- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
:):)olmazsınn inş cnm inşşşş evet cnmm gidicem yarn yazarm sonuclarımı yarın cörekotu bal tarcına baslıcam cnm hayrlısı bakalım sende denesene onu aaaa bak ne duydum pembepatiğim sogan kabugunu kanatıp içicekmssn hamile kalan akrabamız var kız öle deneriz bizde ben liste yapıcam cnm bi kişi daha eklensinde listemizi hayırllısıyla yapalım cnmm
hg cnm sekerkız sen bahset bakalım biraz sorun ne sizde
bende yaptum cnm:)
ii yapmışsınnn kuşum inşşş işe yarar yaaa aman varya psikolojim alt üst olduuu herşeyi denıyorum eşim diyoki o interneti kapatıcamm daha çok moralini bozuyonnn orda diyo çok bilgi ediniyoruz ama bi yandanda çok etkilenıyoruz
sekerkiz67 hg cnmmmm denedinmi kızz takvimi
hareketsizliği keçi boynuzu suyu ii geliyomuş galibaaa
evet cnm denedım bakalım calışmalara baslamam gerkıo ovulasyon cızgıde bıraz sılık bakalım hayırlsısı
evet cnm onua yapıyoruz ılac kullanıyo bıde bı karasım ytaptırdık aktara
evet cnm denedım bakalım calışmalara baslamam gerkıo ovulasyon cızgıde bıraz sılık bakalım hayırlsısı
benim yarın 12 günümm başlıyorum çalışmalara durmak yok yola devammmm ayy kızlar 2010 hamiş girelimmmmmmmmm yaaaa allhım duy sesimizi
ooooooo siz organızasyonu yapmışsınız vallaaaa hadi bakalım hamiş olduğunu duyarız inş yaşlar kaç bu aradaa umutsuz ve sekerkiz67
anldm cnmm...sorun neydi die ikinci kez sormusumda okuudum şimdi cnm kusura bakma cnm bak benm eşimdede varikosel var fakat bikere gebe kaldım..ama dünyaya gelemedi bebegim keçiboynuzu kürü cok cok ii geldii cnm nasıl yaptın onu 3dakka kaynatıp 20dakka dinlendirdinmi 7gün boyunca sabah aksam içicek sonra hep akşmları içicek onu canım sende cörekotunu ye cnm yumurtlama zamanında tarcınla balı kaynamıs suda karıstır iç....birsürü kür verebilirim cnm yardımcı olablrsem negüzel..
evet cnm ugurlu geldin sen vallaa kal hep gitmeee emii göbekciğinn bebişşşşlerllee dolsunnnnnumutsuzz kız bak kalabalık olduk bayaa okuyan varr ayağım uğurlu geldii galibamkaydirigubbakcemile3
calısınn calısınnnn kızlarrr olucakkk dayanınnn:):) kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 bende baslıcam valla amaa kızlar lütfen bitkisel destekte alınnnnbenim yarın 12 günümm başlıyorum çalışmalara durmak yok yola devammmm ayy kızlar 2010 hamiş girelimmmmmmmmm yaaaa allhım duy sesimizi
ooooooo siz organızasyonu yapmışsınız vallaaaa hadi bakalım hamiş olduğunu duyarız inş yaşlar kaç bu aradaa umutsuz ve sekerkiz67
jaklısın beklenmeyen adet gunum 29 aralık
evet cnm ugurlu geldin sen vallaa kal hep gitmeee emii göbekciğinn bebişşşşlerllee dolsunnnnn
calısınn calısınnnn kızlarrr olucakkk dayanınnn:):) kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 bende baslıcam valla amaa kızlar lütfen bitkisel destekte alınnnn
:):):) bitanem benim yaşım 20 senin kaç:1hug:
cnm kaynattım sogudu agzı kapalı ıcırdım ve o ıstegıde etkılıomuş esım oyle dedı daha farklı olıo dıe
gitmicem merak etmee budayım inşş kızz koca gobişş olalımm :CüvCüv: ooo küçükmüş yaşın daha bende 25 26 da diyebilirzz yane 84 lüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?