Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

kızlar kilo sorunu olmıyanlar polende denesin oda çok faydalıymışşşş sabah bi kaşık polen bi kaşıkta bal yiycekmişikk

incir kürünü yaptım hatta havuçla yapmıştım çatlatmaya yardımcı olsun diye afedersin kustum birdahada cesaret edemedim yapmaya ama sağol yinede.yazıcam listeye hadi bakalım 2010da dolsun kucağımız

anldm cnm eskiden kadınlar sakızlarına bal tarcın batırıp çiğnerlermiş hamile kalıorlarmıs hemen birde kuru sogana sumak döküp yemek yumurtalıklara ii geliormus civanperçemi hayıt tohumuda cok ii cnm inşşş amiinn dolsun cnmmmkaydirigubbakcemile3
buarada patigim cnm ben tatilde hamile kalmısım okadar ilaçlar kullandm kalamdm tatilde hamile kalmsım hiç kafam takımıordum bile ....

söylediklerinin hepsini biliyorum ama türkiyede değilimki burda o bitkiler yok malesef ya: benimkide sabırlı Allahtan ya pembe_patik.umutsuz hamilemisin??

inanırım cnmm çünkü aklınızdan ne zaman çıkarırsanız o zaman oluyomuş beklenmedik anca doktorum bana stressten uzak dur takma diyooo nasıl durayımm allhımmmm bide ben pipirikliyimmmm en ufak şeyi kocaman yapabiliyomm cnm sölediğin bitkiler hep söktürücü düzenleyici dikkatli kullanmak lazım zamanını ii ayarlamak yani yoksa tehlikeli olabilr sumakla soğanıda yedim civanperçemini içtim çok acııı bir bardağı zar zor içtim

kızlar benimm uykum geldi sabah görüşürzz kendinize ii bakınn umutsuz görüşrüz kuşum yarınnn iiiiiiii gecelerr dadlu rüyalar hamile görelim kendimizi rüyamızda demi :teytey:

söylediklerinin hepsini biliyorum ama türkiyede değilimki burda o bitkiler yok malesef ya: benimkide sabırlı Allahtan ya pembe_patik.umutsuz hamilemisin??
yok cnm ben 3ay önce bebegimi kaybettm karnımda öldü:gitme:

evet cnm tam olarak cıkarmasamda az geliodu aklıma cnm tatilde oldugumuz için istanbla dönceğmiz son gün öğrendimki hamlym....amaa:gitme: :gitme: bnde senn giniyim pimpirikliyim panikatagm cnm evet haytm onları kullanmaya karar verenler iice arastırp baslamalı genellkle adetn 12günü bırakmak lazm

son msj da baya saçmalamışım ama malum saat ilerledi uyku gözlerimden akıyo özürrr türkçeyi katlettiğim için

kızlar benimm uykum geldi sabah görüşürzz kendinize ii bakınn umutsuz görüşrüz kuşum yarınnn iiiiiiii gecelerr dadlu rüyalar hamile görelim kendimizi rüyamızda demi :teytey:

tamam haytm bende cıkıcam simdi yarn yazarm kusummmm gelnce ben hemenopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ii gecler cnmm tatluuu rüyalarrrrr görelim inşşşş inşşşşş opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan byby cnm görşrzzzzz

inşallah arkadaşlar kalırız.keşke topiğin ismi kürlerle ilgili birşey olsaydıda herkes gelip yaptıklarını anlatsaydı.bana türkiyedeyken bi akrabam söyledi mangal ılıkken soğanı gömüyormuşsun iyice pişince ortasındaki o küçük cücüğü çıkarıp bi tülbente mendile sarıp oraya koyuyormuşsun sabaha kadar çıkarttığında iltihap kist ne varsa çıkıyormuş ve rahim iyice temizlendiği için hamile kalıyormuşsun hemen kaç kişi hamile kalmış öyle ama mangal yok kahretsin ama yapıcam ben.

ona gerek yok kaynat sabah akşam 2 soğanı suyunu iç ama taze yap belirli bi günn aynı etkiyi yapıyo oda iltihabı temzliyoo

ayyy bende öle şelerden cok korkarım cnm yaa ama denemek lazım aslnda cnm bizim topk ovulasyon yöntemi ve kür yardmyla hamiile kalablmek inş olucakkk inşşşş kaydirigubbakcemile5
iyi geceler arkadaşlarrr görüşmek üzere

ii gcler cnmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hamile kalma denemelerine yeni başladıysanız ya da bunu bir süredir deniyorsanız, bu konuyla ilgili bazı önemli noktaları bilmekte fayda var. Kadın doğum uzmanlarının önerilerine birlikte göz atalım.

Sık sık seks yapın
Bu, üzerinde durmaya gerek olmayan bir şeymiş gibi görünebilir ama özellikle heyecanlı çiftler için en sık gözden kaçırılan konudur. Yumurtlama döneminizi bilmiyorsanız ya da adet kanamalarınız düzensiz oluyorsa, her gün seks yapmak eninde sonunda işe yarayacaktır.

Yumurtlama dönemlerinizi not edin
Adet kanamalarını 28 günde bir, düzenli geçiren kadınlar için yumurtlama tarihi adet başlangıcından 14 gün sonradır. Eğer bu döneminizi düzenli geçirmiyorsanız, yumurtlama zamanınızı tespit edebilen yumurtlama araçlarından yararlanabilirsiniz.

Yumurtlama zamanını tespit eden birçok aygıt, idrarınızda bulunan Lüteinik hormon seviyesini ölçer. LH, yumurtlamadan 36 saat önce artmaya başlar ama aygıtların çoğu bunu 24 saat öncesine kadar saptayamaz. Adet kanamaları düzenli olan bir kadın, adet başlangıcından sonraki dokuzuncu veya onuncu günde idrarını test etmelidir. Böylece hormon artışındaki değişiklik dönemini kaçırmamış olur.

Vücut ısınızı kontrol ederek de yumurtlama zamanınızı tespit edebilirsiniz. Normal vücut ısınız yumurtlamadan 24 saat önce yarım derece düşer; yumurtladıktan sonra tekrar normale döner. Yalnız dikkat etmeniz gereken bir nokta var: vücut ısısı hastalıklar yüzünden de düşebilir. Bu yüzden sadece bu tekniğe güvenmekten kaçının.

Yumurtlamadan önce daha çok seks yapın
Hormonlarınızın tavana vurduğu gün ve sonraki 2 gün boyunca bol bol seks yapın. Sperm uterusun içinde 24 saatten 48 saate kadar yaşayabilir. Yani, yumurtlama başlamadan önce orada hazır bulunan spermin yumurtayla birleşmesi için yeteri kadar zamanı vardır.

Seks yaparken eğlenin
Unutulmaması gereken en önemli şey, seks yaparken eğlenmektir. Rahat ve neşeli olduğunuzda ya da kendinizi iyi hissettiğinizde vücudunuz da daha formda olur.

Kendinize zaman tanıyın
Yumurtlamayla ilgili yaşadığınız problemlerin çözüme kavuşması ve vücudunuzun hamileliğe hazırlanması biraz zaman alabilir. Bu konuda sakın yalnız olduğunuzu düşünmeyin. Yapılan araştırmalara göre bebek sahibi olmak isteyen birçok kişinin hamile kalması yaklaşık 6 ay kadar sürüyor ve aralarından sadece % 85'i o yıl içinde bebek sahibi oluyor.

Karanfil: Hamile Kalmayı Kolaylaştırır. Her Gün Yemeklerden Sonra Alınan Bir Karanfil Hem Ağzınızın Hoş Kokmasına Hem De Hormonlarınızın çalışmasına Yarar. Hamilelikte Rahimi Kuvvetlendirir. Normal Doğum Yapacak Olanlar, Doğuma Bir Ay Kala Her Gün Bir çay Bardağı Sıcak Suya 1 Karanfili 5 Dakika Demleyip Içerlerse Doğumları Daha Kolay Olur.

Safran: Yumurtalıkları Geliştirmede Etkilidir. Hamile Kalmayı Kolaylaştırır. Ayrıca Sinirleri Kuvvetlendirir. Yemek Yeneceği Zaman üstüne Serpilir. (0. 5 Mg)

şerbetçiotu: Bol Kadınlık Hormonu Ihtiva Eder. Bir Litre Suya 30 Gr Atılarak 10 Dakika Demlendirilir. Günde 3-4 Bardak Içilir. Ayrıca Iyi Uyku Verir.

Tarçın: Hormonları çalıştırır. Cinsel Isteği Artırır. Beyaz Akıntıyı Giderir. Vücudun Dayanıklılığını Artırır. Bir Bardak Suya Yarım Kahve Kaşığı Katılıp Içilebilir.

Nane: Hamile Kalmayı Sağlar. Taze Olarak Salatalara Eklenerek Yenebilir. Bir Litre Suya 10 Gr Konarak Demlenir, Bu Karışım Su Yerine Içilebilir. Sancılı Regl Dönemlerinde Nane çayı Rahatlatıcıdır.

Biberiye: Tüm Hormon Ve Salgı Bezlerinin Dengeli çalışmasını Sağlar. Kansızlık Ve Zafiyeti Giderir. özellikle Hanımlarda Beyaz Akıntıyı Keser.

Zahter: Cinsel Gücü Artırır. Zihin Yorgunluğunu Giderir. Ruhen Ve Bedenen Canlılık Verir. Kekik Gibi Kullanılır. Toz Halinde Yemeklerin üzerine Serpilir

Papatya: Düzenli Adet Görmeyi Sağlar. Hormon Düzenleyicisidir. Günde Iki- üç Bardak Içilir. Bir Bardak Suya 5 Adet Papatya Ufalanıp 10-15 Dakika Demlenir.

Rezeryan: Hormon Düzenleyicisidir. Hamile Kalmaya Yardımcı Olur. Et, Fasulye, Lahana Gibi Yiyeceklerin üzerine Bir Kahve Kaşığı Konur.

Adaçayı: Hormon Eksikliğini Giderip Hamile Kalmayı Sağlar. Bir Bardak Sıcak Suya üç Yaprak Adaçayı Beş Dakika Demlendirilip Içilir. Kalbe De Iyi Gelir. Sıkça Içildiğinde Tüm Bedeni Güçlendirir. Dölyatağı Hastalığı Olan Hanımların Arasıra Adaçayı Oturma Banyosu Yapmaları Iyi Olur. Oturma Banyosu Için; Iki Avuç Dolusu Yaprak Adaçayı Soğuk Suda Gece Boyunca Bekletilir. Ertesi Gün Kaynama Noktasına Kadar ısıtılıp Banyo Suyuna Eklenir. Banyo Suyu Böbreklerin üstüne Kadar çıkmalıdır.

Bira Mayası: Bütün Salgı Bezlerini Uyumlu Olarak çalıştırır.

Hardal : Bütün Hormonları çalıştırır. Sinirleri Kuvvetlendirir.

Kimyon : Sinir Sistemini Kuvvetlendirir Adetin Normal Ve Ağrısız Olmasını Sağlar.

Yulaf Ezmesi: Hormonları Düzenler. Vücudun Direncini Artırır. Sabahleyin Kahvaltıda Yendiğinde Gün Boyu Tok Tutar. Akşamları Salep Gibi Içilip Yatılabilir.

Vanilya: Cinsel Gücün Artmasına Neden Olur. Vücudu Ve Sinirleri Güçlendirir. Depresyona Iyi Gelir.

çam Fıstığı : Hamile Kalmayı Sağlar. Portakal Elma, Armut Gibi Meyva Veya Bir Sebze üzerine Yenmelidir. Yoksa Peklik Yapabilir. Tek Başına Yenmemelidir.

Susam: Tahin Olarak Yenmelidir. Tüm Organların Düzenli çalışmasını Sağlar.

Ayçekirdeği: Bol ''e'' Vitamini Ve ''protein'' Ihtiva Eder. Cinsel Arzuyu Artırır. Ayçiçek Yağında Da ''e'' Vitamini Vardır. Bütün Yemeklerde Rahatlıkla Kullanılabilir.

çörekotu : Tüm Salgı Bezlerini çalıştırır. . çorba, Ekmek, Pide Ve Kurabiye üzerinde Ekilerek Yenir. Günde Bir Tutam Yeterlidir.

Defne: Böbrek üstü Bezlerinin Düzenli çalışmasını Sağlar. Her Türlü Et Ve Balık Yemeğinde Kullanılabilinir.

Karabiber: Tüm Vücudu Uyarır. Kadında Ve Erkekte Cinsel Arzuyu Artırır. Kansızlığı Giderir. Bol Idrar Söktürür. Sinirleri Kuvvetlendirir.

Acı Kırmızı Biber: Tüm Salgı Bezlerini çalıştırır. Vücuttan Su Boşaltır. Kadınlarda Ve Erkeklerde Cinsel Isteği Artırır.

Kişniş: Kadınlarda Adetin Normal Ve Ağrısız Olmasını Sağlar. Tüm Hormonları çalıştırır. Bebekli Annelerin Sütünün Artmasını Sağlar.

Zencefil: Tüm Vücudu Uyararak Bedenen Ve Ruhen Güç Kazandırır. Kadın Ve Erkekte Cinsel Isteği Artırır.

Kekik: Kadınlarda Regl Zamanında Ağrısız Krampsız Geçmesine Yardım Eder. Kadın Ve Erkekte Cinsel Arzuyu Artırır. Bol Idrar Söktürür. Kekikle Karıştırılmış Bal Yenmesi Organizmayı Güçlendirir Ve Dengeye Kavuşturur.

Fesleğen: Kadınlarda Adetin Düzenli Ve Ağrısız Olmasını Sağlar. Hamile Kadınların Doğumunu Kolaylaştırır.

ökseotu: Hormon Dengesini Düzenler, Kan Basıncını Dengeler, Menapoz Dönemindeki Sıkıntıları Da Rahat Atlatmaya Yardımcı Olur. Taze Bitki özsuyu çok Değerlidir. ökseotu Güzelce Yıkanarak Nemli Durumda Mikserde Sıkılmalıdır. Bu özsudan 25 Damla Biraz Suyun Içinde Kahvaltıdan Yarım Saat önce Ve Yatmadan Alınmalıdır.

Civanpercemi: Adet Kanamaları Düzensizliklerinde çayının Içilmesi Iyi Gelir, Yumurtalık Iltihaplanmalarında Oturma Banyoları Alınır. Dölyatağı Kaymasında, Miyomların Giderilmesinde De Oturma Banyoları Başarı Ile Kullanılır.

Arslanpençesi: Adetgörme Düzensizlikleri, Rahim Akıntısı, Rahim şikayetleri, Menapoz çağında Etkilidir. Düşük Yapmaya Yatkın Kadınlarda Bebeğin Rahimdeki Durumunu Güçlendirir.

Sarıballıbaba: Dölyatağı Gevşekliklerinde Dölyatağı Kasları Yorgunluklarında Yararlıdır. 3 Aydan Itibaren Içilmelidir. Rahim Ve Adet Düzensizliklerinde Günde Iki Fincan çayı Yeterlidir. Sinirsel Uykusuzluklarda Ve Tüm Kadın Hastalıklarında Başarı Ile Kullanılır.

çobançantası: Dölyatağı Kanamalarında Etkilidir

kızlar ben şun baştaki ovlsyn sayfasını bulamadımm yani türkçeye felan çeviri işini:sinifsinif:
yardım edecek varmııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…