zeynep hoşgeldin cnm cinsiyetiniz belli olmadımı dahaa
canım hoşbulduj /80 kız dedi 3 aylıkken ayın 15 randevum var tam beblli olur inş. :hulya:
ben sadece beşik almayı düşünüyorum 6-7 ay sonra oda lamyı düşünüyorum hemen odada yatamaz sanırım bebek
:Saruboceq: amin bitanemm.....amin bigün toplasalımmm yaaaboshayallersmiledilancım mestitosh sizlerinde allah yardımcınız olsun tez kavuştursun inş. eşlerinize gelmeyeli neler olmuş sevindim tekrar renklenmiş topik
:Saruboceq:amin bitanm berbr gün sayarız askımmmmafoldumbencanım benim. benim eşim ağustosta gidicek. kısa dönem bizimki. 5 ay sonra yani ocakta dönecek inşallah. canım yaaa seninki uzun dönem gidiyor demek. bize de burada gün saymak düşecek. ne diyelim hayırlısıyla gitsinler gelsinler...:gitme::gitme::gitme:
canım hoşbulduj /80 kız dedi 3 aylıkken ayın 15 randevum var tam beblli olur inş. :hulya:
günaydın kızlar nerelerdesiniz toplanın artıkŞeniz
günaydın canım denk değilde az uğruyorlar sanırım gelseler görüşürüz
pempe cim sende gelmesen bende gelmeicem şu topiği hakkıyla bi sen kurtarıyon:1hug:
ben tamizlik yapayım biraz görüşürüz canım cuman mübarek olsun
kk daki ovülasyon günü testini yapmıştım aynı günler çıktı bunda kız veya erkek olma olasılığıda belirtiliyo
pembe patikcim cnm saol buarada teşşekr edrm allah inş kimseye yasatmsın cnm cok zoor bişey bebegim küçüücüktü....karnımda öldü allahım inş seninde ve isteyen herkesin kucagını doldursun cnm......
canım yeni bebegimi kaybettim kk ovulasyon testi hakkında özeldem mesaj atarmısın burayı kullanmayı fazla bilmiyorum
ilgine tesekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?