canım benim tekrar kan testi yaptır. g.... laborant yanlışlık yapmıştır belki.
valla benim içim içime sığmıyor. 5 gün geçmiş kız ne demek. madem beklemek istiyorsun 3 gün bekle bakalım. inşallah adet olmazsın. doktora gittiğinde de bebişinin kesesini görüp gözyaşlarına boğulursun inşşaaaaalllllaaaaahhh....
valla benim içim içime sığmıyor. 5 gün geçmiş kız ne demek. madem beklemek istiyorsun 3 gün bekle bakalım. inşallah adet olmazsın. doktora gittiğinde de bebişinin kesesini görüp gözyaşlarına boğulursun inşşaaaaalllllaaaaahhh....
g..... ki ne g..... hemde alsanaalsanasmile laborant bana telefnda diyorki hanımefendi siz idrarda pozitif cıktı dediniz dimi evet dedim nası pozitif cıkar die laklak yapıyor bide!!!alsanaalsanasmile beklicm 3gün daha
inşallah melegım..ınşallah hamılesındır...
ve doktora gıttıgınde keseyı gororsun ınşallah..opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5 meraba cnm hoşgeldin aramıza nasılsınmerhaba :)
MeleGim almanyadanmi geldin ?
selam arkadaşlar
İyİyİm meleĞİm Çok yoĞun bu ara İŞlewrİm bİ gİrİp bİ Çıkıyom bİde bunalım yaptım bebİŞİ artık yoruldum olmayacak gİbİme gelİyo
bırak cnm ya gelmezse gelmesin tarla bizim değilmi gün gelir hasatını toplarız bizde bende cok yoruldum ve bıktım:bbo:
öylede çok karamsarım bu ay artık ne olucak böyle bilmiyorum sinirler hat safhada
kaydirigubbakcemile5 meraba cnm hoşgeldin aramıza nasılsın
hayır cnm....
hosbuldum iyyim saol :)
almanca icerikli sayfa ile acmismissinya konuyu ilk ondan sordum cevirisinide sen yapmissin o sepeten ben almanyadan geldim istanbula bu yuzden sordum
anldm cnm hosgeldin tekrar cnmmm umrm aramızda iyi vakit geçirirsin ah be kuzum sendemi bebek istiyorsun:teselli:
evet :) 8aydir evliyim 4 aydir bebek istiyoruz bakalim ayin 3 ucunde adet olmam lazim bekliyorum :) kendimi dinlememeye calisiyorum pek fazla:)
cnmm benm daha cok erken kıyamam sana inşallah fazla bekletmeden gelir bebişin inşallah adet olmazsn kendini dinleme biz dinleye dinleye bozduk psikolojimizi cnm ya bak 2sene olcak bende bi düşük yaptım 7ay geçti hala bekliorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?