Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

patikçim duaları unutuk sanma allah kabul etsin inşş..dün gece okudumm......benide unutmayın hee wallla lmaz:zemuszemus

zeynepcim dilan msnde yok sanırım evde deill bende koçişe yemek hazırlıyım geliorum öptüm aşkımm:))))))))

ya kizlar birsey sorucam gerci internette baktim biraz ama bir de sizlere danisayim dedim kokulu akintiy ilgili bilginiz varmi icinizde boyle durum yasayan oldumu ay sordum diye kusura bakmayin ok

ya kizlar birsey sorucam gerci internette baktim biraz ama bir de sizlere danisayim dedim kokulu akintiy ilgili bilginiz varmi icinizde boyle durum yasayan oldumu ay sordum diye kusura bakmayin ok

cnm iltihabın var heraldee bi doktora görünnn çünküüü kokulu olduğu zaman ii değil diyolarr ilaç veya fitil verıyolarrr yada soğan suyu iç o iltihabı temizliyo

canım sanırım iltihab oluomuş öl eokudum bnde nettee deyer snde böle bişiy varsa doktora git ttlım aksatmaa..

sagol cnm idare ediyorum iste temizlik yaptim yeni bitti ne pisirim diye dusunuyorum

ben bugn kocişi gözlmeyele kandırdımm ..yemekte vardı dnden kalan istemedi yemek varke evde tekrardan yemek yapmayı hiç sevmiorum boşna ziyan oluyo çöpe gidio siz kalan yemeklerini napıosunuz canlarr

bendede kokulu akintib var doktora gittim hap verdi kullandim ama yinede gecmedi bazen geciremiyorsun cunku vajina mantari bu........birde esinize bulasiyor birlikte olduktan sonra ve tekrar ondan size bulasiyor...

delikafadulden
bendede kokulu akintib var doktora gittim hap verdi kullandim ama yinede gecmedi bazen geciremiyorsun cunku vajina mantari bu........birde esinize bulasiyor birlikte olduktan sonra ve tekrar ondan size bulasiyor...

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden kız bndede kaşıntı var çok eşime geçermi sonra gene bana allah korusun zaten deliriorum kaşıntıdann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…