Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

ay kizlar sizin adiniza cok mutluyum inaninki,sag salim bebeklerinizi kucaniza almayi nasip etsin yarabbim ins.ben artik ikinci falan dusunmuyorum allah kizima omurler versinnnnnnnn.patik e-mail at tamammi delu kiz unutma sedam dikkat et kendine olurmu canlarim

çok saol canımm benimm inş allahın izniyle geçicekk dokuz ayy...bncede ttlım ya bi tanekızın var negüzel allahım ona sağlıklı uzn ömrler versnn hiç aceleetmee ikinci içinn....

ahh fıstıkımm benimm allahım seninde yavruna uzun ömür versinn kızz sen düşünme ikinci bebeişş geleceği zamanı bilir ansızın çalıcak kapınızıı bak görürsünnn attım kuşum mail inş gelir

darısı meleğimin dilanımın, nilgülün ve diğer bebiş isteyenlerin başına...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan KUZUMMM BENİM SAOL BİTANEMMM İNŞALLAH KIZ NİLGÜL BAK YİNE SEN BEN SONDAYIZlülülülülülü HEP BÖLE OLURDA ONDAN DEDİM KIZLAR:sinifsinif: şakkıdı CANIM NASILSIN İYİMİSİN NASIL GİDİYR BİTANEM BEBİŞ
NASILLLL ÖPÜYORUM SİZİ ASKIMMMopuyorumnanaktan :ecrin_bebek: SENİ SEVİORUM KUZUMMMM :asigim:İYİ DİLEKLERİN İÇİN SAOL İNŞALLAH BİTANEMM:Saruboceq:
kız dilannn başka topiklerde geziceğine aradaa bakkk kendii topiğinedee ayy düvecem sizi bakk:mymeka:

şakkıdı KIZ SUSSSS BE AZCIKKKK :roflol: NE BASKA TOPİĞİ KIZ DUR KENDİMİZE ÇARE ARIYORUZ ANAM BURASI HAMİŞ DOLDU DU Bİ BİŞELER ARASTIRALIM :roflol: :roflol: NASILSIN PATİŞİMyerimseniben BEBİŞ NASIIII SEDAM CANIM İNŞALLAH SAOL BİTANEM RABBİMM HEPİNİZE KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım meleğim benim Allah gönlüne göre versin inşallah. kız senin kocan askere gitti mi. gün saymaya başladın mı bakalım. beni şimdiden onun stresi sardı. benimki ağustosta gidiyor..:gitme::gitme::gitme:

canım meleğim benim Allah gönlüne göre versin inşallah. kız senin kocan askere gitti mi. gün saymaya başladın mı bakalım. beni şimdiden onun stresi sardı. benimki ağustosta gidiyor..:gitme::gitme::gitme:

cnmmmm :sinifsinif: bilmezmiyim o stresi gidck bnmkide tecili bozdurdu ya mayısta yaada agustosta gidicek:gitme::gitme: 15aymı yapck seninki kız benimki 15ay!!boshayallersmile:gitme:

cnmmmm :sinifsinif: bilmezmiyim o stresi gidck bnmkide tecili bozdurdu ya mayısta yaada agustosta gidicek:gitme::gitme: 15aymı yapck seninki kız benimki 15ay!!boshayallersmile:gitme:

canım benim. benim eşim ağustosta gidicek. kısa dönem bizimki. 5 ay sonra yani ocakta dönecek inşallah. canım yaaa seninki uzun dönem gidiyor demek. bize de burada gün saymak düşecek. ne diyelim hayırlısıyla gitsinler gelsinler...:gitme::gitme::gitme:

günaydınnn cnmm he gördümmm bende sana gönderdimmm geldimi

gunaydin cnm aldim e-mailini geldi sonunda gezenti geziyon herhalde ben anneme gitmedim ayin sonuna gitcem neyse ben cikiyorum cnm cok kotu midem karnim usutmusum herhalde sonra gorusuruz.kizlar topik sahipsiz kaldi nerelerdesiniz lmaz:

sedacım allah tamamına erdirsin inş. çok sevindim sağlıcakla kucağına almak kısmet olsun hayırlısıyla :teytey:

dilancım mestitosh sizlerinde allah yardımcınız olsun tez kavuştursun inş. eşlerinize gelmeyeli neler olmuş sevindim tekrar renklenmiş topik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…