Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

canım ya bnde beklemekten sıkıldım inan günaha giriomuyum öle sölerek bilmiorum ma allah daha kötü dertler vermesin bizlere....

SÜPRİZ SÜPRİZZZZ AMA KIRILDIMM BİZE YAZMADIGIN İÇİNNN AMA COK SEVNDİMM ALLAH KCUAGNA ALMAYI NASİP ETSİNNN İLK HAMİLEMİZZZ İŞTE BADEGÜLLLL:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
BADEGÜL ARKADASIMIZIN YAZISI İŞTE

canım bal tarçın çörekotu yedim incir yedimkocama harnup pekmezi içirdim keçiboynuzu yedirdim ceviz fındık fıstık bal artık tiksindik bunlardan bende yara çıktı rahimde 12 fitil bisürüde antibiyotik içtim ilaç içerken ilişkiye girdik hamile kalmışım bende inanamıyorum okadar ilaçtan sonra hamile kalınca çok şükür allahım kısmet etti inş sizde en yakın zamanda güzel haberi alırsınız
:teytey: :teytey: :teytey: COK SEVİNDİM CANIM ALLAH KUCAGINA ALAMYI NASİP EETSİN SENİ TOPİĞİMİZE BEKLİYORUZZZZ :dance: :dance:

CANIM BEN TATLI KASIGI YİYORUM SENDE ÖLE YAP İNŞ GÜZEL HABERLER ALICAZ BİZİMDE AKLIMIZ KALBİMİZ SİZLERLE BİTANEMMMM opuyorumnanaktan

BEKLENMEYEN ADET TARıHLERıMıZ
sekerkiz67-------> 29aralık
pembe_patik---->28aralık
umutsuzz------->5 ocak
fatoserhan------->5ocak
mseda-------->25aralık
NILGULECRIN---->2 ocak
aysen_34------->30aralık
semra066------>24aralık
tubiloshh------->9aralık?
zeyneparzu------>16aralık
ALeNaM------>1ocak
nurtopu------>15 aralık

:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

HAMıŞLERıMıZ

badegul------>hamiş bal cörekotu tarcın eşide keçiboynuzu pekmez ceviz fındık fıstık kullandı ve şimdi hamiş:).... zemuszemus

Son düzenleme:
ilk hamilemiz oldu kızlar topiğimzden 3günde hamiş arkdsmız oldu allahh kucagna almayı nasip etsin darısı basımızaaaaa :Saruboceq: badegül bi gelseee topiğeeee CADIARZU kızlar bakın görün cörekotu bal tarcın diorum sizeeee hemen baslyın hemennnnn:teselli: kızlar lütfennnnnnn lütfennnn kullanın badem hemen gelde anltttt bizim kuzulara yaaaa cnm tekrar tebrik edrm cok sevndm allah kucagna almayı nasip etsnnnn :CüvCüv: a.s. a.s. :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :1hug: :enbuyukkk:

kuzum hiçç üzülme sen ye bal cörekotu tarcını sakın bırakma adette olsak yicezz pes etmek yok bak gör sonuc alıcaz allahn iznyle hepimiz hamişizzz dicez inşşş cnmm ALLAH COK BÜYÜKK:1hug:

semra merhaba canım bi tek ben varım:) dün bende ilk defa bu topıce girdim inş hayırlı olur çok güzel arkadaşlar edindim inş hepimiz dileğimize kavuşuruz..
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktancnmm arkadsımm benmm hepinizii cok seviorummmmm kaydirigubbakcemile2
merhaba cnm evet kizlar cikmislar,ins,cnm herkesin gonlune gore versin yarabbim.sende sorun ne canim sakincasi yoksa anlatsana

cnmm benimm senideee senideee hepinizi cok seviorum sedamıda patiğimide nilglümüde tubişimideee semracımıdaaaa hepnizii herksiii herksii :1hug: :1hug: :asigim:hamiş olcazzzzzz hepimiz inşşşşş

:dance: :dance: :dance: :dance: :teytey: :teytey: :teytey: HAMISIMIZ OLDUUUU HADE TUGBIS SIRA SENDE CNM GUSEL HABER VER BIZLERE

slm kizlar gozunuz aydin ilk hamile var aramizda hadi darisi hepinizin basina ins.ben bir kacgun yokum annemlere gidiyorum almanyaya pyarin aksam girerim yine beninizi optum.bu arada dun benim tam yumurtamin catlamasi vardi internette hesapladim dune rast gelmisti ama olmadi kismet diyelim su 24 aralik bir gelsin bakicam artik

canlarım allah razı olsun allah bana b u mutluluğu yaşattı inş en kısa zamanda sizde yaşarsınız hala inanamıyorum çok tuhaf bi duyguymuş inş sizde yaaşarsınız hep sizler için dua ediyorum bu kk bana uğur getirdi bisürü şey öğrendim sizde vazgeçmeyin sakın allahım en yakın zamanda hepinizin kucağına bebek almayı nasip etsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kizlar.....ben biraz once ovulasyon testi yaptim iki cizgide cikti ama yuvarlak olan yerde cizgi daha belirsiz cikti hicbirsey anlamadim.....nasil olucak tam cizgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…