Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

ben sadece beşik almayı düşünüyorum 6-7 ay sonra oda lamyı düşünüyorum hemen odada yatamaz sanırım bebek

ben sadece beşik almayı düşünüyorum 6-7 ay sonra oda lamyı düşünüyorum hemen odada yatamaz sanırım bebek

yok hayatım benim evim küçük 3 odalıı oturma odasını bozamam şimdii sobalı bide evimm kışın oturma odasına park yatak alıcaz yatak odasınada karyolayla dolabp yaptırmayı düşünüyorum uygun boyutta çocuk odası kısmet olursa büyüyüncee

dilancım mestitosh sizlerinde allah yardımcınız olsun tez kavuştursun inş. eşlerinize gelmeyeli neler olmuş sevindim tekrar renklenmiş topik
:Saruboceq: amin bitanemm.....amin bigün toplasalımmm yaaaboshayallersmile
:Saruboceq:amin bitanm berbr gün sayarız askımmmmafoldumben

canım hoşbulduj /80 kız dedi 3 aylıkken ayın 15 randevum var tam beblli olur inş. :hulya:

aaayy uzaktaaa bi prensess varrrrrhihoyyyt hihoyyyt bayanssulusmile :teytey: :teytey:

kk daki ovülasyon günü testini yapmıştım aynı günler çıktı bunda kız veya erkek olma olasılığıda belirtiliyo

canım yeni bebegimi kaybettim kk ovulasyon testi hakkında özeldem mesaj atarmısın burayı kullanmayı fazla bilmiyorum
ilgine tesekkürler

pembe patikcim cnm saol buarada teşşekr edrm allah inş kimseye yasatmsın cnm cok zoor bişey bebegim küçüücüktü....karnımda öldü allahım inş seninde ve isteyen herkesin kucagını doldursun cnm......

canım cok gecmiş olsun
bende bebegimi 2 nisanda kürtajla aldırmak zorunda kaldım
,karnımda ölmüş
kadreimiz aynıymıs

canım yeni bebegimi kaybettim kk ovulasyon testi hakkında özeldem mesaj atarmısın burayı kullanmayı fazla bilmiyorum
ilgine tesekkürler

nilsu çok geçmiş olsun canım. inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…