KİMSE YOK MUU KIZLAR NEREDESİNİZZZZ..
Umutsuzzzummm canım benim beklenmeyen adet günümüz aynı 5 ocak benide ekle..Belki aynı zamanda hamile kalırızz inşallah hepimiz burada bu ay hamiş oluruz..Bugün bal çörekotu tarçının 3.günü sabah akşam ben 1 çay kaşığı yiyiyorum sen nasıl yiyiyorsun canım ben tatlı kaşığı yemiştim ilk gün çok karın ağrısı yaptı birkaç tanıdığıma sordum dedi herşeyin fazlası zarar dedi 1 çay kaşığı ile idare ediyorum..
Artık günler hızla geçsin yaa beklemekten yoruldum..Ovulasyon testinde çift çizgiyi görmek sonrada 1 ocak 00,00 da gebelik testinde çifti yakalamak ve meleğime kavuşmak istiyorum..Ve sizler içinde çok ama çok dua ediyorum..1,5 yıldır gitmediğim doktor kalmadı..Eşim ve benim tüm testlerim yapıldı ama Allah'ın takdiri kızlar..Sabırr..Ben gündüzleri çalıştığım için eve 8 de geliyorum ve ancak bu saatlerde bakabiliyorum ..Aklım ve kalbim sizlerle..Hoşçakalın..
KİMSE YOK MUU KIZLAR NEREDESİNİZZZZ..
Umutsuzzzummm canım benim beklenmeyen adet günümüz aynı 5 ocak benide ekle..Belki aynı zamanda hamile kalırızz inşallah hepimiz burada bu ay hamiş oluruz..Bugün bal çörekotu tarçının 3.günü sabah akşam ben 1 çay kaşığı yiyiyorum sen nasıl yiyiyorsun canım ben tatlı kaşığı yemiştim ilk gün çok karın ağrısı yaptı birkaç tanıdığıma sordum dedi herşeyin fazlası zarar dedi 1 çay kaşığı ile idare ediyorum..
Artık günler hızla geçsin yaa beklemekten yoruldum..Ovulasyon testinde çift çizgiyi görmek sonrada 1 ocak 00,00 da gebelik testinde çifti yakalamak ve meleğime kavuşmak istiyorum..Ve sizler içinde çok ama çok dua ediyorum..1,5 yıldır gitmediğim doktor kalmadı..Eşim ve benim tüm testlerim yapıldı ama Allah'ın takdiri kızlar..Sabırr..Ben gündüzleri çalıştığım için eve 8 de geliyorum ve ancak bu saatlerde bakabiliyorum ..Aklım ve kalbim sizlerle..Hoşçakalın..
Ekimde rahim filmi çekildim tüplerimde açık adet düzensizliği oldu doğum kontrol hapını kullanımı bırakınca yumurtalar kiste döndü 3 aydır düzenli soğan kürü uyguladım şuan bir sorun yok bu ay çok umutluyum yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama ALLAH büyük ovülasyon testi aldım ve bal tarçın çörekotu yiyiyorum canım inşallah faydası olur
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktancnmm arkadsımm benmm hepinizii cok seviorummmmm kaydirigubbakcemile2semra merhaba canım bi tek ben varım:) dün bende ilk defa bu topıce girdim inş hayırlı olur çok güzel arkadaşlar edindim inş hepimiz dileğimize kavuşuruz..
merhaba cnm evet kizlar cikmislar,ins,cnm herkesin gonlune gore versin yarabbim.sende sorun ne canim sakincasi yoksa anlatsana
slm kıslar iyisiniz inş. ilk hamileemiz belli olmuş hayırlısıyla kucağına alır inş. darısı başımıza
slm cnm amin ins.kimse yok daha uyuyorlar ben erkenden kalkitim ufaklik saat gibi masallah birazdan cikicam bende size iyi sohbetleropuyorumnanaktan
sağol canım gece burdalarmış geç yatmışlar şimdi uyuyorlar:)))
SÜPRİZ SÜPRİZZZZ AMA KIRILDIMM BİZE YAZMADIGIN İÇİNNN AMA COK SEVNDİMM ALLAH KCUAGNA ALMAYI NASİP ETSİNNN İLK HAMİLEMİZZZ İŞTE BADEGÜLLLL:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
BADEGÜL ARKADASIMIZIN YAZISI İŞTE
canım bal tarçın çörekotu yedim incir yedimkocama harnup pekmezi içirdim keçiboynuzu yedirdim ceviz fındık fıstık bal artık tiksindik bunlardan bende yara çıktı rahimde 12 fitil bisürüde antibiyotik içtim ilaç içerken ilişkiye girdik hamile kalmışım bende inanamıyorum okadar ilaçtan sonra hamile kalınca çok şükür allahım kısmet etti inş sizde en yakın zamanda güzel haberi alırsınız
:teytey: :teytey: :teytey: COK SEVİNDİM CANIM ALLAH KUCAGINA ALAMYI NASİP EETSİN SENİ TOPİĞİMİZE BEKLİYORUZZZZ :dance: :dance:
nerdesiniz yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?