tamam canim anladim bu mantak enfeksiyonu sendeki ve cok kasinti yapar..evet esinede bulasiyor ve tekrar ondan sana bulasiyor...bendede var bu enfeksiyon ama bendeki agri yapiyor cinsel iliskide ama korkma kotu bir enfeksiyon degil ve gebeligede engel olmaz...
THRUSH kadinlarin %85 olur ve kasintili kokulu akinti yapar...bazen yillarca ugrasirsiniz gecmez inatci bir enfeksiyondur ama korkulacak birsey degildir yinede tedavisini yapin....
inşş kötü bişy olmasındaa ttlımm
şükür kavuşturana kıssssssssssslarrrr nerdesiniz ya
gitmemi canım ya gittim tabi en son beş ay önce gitim muayene oldum filan şükür bişey çıkmadıı gebe kal yne bana gel dedi doktorun başka yere gitme ben taki edicem dedii ok dedik ama hala bişiy yok eşime diorum gitsekmi hani beş ay oldu nie bu kadar uzadı die....sonra o aile doktorumuzu aradık oda bi üç ay daha deneyn dedi prolaktin için ilaç verdı onu kullandım zaten bir ay öle geçti ilaç içtim....bir yıl olmadan bişey yapmıolarki canm anca muayene adiolar alttan bnde ona deli oluorum yaa::::::::::(((((
Kızlar merhaba, ben bugün ilk defa ovülasyon testi yaptım.Pozitif çıktı, 24-36 saat arasında yumurtlama olacağını anlamına geliyormuş.Siz pozitif çıkınca ne kadar aralıkla beraber oluyorsunuz? bir tavsiyeniz var mı? Merak ettim de.:kedi:
yok canim hic korkma kotu birsey degil bazen yillarca bu enfeksiyonla yasiyan kadinlar var bende uzun zamandir ugrasiyorum gecmiyor....gebeligede engel degil merak etmeyin
bizz burdayıızz sen nerdesn asılll canımm naberr yaa :)))))))))))
Kızlar merhaba, ben bugün ilk defa ovülasyon testi yaptım.Pozitif çıktı, 24-36 saat arasında yumurtlama olacağını anlamına geliyormuş.Siz pozitif çıkınca ne kadar aralıkla beraber oluyorsunuz? bir tavsiyeniz var mı? Merak ettim de.:kedi:
iyiym sağol canım ama bütün gün kimseler yoktu akşam kayınvalidemi bekliyordum oda iptal oldu iyice sıkıldım aslında bugün adet günüm onu bekliyom o yüzden zaman geçmiyor
oooooooo yımeklerr kalmışşşş biz gelelimm hadi toplanın kızlarrrr gidiyozzzzz zeynepe
iyiym sağol canım ama bütün gün kimseler yoktu akşam kayınvalidemi bekliyordum oda iptal oldu iyice sıkıldım aslında bugün adet günüm onu bekliyom o yüzden zaman geçmiyor
vavvvvvvvvvvvvvvv kız ne kadr şanslısın öle ben 6 gündür yapıyom hala tıkk yokk bu gece beraber ollll benceeyarın akşamada ollll doktorlar bi gün arayla diyolar amaaa yinede diğer arkdşlarda sölesin fikrini
GELİN KISSLAR BİRAZDAN PEYNİRLİ POÇA YAPICAM ÇAYDA kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?