Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

cnm hıcbır sorun yok ama zamanı avr demekkı. esımde bıras harektsızlık vardı oda gectı gıbı bışey:1 senedır denıyoruz yok ıkı aydır doktor kontrolunde basladım calışmalara hayırlısı bakalım

hadi bakalımm cnmm inş ugurlu gelirrrr....:):)cnm senin nezman son adet tarihin sende baslasana cörekotu bal tarcına cnm adetin 2.günü sizde sorun neydi cnm liste yapsakmı kızlarrrr.......:lepi::lepi:

evet cnm denedım bakalım calışmalara baslamam gerkıo ovulasyon cızgıde bıraz sılık bakalım hayırlsısı

anldm cnmm...sorun neydi die ikinci kez sormusumda okuudum şimdi cnm kusura bakma cnm bak benm eşimdede varikosel var fakat bikere gebe kaldım..ama dünyaya gelemedi bebegim keçiboynuzu kürü cok cok ii geldii cnm nasıl yaptın onu 3dakka kaynatıp 20dakka dinlendirdinmi 7gün boyunca sabah aksam içicek sonra hep akşmları içicek onu canım sende cörekotunu ye cnm yumurtlama zamanında tarcınla balı kaynamıs suda karıstır iç....birsürü kür verebilirim cnm yardımcı olablrsem negüzel..

cnm kaynattım sogudu agzı kapalı ıcırdım ve o ıstegıde etkılıomuş esım oyle dedı daha farklı olıo dıe

umutsuzz kız bak kalabalık olduk bayaa okuyan varr ayağım uğurlu geldii galibamkaydirigubbakcemile3
evet cnm ugurlu geldin sen vallaa kal hep gitmeee emii göbekciğinn bebişşşşlerllee dolsunnnnn
benim yarın 12 günümm başlıyorum çalışmalara durmak yok yola devammmm ayy kızlar 2010 hamiş girelimmmmmmmmm yaaaa allhım duy sesimizi
calısınn calısınnnn kızlarrr olucakkk dayanınnn:):) kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 bende baslıcam valla amaa kızlar lütfen bitkisel destekte alınnnn
ooooooo siz organızasyonu yapmışsınız vallaaaa hadi bakalım hamiş olduğunu duyarız inş yaşlar kaç bu aradaa umutsuz ve sekerkiz67

:):):) bitanem benim yaşım 20 senin kaç:1hug:

gitmicem merak etmee budayım inşş kızz koca gobişş olalımm :CüvCüv: ooo küçükmüş yaşın daha bende 25 26 da diyebilirzz yane 84 lüyüm

cnm kaynattım sogudu agzı kapalı ıcırdım ve o ıstegıde etkılıomuş esım oyle dedı daha farklı olıo dıe

yerimseniben yerimseniben evet kız öle oluo benmkide öle dio cnmm:):)hadi baklm inş bu topik ugurlu gelir ben listeyi yapiimm kızlar son adet tarihinizi yazın ve gelecek onu yazında düzenli yapiim canlarryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…