doktor bana öle oldunu söledi çünkü daha önce gebe kalmakta böle sorun yaşamadım hemen oldu bebişim üzüntü streste bu hormonu tetiklio sakın unutmayın kızlat nolur stres yokk
hu hu kızlarrrrrrr hayde gelinnnnnn sütlaç hazır siz gelene kaaa anca soğurrr tarhana ısladımm bulaşık makinasını yerleştirdimmmm amann bide şu makinaya yerleştirmeye bi makına yapsalar demikaydirigubbakcemile3 bu kadrrrda olmaz diyo eşim bunu söyleyince
canım prolaktin yksekliğin varsa eyer tavan yapar sadece stresten hi olmayan bi kadındda ykselmez merak etme...öle bi sorunun varmıydı senin
benmki ialçtan önce 46 çıkmıştı ama şu an düştü göğüslerimın acısı filan geçti allahıma şükür..
sedacım bende baktıracam adet olayım gidecem doktora bi kontrool olucam bu oolayıda sorucam inş.
hu hu kızlarrrrrrr hayde gelinnnnnn sütlaç hazır siz gelene kaaa anca soğurrr tarhana ısladımm bulaşık makinasını yerleştirdimmmm amann bide şu makinaya yerleştirmeye bi makına yapsalar demikaydirigubbakcemile3 bu kadrrrda olmaz diyo eşim bunu söyleyince
cok güsel cnm anldm bitanem benmde tam sınırda bakalımmm
oo hamarat kız seii bnde hiç sevmem makineyi boşaltmayı dizmeyi aman ev işi zaten başlı başına bi dert
he kıs bende o yüzden makina almadım onu yerleştirane kadar bulaşıkları yıkıyom bide kurulayıp kaldırıyom ay o makinaya bulaşık yerleştirmek ne illte bişi yawkaydirigubbakcemile2
eheheheh demi ama napalım yapmak zorundayızz hleee ütü allahım bereket kışın yazınki kadr çok olmuyo
ay kiz canim istedi simdi yakin olsa ahh
canım ben ütüyü hiç biriktirmiorum çamaşır yıkadıkça ütüleyip kaldırıorum yoksa başa çıkamamm amannnn
kızlar gebelikten önce bnce her kadın bütün tahlillerini yaptırmalı en garantisi bu gerisi allahtan:Saruboceq:
evet cnm haklisin ben oyle yaptiysim ilk hamileligimde kontrol olmustum bir sorun varmi diye kolayca hamile kalabilirsin demisti.uc ay icinde kizima hamile kalmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?