Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

ben bugn kocişi gözlmeyele kandırdımm ..yemekte vardı dnden kalan istemedi yemek varke evde tekrardan yemek yapmayı hiç sevmiorum boşna ziyan oluyo çöpe gidio siz kalan yemeklerini napıosunuz canlarr

çok yapmamaya çalışıorum cnm bendee yemeği zaten iki kişiyiz biizm bahçede 2 köpeğimiz var ziyan olmuyoo ama dünden varsa yeriz biz yemek yapmamm mesela dünden var bgn yapmadım ben

çok yapmamaya çalışıorum cnm bendee yemeği zaten iki kişiyiz biizm bahçede 2 köpeğimiz var ziyan olmuyoo ama dünden varsa yeriz biz yemek yapmamm mesela dünden var bgn yapmadım ben

kız benm koca biraz yemek yemeği severr özel zevkleri arasındadır hamur işine bayılır yapsam hergn gözleme börek yicek bnde sağlıksız die kızıorum haftada bir yapıorum ama....az yapamıorum eln alışmamış heralde bol kepceden koyuyorum iki gn yenio ertesign yanıd a biey daha ekliorum bu sefer kalıo sokak kedilerine köpeklerine veriorum bnde..ama her yemeğide veremiosun hayvancıklara yemiolar sadece et yemeklerini yiylarr

ay bende bu kart karıya sinir oldummmmmm fırın sütlaç var kız ay cnm istedii haaa tdağda sahilde bi köftecide yapıyolar fırın sütlacııı süperr oluyo bol fındıklıı hamileler bakarsa yandıkk avucunuzu yalayın kızlar

nneeeeeeeeee kaşıntımı engel yokk canım kız demmee hiç duymadım o kadar okudum netten kaşıntıyı öle bişey yazmıoo

anam durr kaşıntının sebebiii iltihap olabilirrr içtennn gelıyoyaa kaşıntıı iltihapta yapabilir kaşıntıyı sen hiç göründünmü dr ye

bnde bugn yapıcaktım vazgeçtim şimdide canım istedi kız sen maskelere bakk hehhehe
ço komklerr yaanonoşda güzel oynuo he grdnmüüü

anam durr kaşıntının sebebiii iltihap olabilirrr içtennn gelıyoyaa kaşıntıı iltihapta yapabilir kaşıntıyı sen hiç göründünmü dr ye

yok kaşıntı için gitmedm hiç krem sürüorum geçio die ciddiye almadım aslında bir an evvel gitmmemm lazımmmmmmmmmmm

bnde bugn yapıcaktım vazgeçtim şimdide canım istedi kız sen maskelere bakk hehhehe
ço komklerr yaanonoşda güzel oynuo he grdnmüüü

maskelii baloyaa gelmiş kız bunlarrrrr ay ben hiç sevmıyom öle erkeklerin oynamasını erkek dediğinn öle olmaz kuşummmm adam gibi adammm değil o ben çok yılışık erkekleri çok konuşan erkekleri hiç sevmem bereket eşimde öle değil

delikafadulden

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden kız bndede kaşıntı var çok eşime geçermi sonra gene bana allah korusun zaten deliriorum kaşıntıdann

tamam canim anladim bu mantak enfeksiyonu sendeki ve cok kasinti yapar..evet esinede bulasiyor ve tekrar ondan sana bulasiyor...bendede var bu enfeksiyon ama bendeki agri yapiyor cinsel iliskide ama korkma kotu bir enfeksiyon degil ve gebeligede engel olmaz...

bu enfeksiyonun ismini ingilizce biliyorum....THRUSH diyorlar bizim burda ama turkiyede ne diyorlar bilmiyorum

sen bebek için gittinmi cnm hiç doktoraaa bencede ertelemeden git

gitmemi canım ya gittim tabi en son beş ay önce gitim muayene oldum filan şükür bişey çıkmadıı gebe kal yne bana gel dedi doktorun başka yere gitme ben taki edicem dedii ok dedik ama hala bişiy yok eşime diorum gitsekmi hani beş ay oldu nie bu kadar uzadı die....sonra o aile doktorumuzu aradık oda bi üç ay daha deneyn dedi prolaktin için ilaç verdı onu kullandım zaten bir ay öle geçti ilaç içtim....bir yıl olmadan bişey yapmıolarki canm anca muayene adiolar alttan bnde ona deli oluorum yaa::::::::::(((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…