bende akıntııı testı yaptım bgnnnn uzuyooo ehehehheheheheheh ama benim kociş geç gelicekmiş bu gece yaa 11i geçer didiiii:sinifsinif:
yokk kız yarım sat sonra geliomuş koçiş onu bekliorum hazırlandım süslenip püslndimm :roflol:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt oleyyyyy hadii kız bugunde iş var sanaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden
umutsuz neden dr ye gidiyosun cnm
adam yokk aamaaaa :teytey:
haytm teyzem bana randevu alms kendisi gidelm cok ii doktr dedi cok ünlü bir doktrmusss beni götrcekmişde cnm bende tamam dedm cnm bakalm hemn cörekotu bal tarcında yiorum ya bi baklm ne durumda yumoşlar
ooo imişş o zaman cnm gidin bakalım inş sonuçlar iyidirrr
haytm teyzem bana randevu alms kendisi gidelm cok ii doktr dedi cok ünlü bir doktrmusss beni götrcekmişde cnm bende tamam dedm cnm bakalm hemn cörekotu bal tarcında yiorum ya bi baklm ne durumda yumoşlar
KİMMİŞ NEREYMİŞ DOKTOR CANIM YA İNŞ. GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN opuyorumnanaktan
kızlar benm reglime on gün kaldı sizce çalışmaya devamı etsm ne dersinizz:))
kızlar benm reglime on gün kaldı sizce çalışmaya devamı etsm ne dersinizz:))
inş bitanemm yarın 1bucukta randevum haber veririm size askımm dua edinnn:Saruboceq:bakalm çörekotu napmıs yumoslrananiknanik
bırkma canım yumurtlama geç oluyor bazen ben hep 19 -21 günlerinde yumurtladığımı sanıyorum o aralar mide bulantım ve kasıklarımda batmalar oluyor
beklıyoz cnmmm dualarımız seninlee kötü bişi çıkmazz merak etmee seninn yumoşlar xxx large olmuştur kız boyna yedin çörek otunu
beklıyoz cnmmm dualarımız seninlee kötü bişi çıkmazz merak etmee seninn yumoşlar xxx large olmuştur kız boyna yedin çörek otunu
ewt bnde öle diorumm boyu kadar olmuşturr :)))))))))))))alkisalkisalkis
hayri ermiş cnmmm anadolus saglık merkezinde prof adam cok ii bi doktor ama cok pahalıı yaa 350ytl :skafamçokkarıştı
ya çok pahallıymış canım senin bir sorunun varmıki gidiyorsun canım benim arkadaş bahçeli evlerde vavutgüloğlu varya dışişleri bakanı onun karısının yeri var ona gitmişti 5 sene doğum kontrol hapı kullanmış çocuk olmuyodo 2-3 ayda hamile kalmış bende bebğimi kaybettiimde ona gittim ondan önce bir doktora gitmiştim hamile olduğumu öğrenince hiç memnun kalmadım bu iyi ama 120 fiyatıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?