Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

aralık sonuna yazabilirsiniz beni tahminen öle olur heralde 30 aralık yaz kuşumm bilmıyom ne zaman gelir bak daha öncekileri yazayım size 29 eylül 23 ekim 28 kasım sizce hangi tarih kızlarr

BEKLENEN ADET TARİHLERİMİZ
HADİ BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM DİYELİM...HAYIRLI UGURLU OLUR İNŞALLAH KIZLAR....

sekerkiz67-------> 29aralık
pembe_patik---->28aralık
umutsuzz------->5 ocak

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan inşallahh göbişlerimizz bebeklerlee dolar kızlar birde kürlere baslasakk diyorum onuda listeleyelim nedersiniz...

eline sağlık cnm ama ben bu kürlere uyamıyorum valla sonunu getiremıyorum çörek otunu yiyemedim kaç kere başladım hemde çok kötü edıyo miğdemi 3 4 gün kullandm bıraktım gene

eline sağlık cnm ama ben bu kürlere uyamıyorum valla sonunu getiremıyorum çörek otunu yiyemedim kaç kere başladım hemde çok kötü edıyo miğdemi 3 4 gün kullandm bıraktım gene

kuzummmmm saolll....cnm cektirsen cörekotunu yaa cok faydalı ama bide öle denesen yut su iç inaan cok ii gelior...sogan kabugunu dene cnm :icecream:

umutsuzz ben ateşimide ölçüyorum her sabah sende başla onaa her sabah aynı satte yataktan kalkmadan ölçüyorum not alıyorum bakalım ondanda bişi anlıycazmı faydası olucakmı

kuzumm ya bende ona bitürlü inanamdm nası uygulcz kacıncı gün baslıcaz bilmiorum.....

normalde adetin ilk günü başlıyolarmış galiba ama ben öle başlamadım 4 günü başladımm unutmuşum ilk gün ölçmeyi hersabah yataktan kalkmadan dil altından dijital ısı ölçerle ölcüçeksin hergün not al ama dene bakalım bunu ben başladım şimdilik aynı derecede seyredıyo yükseldiğinde yumurtlama gerçekleşiyomuş bak onun başlığıda varya ordan bilgi edindim bende orayada girr sende oku bi

selam arkadaşlar..ateş ölçme yöntemi insanı strese sokuyor bence bıraktım ben.b u arada 2010 ocak şubat çift çizgiyi görmek isteyenler topiğine sizide ekleyelimmi? birde umutsuzzz bal çörek otu tarçın karışımı çok kilo aldırdı yaa yumurtaları geliştirici başka kür varmı bildiğin?

kuzummmmm saolll....cnm cektirsen cörekotunu yaa cok faydalı ama bide öle denesen yut su iç inaan cok ii gelior...sogan kabugunu dene cnm :icecream:

kendimm dövdüm dibekte çörekotunu ama tadı çok kötü geldi bana soğanında günleri var herzaman yapamıyosun çünkü eğer gebe kalırsan düşürüyoo söktürücü özelliği varya sen gündüz takılıyomusun buraya

anldm hayatm bi deniim bakimm bende inş işe yarar cnm bakıcam cnm saolll

ekle cnm bizde seni buraya ekleyelim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 var hayatım incir kürünü denedinmi hiç:1hug:

cnm hangisi sokmuyoki stresee mesela bu günlerde sokuyo gün sayıyoruz 12 gün 14 günn hepsi psikolojimizi alt üst edıyo ama takmamak elde değill çoğu kişi diyorya ne zaman çocuk işini aklımdan çıkardım hamiş kaldım diye belkide haklılar evet çörek otu karışımı aldırıyooo kilooo bal varyaa sade yemek lazım tarçını ayrı çörekotunu ayrı ben polende yaptım balla ama oda aldırıyo sanki

incir kürünü yaptım hatta havuçla yapmıştım çatlatmaya yardımcı olsun diye afedersin kustum birdahada cesaret edemedim yapmaya ama sağol yinede.yazıcam listeye hadi bakalım 2010da dolsun kucağımız

bide cektirde dene cnm arkds kilo aldırdıgını söyledi ama ben metblzmayı düzenlior die biliorum ama arkdsımza farklı etki ypablr kişiye göre değişior dmekki...:ecrin_bebek: hormonlarıda düzenlior aslında ....ama bünye farklılıgı işte...cnm takılıorum gündüz eşim işte oluor...suanda eşim cekirdek çitlio yine doktor olmaya karar verdin diyorkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ehehehe benimkide horulduyo yanımdaa alkisalkisalkis deniycem bakalım onuda çektirelim bide ama kokusu çok beter yaa

ya mümkünmü akıldan çıkarmak öyle diyenlerede çok kızıyorum insan nasıl aklından çıkartabilir ya?mümkün değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…