Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

bende akıntııı testı yaptım bgnnnn uzuyooo ehehehheheheheheh ama benim kociş geç gelicekmiş bu gece yaa 11i geçer didiiii:sinifsinif:

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt oleyyyyy hadii kız bugunde iş var sanaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden

haytm teyzem bana randevu alms kendisi gidelm cok ii doktr dedi cok ünlü bir doktrmusss beni götrcekmişde cnm bende tamam dedm cnm bakalm hemn cörekotu bal tarcında yiorum ya bi baklm ne durumda yumoşlar

KİMMİŞ NEREYMİŞ DOKTOR CANIM YA İNŞ. GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN opuyorumnanaktan

bırkma canım yumurtlama geç oluyor bazen ben hep 19 -21 günlerinde yumurtladığımı sanıyorum o aralar mide bulantım ve kasıklarımda batmalar oluyor

bnde öle hisediorum canım sanki geç çatlıo yumoşlar inşş allahım bu ay yüzümüzü güldürr yarabbimm::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hayri ermiş cnmmm anadolus saglık merkezinde prof adam cok ii bi doktor ama cok pahalıı yaa 350ytl :skafamçokkarıştı

ya çok pahallıymış canım senin bir sorunun varmıki gidiyorsun canım benim arkadaş bahçeli evlerde vavutgüloğlu varya dışişleri bakanı onun karısının yeri var ona gitmişti 5 sene doğum kontrol hapı kullanmış çocuk olmuyodo 2-3 ayda hamile kalmış bende bebğimi kaybettiimde ona gittim ondan önce bir doktora gitmiştim hamile olduğumu öğrenince hiç memnun kalmadım bu iyi ama 120 fiyatıda

adres tel versene canım bana yakın giderim belkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…