Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

THRUSH kadinlarin %85 olur ve kasintili kokulu akinti yapar...bazen yillarca ugrasirsiniz gecmez inatci bir enfeksiyondur ama korkulacak birsey degildir yinede tedavisini yapin....

kızz tamam bndekide yapıo öle yanma hisi gibi dimi offf npcaz yaaaa

Kızlar merhaba, ben bugün ilk defa ovülasyon testi yaptım.Pozitif çıktı, 24-36 saat arasında yumurtlama olacağını anlamına geliyormuş.Siz pozitif çıkınca ne kadar aralıkla beraber oluyorsunuz? bir tavsiyeniz var mı? Merak ettim de.:kedi:

anladımm cnmm hayırlsıı bakalımm günleri takipp ett prolaktinde olmasını engellıyomuşş ay o muayneyi hiç sormaa kimsse sevmıyodur onu yaa

kıslar kaşıntı bende vardı doktor krem verdi geçti ilerlerse mantar yapıyormuş bide genetik bölge temizlemek için şampuan verdi ilişkiden ve lavabo ihtiyacından sonra kullan dedi ben genelde ilişki sonrası kullanyorum hala

vavvvvvvvvvvvvvvv kız ne kadr şanslısın öle ben 6 gündür yapıyom hala tıkk yokk bu gece beraber ollll benceeyarın akşamada ollll doktorlar bi gün arayla diyolar amaaa yinede diğer arkdşlarda sölesin fikrini

yok canim hic korkma kotu birsey degil bazen yillarca bu enfeksiyonla yasiyan kadinlar var bende uzun zamandir ugrasiyorum gecmiyor....gebeligede engel degil merak etmeyin

hee ii bari canım patik korkuttu beni bnde öle engel gebeliğe filan die hiç duymamıştım...ama bu kaşıntı çok kötü bişey bi ara geçio bir hafta yok sonra gene başlıo ve hergn duş alırım iç çamaşırımı ütülerm ama genede oluyo iştee...

iki gn içinde yumurtlama gerçekleşicek canım bnce bu gece beraber olun yrın olmayın ertesi gün yine bir gn arayla canım hergn yapmayın sperm kalitesi düşer

iyiym sağol canım ama bütün gün kimseler yoktu akşam kayınvalidemi bekliyordum oda iptal oldu iyice sıkıldım aslında bugün adet günüm onu bekliyom o yüzden zaman geçmiyor

canım o şampuanın adı ne bnde alım eczanedemi satılıo....regli belirtisi varmı kızzz belkide olmassın gebelik şansı varmı sende bu ayy alkisalkisalkis

sağol pembe_patik, ben de deneyeyim bakalım 12.günü bugün dedim.çıkmaz diye beklerken dumur oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…