Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

evet cok pahalı cokkk baaklm cnmmm inş işe yarar ben cörekotunu bıraktım kızlar kasıklarımda baya ii gelşmeler var konusuorlar resmen kaydirigubbakcemile3 ben cıkıorum nilgl bende ya kızlarrrr öpüorumm siziiiiopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bye byee dedikodu yapın bakalım bol bollgelsin çaylar gitsin kahvelerr

adres tel versene canım bana yakın giderim belkii

askım ben neetenn yazmıstım hayri ermiş dieee ordan alıp ardm bizimklerin aile doktoruymus oo cnmm normalde sadce gebelere bakıor askmm bana rica üstüne bakıcak kendi yerinde bakıormu bilmiorm cnm ama sorarızzz cnm netten google yaz hayri ermiş cıkar cnm muayne üücretinin 350mlyn oldugu yazıodu orda ben kendisine sormdm hiç

ya kizlar size bir sorum var.....ben 3 gundur esimle hergun birlikte oluyorum ve hemen sonra altima yastik katiyorum ama bacaklarimi havada kirik bir sekilde tutuyorum yani tam yukari kaldirmiyorum bu sorun yaratirmi??

ya kizlar size bir sorum var.....ben 3 gundur esimle hergun birlikte oluyorum ve hemen sonra altima yastik katiyorum ama bacaklarimi havada kirik bir sekilde tutuyorum yani tam yukari kaldirmiyorum bu sorun yaratirmi??

olmaz cnmmm bişi olmaz sonuçta yukarda kalıyo bacakalrın sperm içeri doğru girer meraklanma

askım hergün girme ilşkye günaşırıı yastıkta koyman yeterliiii bak yne cvp vermdn gidemdm kasma askmmm raht ol hadi nilglll basladı bile duayaaaa beni beklio hadi kaçtmm sizi seviormmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…