyorsun canım benim arkadaş bahçeli evlerde vavutgüloğlu varya dışişleri bakanı onun karısının yeri var ona gitmişti 5 sene doğum kontrol hapı kullanmış çocuk olmuyodo 2-3 ayda hamile kalmış bende bebğimi kaybettiimde ona gittim ondan önce bir doktora gitmiştim hamile olduğumu öğrenince hiç memnun kalmadım bu iyi ama 120 fiyatıda
evet cok pahalı cokkk baaklm cnmmm inş işe yarar ben cörekotunu bıraktım kızlar kasıklarımda baya ii gelşmeler var konusuorlar resmen kaydirigubbakcemile3 ben cıkıorum nilgl bende ya kızlarrrr öpüorumm siziiiiopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
selam kizlar..........
adres tel versene canım bana yakın giderim belkii
selam kizlar..........
adres tel versene canım bana yakın giderim belkii CANIIM SARE DAVUTOĞLU 441 47 01- 441 47 20 ADNAN KAHVACİ BLV. NO/62/1 YAYALA DURAĞI BAHÇELİEVER
selam kizlar..........
ya kizlar size bir sorum var.....ben 3 gundur esimle hergun birlikte oluyorum ve hemen sonra altima yastik katiyorum ama bacaklarimi havada kirik bir sekilde tutuyorum yani tam yukari kaldirmiyorum bu sorun yaratirmi??
ya kizlar size bir sorum var.....ben 3 gundur esimle hergun birlikte oluyorum ve hemen sonra altima yastik katiyorum ama bacaklarimi havada kirik bir sekilde tutuyorum yani tam yukari kaldirmiyorum bu sorun yaratirmi??
bizzz dualrımızı okucazzz cnlarrr cıkıorumm bana dua edin doktraaa gidicem kızlarrr öptmmmmmm opuyorumnanaktan
DİLANCIM GEL YİNE ÖZLETME :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?