naber arkadaşım??? ne zaman açsam hep burdasın fıstık:)
bende iyiyim laptop hep kucağımda eşim yanımda gözüm tv de bende arada yazıyorum böyle ama eşim uyuyunca daha rahat oluyor öptümmmm seni
:teselli: cnm benm yaaa üzülme sennde olucak cnm sen nerde oturuorsun kızlarr istanblda oturupta doktra giden yokmuuuu
semra merhaba canım bi tek ben varım:) dün bende ilk defa bu topıce girdim inş hayırlı olur çok güzel arkadaşlar edindim inş hepimiz dileğimize kavuşuruz..
slm kızlar tam cıkıyordunm bı bakayım dedım.benımde bır hıkayem var arkadaşlar. ben 2 bucuk yıllık evlıyım.kıst tedavısı gordum 11 kutu dogum kontrol hapı kullandım ama kıstım erımedı aynı 2 bucuk cm.ilacları bırakalı 7 ay oldu ama tık yok arkadaşlar. eşimle aşılama yapmaya karar verdık ama rısklı dedı doktor kıstım oldugu için. rıske gırdım ve adetın 2. gunu klomene başladım ve gobekten ıgne yapıldı ovıtrelle catlama ıgnesı aşilamam yapıldı 7. gunu yanı bayramın 2. gunu ben geceyı acılde gecırdım mıde bulantısı kasık ve bel agrısı oldu btahcg yapıldı sonucum pozıtıf cıktı. doktor hamılesın dedi eşim sevınçten aglamaya başaldı benı hastanede kucagından ındırmıyordu cok mutluyduk o anı hiç unutamam sonra 11. gunumde tekrar kan testı yaptırdım sonuç negatıftı dünyam başıma yıkılmıştı eşimin sevınçten aglamaları aklıma gelınce ben çıdırıyordum 2 gün hiç durmadan agladım eşim sayesınde kendıme gelebıldım(( sonra doktorumla konuştum gebelık oluşmuş ama bebek tutunamaş dedi ( ne yapalım ALLAH ın taktırı ilahısı işnlh anne olmak ısteyen herkese hayırlı zamanda saglıklı bebekler nasıp eder ben o duyguyu 2 gun yaşadım ınanılmaz bırşey ama artık ümidim yok ((((
inşlh canım ben sogan kürünu çok yaptım şuan yıne başladım ama erımıyo benım bu kıstım bunyem kendı üretiyomuş doktorum ole dedi aşılamadan sonra tekrar ufak bır kıst oluşmuş sogan kürüne başladım tekrar önümuzdekı ay igne tedavısı gorecegım ben o çift çizgıyı goremedım canım kan tahlılı yaptırdım ama sonuçta yaşadım keske yaşamasaydım ama tam yakalamişken kaybettım benımki düşük sayılmaz çünkü adet yoluyla attım onu sen sogan kürünü nasıl yaptın. ben sabah ac karnına kabuguya birlıkte 5-5 bölüp kaynamış suya atıp 4 dk kaynatıyorum ılıyınca içiyorum bugun 2 oldu içmeye başlayalı. sen nasıl yaptın anlatsana canım
kizlar ikinizede gecmis olsun cnmlarim ya Allah tekrarini yasatmasin.umudunuzu yitirmeyin hayirlisiyla olur insallah
NILGULECRIN arkadaşlar bende çıkıyorum hepinize iyi geceler fotoserhan bırdaha gorüşmemizde sogan kürünü anlatırsın canım byeeeeeCanım ben yazıncaya kadar sen gittin görüşürüz yine iyi gecelerrrra.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?