Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

melegım baska topıkte gordum adetıne az kalmıs..haydı hamılesındır ınşallah kusum..benım adetıme daha çoook var...

gunaydın...ben çalısamadım...ehh bıras çalıstım yanı :kedi:

bakalım bu ay kımler hamıle olcak..

cnm inşallah hamişsizdir:Saruboceq: semra cnm naber

dilan cnm sana birsey sorucaktim,kusura bakmada hatirlatmak istemem ama benim bebegimde karnimda oldu sonra aldilar yani dusuk yapmistim.ve bu gibi durumlar kan pihtilasmasi varsa ondanda olabiliyormus.sen boyle bir test yaptirdinmi

zeynepçiğimmmm ne güzel demek kızın olucakkkk ohhh minik bi zeynep daha gelıyo desenee sağ salim gelsin inşllhh

slm kzlar napıyonuzz
hoşgeldinnnnnopuyorumnanaktan iiz cnm sennn
dilan cnm sana birsey sorucaktim,kusura bakmada hatirlatmak istemem ama benim bebegimde karnimda oldu sonra aldilar yani dusuk yapmistim.ve bu gibi durumlar kan pihtilasmasi varsa ondanda olabiliyormus.sen boyle bir test yaptirdinmi

yok önemli diil bacım....yok askm yaptrmdm bebegmden parça alıp patolojiye yolladılar sadece askm olsa onda cıkarmıydı bilmiorum askm sen yaptrdnmı bana anti d iğneside vurmadılar neden bilmiorum kan uyusmazlıgımız varda eşimle yok bebek küçkmüş zaten gerek yokmuş:1closedeyes:

gecmis olsun cnm ay kiyamam simdi iydir ins annen?birsencigim yorma kendini kiz
hafif bireyler yap.sagaol cnm iyilesti melegim simdi uyuyor anne seker al deyip duruyor

gecmis olsun cnm ay kiyamam simdi iydir ins annen?birsencigim yorma kendini kiz
hafif bireyler yap.sagaol cnm iyilesti melegim simdi uyuyor anne seker al deyip duruyor

çok sağoll bitanemm iyi birazcık daha kalıcaktım ama yarın aşım var tetenoz aşısııı ay yiğenim burda cnm akşama belki bize gelir yemeğe o yüzdenn yapim bişiler dedim eşimle ben olsak sorun diğilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…