cnm benimmm avcunu yala sür popoyaa kaydirigubbakcemile3 anacığım sende çok uzaktasın yahuuuuuu puding yap sende çok canın istediysee
kızlar cok mutlymm arkdsmm hamileeeeee
kıslar doktorlarda çok ilgisiz özele bile gitsen hiçde tahril yaptır diyen olmadı düşükte bile ben troyid tahrili istedim de yaptırdım ben anlamıyorum gerç hery yaradandan ama tedbiride almak lazım takdir Allah tan
inşş yine böle kolay olur ttlım bebişin üzmez seni:Saruboceq:
doru sölüosun banada burdaki doktorlar hiçbişiy yapmadılar ilk düşük die ama biz aile dostumuz var ii bir jinakolag ist dışında hemen onu aradı eşim yapılması gereken tahlilleri yazdı bize ama bu seferde yaptıracak hastane bulamadık yapanlarda 1500 2000 tlden bahsettiler neyseki ablam saolsun sorunu çözdü buldu bi tanıdık hastanede çalışan yaptırdık üstelik on tane tahlil 50 tl:))))sigortalar yapmıo anlıcanız özellerde bi ton para istiolar
allah tamamına erdiesin darısı başimıza inş.
gözü aymış arkadaşınınn darısı bizim başımızaaa
amin cnm ins.kisazanda hepimize nasip etsin yarabbim
allah sağlıkla kucana almayı nasip etsin..darısı bizim başımıza inşş
İNŞŞ KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 :teytey: :teytey:cok sevindim canim darisi hepimize ins.bir gun bu mutlu haberi senden de aliriz ins,
grşş patikcimm mcukk mcukk
hadi bnde kaçtım yemek yapıyım sat geçio öptüm kızlarr..mcuk...
anladım cnm inşş sonuç alırsın bu ayyy ama beni yumurta takibine çağırmadı sen çift çizgiyi gördünmü ovülsyon testinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?