Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

bende iyiyim laptop hep kucağımda eşim yanımda gözüm tv de bende arada yazıyorum böyle ama eşim uyuyunca daha rahat oluyor öptümmmm seni

KıMSE YOK MUU KIZLAR NEREDESıNıZZZZ..

Umutsuzzzummm canım benim beklenmeyen adet günümüz aynı 5 ocak benide ekle..Belki aynı zamanda hamile kalırızz inşallah hepimiz burada bu ay hamiş oluruz..Bugün bal çörekotu tarçının 3.günü sabah akşam ben 1 çay kaşığı yiyiyorum sen nasıl yiyiyorsun canım ben tatlı kaşığı yemiştim ilk gün çok karın ağrısı yaptı birkaç tanıdığıma sordum dedi herşeyin fazlası zarar dedi 1 çay kaşığı ile idare ediyorum..
Artık günler hızla geçsin yaa beklemekten yoruldum..Ovulasyon testinde çift çizgiyi görmek sonrada 1 ocak 00,00 da gebelik testinde çifti yakalamak ve meleğime kavuşmak istiyorum..Ve sizler içinde çok ama çok dua ediyorum..1,5 yıldır gitmediğim doktor kalmadı..Eşim ve benim tüm testlerim yapıldı ama Allah'ın takdiri kızlar..Sabırr..Ben gündüzleri çalıştığım için eve 8 de geliyorum ve ancak bu saatlerde bakabiliyorum ..Aklım ve kalbim sizlerle..Hoşçakalın..

semra merhaba canım bi tek ben varım:) dün bende ilk defa bu topıce girdim inş hayırlı olur çok güzel arkadaşlar edindim inş hepimiz dileğimize kavuşuruz..

semra merhaba canım bi tek ben varım:) dün bende ilk defa bu topıce girdim inş hayırlı olur çok güzel arkadaşlar edindim inş hepimiz dileğimize kavuşuruz..

merhaba cnm evet kizlar cikmislar,ins,cnm herkesin gonlune gore versin yarabbim.sende sorun ne canim sakincasi yoksa anlatsana

Hiç bir sorunum yok canım doktor herşey normal psikolojik diyor kafana takma diyor aslında ilk başlarda takmıyordum ama hiç sorun olmamasına aklım takılıyor Yüce Rabbim zamanını biliyor ..

Ekimde rahim filmi çekildim tüplerimde açık adet düzensizliği oldu doğum kontrol hapını kullanımı bırakınca yumurtalar kiste döndü 3 aydır düzenli soğan kürü uyguladım şuan bir sorun yok bu ay çok umutluyum yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama ALLAH büyük ovülasyon testi aldım ve bal tarçın çörekotu yiyiyorum canım inşallah faydası olur

slm kızlar tam cıkıyordunm bı bakayım dedım.benımde bır hıkayem var arkadaşlar. ben 2 bucuk yıllık evlıyım.kıst tedavısı gordum 11 kutu dogum kontrol hapı kullandım ama kıstım erımedı aynı 2 bucuk cm.ilacları bırakalı 7 ay oldu ama tık yok arkadaşlar. eşimle aşılama yapmaya karar verdık ama rısklı dedı doktor kıstım oldugu için. rıske gırdım ve adetın 2. gunu klomene başladım ve gobekten ıgne yapıldı ovıtrelle catlama ıgnesı aşilamam yapıldı 7. gunu yanı bayramın 2. gunu ben geceyı acılde gecırdım mıde bulantısı kasık ve bel agrısı oldu btahcg yapıldı sonucum pozıtıf cıktı. doktor hamılesın dedi eşim sevınçten aglamaya başaldı benı hastanede kucagından ındırmıyordu cok mutluyduk o anı hiç unutamam sonra 11. gunumde tekrar kan testı yaptırdım sonuç negatıftı dünyam başıma yıkılmıştı eşimin sevınçten aglamaları aklıma gelınce ben çıdırıyordum 2 gün hiç durmadan agladım eşim sayesınde kendıme gelebıldım(( sonra doktorumla konuştum gebelık oluşmuş ama bebek tutunamaş dedi( ne yapalım ALLAH ın taktırı ilahısı işnlh anne olmak ısteyen herkese hayırlı zamanda saglıklı bebekler nasıp eder ben o duyguyu 2 gun yaşadım ınanılmaz bırşey ama artık ümidim yok ((((

Canım benim bende 2,5 yıllık evliyim aynı duyguları yaşıyoruz bende kist tedavisi gördüm yumurtalarım kiste dönüyordu ve adet düzensizliği yaşıyordum inanki soğan kürü sayesinde kurtuldum ..adet bitiminde 15 gün iç ve gerçekten bende şuan hiçbir sorun gözükmüyor..Ne kist ne bişey 3 aydırda düzenli adet oluyorum ınşallah hamile de olacağız ..Ama sakın ümidini kesme hemen soğan kürü yap sonra bal tarçın çörekotu..zemuszemus

Allah'a dua edeceğiz en azından 1 kerede olsa şimdiye kadar çift görmüşsün demekki oluyor olacak tutunamayabilir zaten ilk gebelikte çoğu düşüyormuş ablamında öyle olmuştu ve 5 ay sonra tekrar hamile kaldı ve şuan 3 yaşında bir kızı var ve 1 ay sonra 2.kızını kucağına alacak..Sakın ümidini yitirme hepimiz ALLAHın izniyle anne olacağız :a.s.

Son düzenleme:
inşlh canım ben sogan kürünu çok yaptım şuan yıne başladım ama erımıyo benım bu kıstım bunyem kendı üretiyomuş doktorum ole dedi aşılamadan sonra tekrar ufak bır kıst oluşmuş sogan kürüne başladım tekrar önümuzdekı ay igne tedavısı gorecegım ben o çift çizgıyı goremedım canım kan tahlılı yaptırdım ama sonuçta yaşadım keske yaşamasaydım ama tam yakalamişken kaybettım benımki düşük sayılmaz çünkü adet yoluyla attım onu sen sogan kürünü nasıl yaptın. ben sabah ac karnına kabuguya birlıkte 5-5 bölüp kaynamış suya atıp 4 dk kaynatıyorum ılıyınca içiyorum bugun 2 oldu içmeye başlayalı. sen nasıl yaptın anlatsana canım

arkadaşlar bende çıkıyorum hepinize iyi geceler fotoserhan bırdaha gorüşmemizde sogan kürünü anlatırsın canım byeeeee

Canım yalnız sık sık yapma saraçoğlundan dinledim ben 6 ayda bir ..Ben adetin 7 günü başladım 15 gün sabah aç karnına 1 soğanı kabuklarıyla birlikte 4 e bölüyordum kaynamış suyun içinde 10 dakika beklettim ve ılık içtim..Akşamda sabahtan kalanı gece yatmadan 10 dakika önce içtim ve yattım..15 gün ü aşmadım..Birde ondan önce hayıt suyu içmiştim fakat benim kistlerim adet olamadığım için oluyormuş farlutal veya duphaston diye bir ilaç içtim adetim geliyor ve dökülüyor kendiliğinden seninki farklı ama soğan kürünün işe yarayacağını düşünüyorum..Canım birde Kuran-ı Kerimde Meryem süresini oku ..Anne olmak isteyen herkes okusun..Bak en azından hamile kalabiliyorsun bu çok güzel eşinde ve sende bir sorun yok ne güzel hiç olamayanlar var ..En azından er yada geç olacak insanlarda kısır olmazmış kusur olurmuş Allahın izniylede bugünleri atlatacağız..opuyorumnanaktan

kızlar iyi geceler
ben soğan kürünü daha yapıcam sanırım dayanamamıyorum kendimden tiksinir oldum mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…