Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

hu hu kızlarrrrrrr hayde gelinnnnnn sütlaç hazır siz gelene kaaa anca soğurrr tarhana ısladımm bulaşık makinasını yerleştirdimmmm amann bide şu makinaya yerleştirmeye bi makına yapsalar demikaydirigubbakcemile3 bu kadrrrda olmaz diyo eşim bunu söyleyince

doktor bana öle oldunu söledi çünkü daha önce gebe kalmakta böle sorun yaşamadım hemen oldu bebişim üzüntü streste bu hormonu tetiklio sakın unutmayın kızlat nolur stres yokk

sedacım bende baktıracam adet olayım gidecem doktora bi kontrool olucam bu oolayıda sorucam inş.

oo hamarat kız seii bnde hiç sevmem makineyi boşaltmayı dizmeyi aman ev işi zaten başlı başına bi dert

canım prolaktin yksekliğin varsa eyer tavan yapar sadece stresten hi olmayan bi kadındda ykselmez merak etme...öle bi sorunun varmıydı senin

bilmiyorum cnm en son kantesti iyi cikmisti.sonra baya stresli bir zaman gecirdim simdi sut var hala bende hap aliyorum kesilsin diye ocakta randevum var konusurum iyice

sedacım bende baktıracam adet olayım gidecem doktora bi kontrool olucam bu oolayıda sorucam inş.

yaptırmakta fayda var canım aklında kalmasın en azından ne olduğunu bil gerekli şeyleri yaparsın ..inş hayırlısı ile bişiy çıkmaz :Saruboceq:

he kıs bende o yüzden makina almadım onu yerleştirane kadar bulaşıkları yıkıyom bide kurulayıp kaldırıyom ay o makinaya bulaşık yerleştirmek ne illte bişi yawkaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3 ohhhh afiyet olsn kuzuma kızlar cok sevdgm bi arkım hamileeeeeeee :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kızlar gebelikten önce bnce her kadın bütün tahlillerini yaptırmalı en garantisi bu gerisi allahtan:Saruboceq:

ay kiz canim istedi simdi yakin olsa ahh

kızlar gebelikten önce bnce her kadın bütün tahlillerini yaptırmalı en garantisi bu gerisi allahtan:Saruboceq:

evet cnm haklisin ben oyle yaptiysim ilk hamileligimde kontrol olmustum bir sorun varmi diye kolayca hamile kalabilirsin demisti.uc ay icinde kizima hamile kalmistim.

kıslar doktorlarda çok ilgisiz özele bile gitsen hiçde tahril yaptır diyen olmadı düşükte bile ben troyid tahrili istedim de yaptırdım ben anlamıyorum gerç hery yaradandan ama tedbiride almak lazım takdir Allah tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…