Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

doru sölüosun banada burdaki doktorlar hiçbişiy yapmadılar ilk düşük die ama biz aile dostumuz var ii bir jinakolag ist dışında hemen onu aradı eşim yapılması gereken tahlilleri yazdı bize ama bu seferde yaptıracak hastane bulamadık yapanlarda 1500 2000 tlden bahsettiler neyseki ablam saolsun sorunu çözdü buldu bi tanıdık hastanede çalışan yaptırdık üstelik on tane tahlil 50 tl:))))sigortalar yapmıo anlıcanız özellerde bi ton para istiolar

evet canım bende şimdi hamile kalsamda kime gidicem bilemiyorum rabbim inş. yardım etsin yol göstersinde sorun yaşamayalım teknoloji gelişti ama insanlar garipleşti doktorlar bile önlem alıp tahril istemiyorlar sonra biz acı çekiyoruz

allah tamamına erdiesin darısı başimıza inş.

gözü aymış arkadaşınınn darısı bizim başımızaaa

amin cnm ins.kisazanda hepimize nasip etsin yarabbim

allah sağlıkla kucana almayı nasip etsin..darısı bizim başımıza inşş

cok sevindim canim darisi hepimize ins.bir gun bu mutlu haberi senden de aliriz ins,
İNŞŞ KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 :teytey: :teytey:
grşş patikcimm mcukk mcukk

ÖPPPTTTM PATİĞİMMM BYBY opuyorumnanaktan

zeynepcim doktorların inan umuru deil bizim çektimiz acılar onlara göre biz işiz yapılması gereken (bi tane buldum kndime allah razı olsun bana doruyu söleyen tek doktor o oldu...bide o bahsettiğim doktorumuz var saolsun oda her sorumuza üşenmeden cevap verio..ama sana bi tavsiye kadın doktorlara gitme en iisi erkek doktorlar daha araştırmacılar inan bana

kıslar bugun doktora gıttımdedımya baktımeslerıylegelenler var kımı kalp atışlarını duymak için beklıyo kımı gormek ıçın kımı cınsıyet ıcın okadar ozendımkı oyle sevınlı heyecanlılardıkı kıskandım onlarısenağlama senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…