Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

kaydirigubbakcemile3ayy iyece geçiyom kendimden HAVA yazacaktım
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kız zeynepppp naniknanik naniknanik
bende bugn kötüyüm dişim şişmiş apse yapmış sanırım ayy çok korkuorum diş çektirmektenn...sende bolbol ıhlamur iç canım tarçınlı

ayy geçmş olsn cnm cektr ihmal etme hamileyken zor olur cnm mecbr cektrmzsn bişeciği yok ben cektrdm uyusturuorlar

şimdi anlıyorum benimde düşükten sonra 3 aydır oluyor ve 3 aydırda hep hamileyim sanıyorum boşuna umutlanıyorum

ölede canım ben korkuorum bu diş olayından pazartesi gidicem anca iltihabı geçsin öle çekerler zaten

umutsuz canim yazdiklarinizi okudum biraz kiz niye soguk dus alinsin esleriniz dedin bacim masallah tam yerine takilmisim
cnm soguk su spermleri hareketlendiriyor cünkü...cörekotuna basla hemenn
ay kizlar benim prolaktin kesin stresten tavan yapiyor ozaman

aynen ölee yapma stres benimkide sınırdaymıs tamm dün örendimm

şimdi anlıyorum benimde düşükten sonra 3 aydır oluyor ve 3 aydırda hep hamileyim sanıyorum boşuna umutlanıyorum

canım istersen bi tahlil yaptır reglinin üçüncü günü sabah 11 kadar yaptırman lazım en azından hemen önlemini alırsın ilaç içersin eyer yksekse kısa süren bi tedavisi var merak etme ttlım ama inşş prolaktin deildir biraz beladır çünkü:Saruboceq:

canım bende bu ay da hamiş olamzsam zaten doktora gidip kontrol olacağım düüükten sonra kontrole gitmedim doktor sorun yok hamile kalabilirisn demişti ama baksana göğüs şişmesi ble problemmiş ben hiç bilmiyordum doğal adet dönemi diye oluyor sanıyordıum

zeynepcim hemen kötü düşünme beli olmaz bi baktır zaten düşükten sonra banada doktorlar bişiyin yok iki ay sonra hamile kalabilirsin demişti..sonra ben kndi doktoruma gitim bana birsürü testler yaptı ve prolaktinimin yksek oldunu öğrendim.....

askımm senin kaç prolaktinin?

kız ozamn bizim hamileliktenmi yüksek kaldı acabaCADIARZU

doktor bana öle oldunu söledi çünkü daha önce gebe kalmakta böle sorun yaşamadım hemen oldu bebişim üzüntü streste bu hormonu tetiklio sakın unutmayın kızlat nolur stres yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…