ben bugn kocişi gözlmeyele kandırdımm ..yemekte vardı dnden kalan istemedi yemek varke evde tekrardan yemek yapmayı hiç sevmiorum boşna ziyan oluyo çöpe gidio siz kalan yemeklerini napıosunuz canlarr
izlememmi kız izliyom kaçırmam hiççç
delikafadulden
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden kız bndede kaşıntı var çok eşime geçermi sonra gene bana allah korusun zaten deliriorum kaşıntıdann
anam o kız ne öle ukalaa sarı kafalı olannnlaelaelaelaelae
çok yapmamaya çalışıorum cnm bendee yemeği zaten iki kişiyiz biizm bahçede 2 köpeğimiz var ziyan olmuyoo ama dünden varsa yeriz biz yemek yapmamm mesela dünden var bgn yapmadım ben
ay bırak şu deliyi yaaa bide nanoş adam varr şarkıcımı neymişş dönüş yapmış birazsırnaşık şey
geçiyo cnmm benden eşime geçmiştiii krem al aczanedennn
ayy ewt bakıorum şimdi arada birr manyak kız bunlar sırça saraydan çıkmışlar sanki bişey beyenmiolarr hasbammdelikafadulden
almıştım canım biti oda pek işe yaramıo fitil almam lazımm yaa:çok üzgünüm:
evet bunlar açlık görmemişş cnm puan kaygısı yüzünden para var işin içinde
o zaman sende bi dr yee görünnn fitil falan versinnn kız oda bebek olmasına engel biliyomusunn
nneeeeeeeeee kaşıntımı engel yokk canım kız demmee hiç duymadım o kadar okudum netten kaşıntıyı öle bişey yazmıoo
anam durr kaşıntının sebebiii iltihap olabilirrr içtennn gelıyoyaa kaşıntıı iltihapta yapabilir kaşıntıyı sen hiç göründünmü dr ye
bnde bugn yapıcaktım vazgeçtim şimdide canım istedi kız sen maskelere bakk hehhehe
ço komklerr yaanonoşda güzel oynuo he grdnmüüü
yok kaşıntı için gitmedm hiç krem sürüorum geçio die ciddiye almadım aslında bir an evvel gitmmemm lazımmmmmmmmmmm
delikafadulden
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden kız bndede kaşıntı var çok eşime geçermi sonra gene bana allah korusun zaten deliriorum kaşıntıdann
sen bebek için gittinmi cnm hiç doktoraaa bencede ertelemeden git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?