Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

merhaba kizlar ben geldim yine yoksunuz birsen kiz sabahin korunde neyaptin insan gec gelir dimi topige,cnm nerde bu millet yawwwwwww

doğru söylüyosun eskisi gibi gelen yokk artıkkk dövücem onları klava:

patiisim sen hamilesin yorma kendini senin yerine ben dovucem onlari sen merak erme klava:kiz dilan nerelerdeyse uctumu topigi satisa cikaracaklar haberi yok nerdeeeeee eski gunler ne guzel oluyordu sohbetlerimiz aaaaahhhhhhhhlmaz:

canım cok gecmiş olsun
bende bebegimi 2 nisanda kürtajla aldırmak zorunda kaldım
,karnımda ölmüş
kadreimiz aynıymıs

:sinifsinif: evet cnm cok geçmş olsn seni suan cok ii anlıorum ama inan hafiflicek acın...rabbim inşaalllah çifterçifter nasip etsin bitanem üzülme demek kolay gelir seni cok ii anlıorm ama inan hafiflck acın cnm bnm
KIZLARR BAKIN ŞİMDİİİİİİİ BİŞEY DÜŞÜNDÜMM BENN PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 2DE BULUSALIM OLURMU?Şeniz

patiisim sen hamilesin yorma kendini senin yerine ben dovucem onlari sen merak erme klava:kiz dilan nerelerdeyse uctumu topigi satisa cikaracaklar haberi yok nerdeeeeee eski gunler ne guzel oluyordu sohbetlerimiz aaaaahhhhhhhhlmaz:

ayy semrammmmm çok güldürdünn benii kızzzzdöv cnm dövvv onlara sopa nana cnmm ben sbaahları uyuyamıyomm erken kaldırıyo bu bebk beniii o yüzden giriyomm

dilan o kıza msj göndersene özeline cnmm sen daha iyi anlatırsınn ovülasyon takviminiiii ptesi çok geç değilmi yaa gce gelsinler işte yada yarın sabah 9 da olsn

kızlar bu ovülasyon takvımı nasıl ben de bir arkadasım için bakıyorum yumurtlama gunlerınımı hesaplıyor...

patikim neden kızdın ne oldu...oğluşun nasıl canım...

ay kız eskisi gibi toplanamıyoz ya ona kızıyommm sen nasılsın bakimmm oğluşumda iyi teyzesii hissediyozz artıkınnn pıt pıt atıyo kalbimii kendimi kıpırdıyo öle bilmimm aama çok güzelllmişşş allahımm sonunuda göstersin kucağımızda sağ salim alalımmm isteyenlerede tez zamanda nasip etsn

Allah tüm bebişlerle birlikte bizimkileri de korusun inşallah. Allah tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın.

dilan bugün 2de toplanalım demiş. deneylerimi bitirebilirsem muhakkak girerim. özledim yaaa. eskiden ne güzel yazışıyorduk. burada çok güzel şeyler paylaştık. bu topiğin arada kaynamasını hiç istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…