selam kizlar.....ben biraz once ovulasyon testi yaptim iki cizgide cikti ama yuvarlak olan yerde cizgi daha belirsiz cikti hicbirsey anlamadim.....nasil olucak tam cizgiler
canım demekki pozitifsin kaçıncı gün senn bugün ttlım
hafta sonuu millet yoğuın galiba cnmm hayırlı olsun bebeğin darısı bize inşşş sen çok dua ettt bende temizlik yapıyorum arada bakıcammm
canlar ben geldim görmedinizmi hala
hoşgeldinn hayatım nasılsnnn bakimm ya millet hemen çift çiizgiyi görmüşşş maşallhhh ben bgn üçüncüyü yapıcam ama bgnde yok akıntım yok hiç öle tahmin ediyorum
hoşgeldinn hayatım nasılsnnn bakimm ya millet hemen çift çiizgiyi görmüşşş maşallhhh ben bgn üçüncüyü yapıcam ama bgnde yok akıntım yok hiç öle tahmin ediyorum
canim iki cizgide cikti ama cok koyu gibi gelmediler bana...ilk defa yaptim anlamadimki....cubugun ustunde biri kare biride yuvarlak pencere var ve yuvarlak penceredeki daha belirsiz..yarinda yapayim ben bana cok koyu gelmediler
ADETLE BIRLIKTE BUGUN 12.GUNUM
öle canım benm testler bitti zaten bi dahada almıcam bide onu stres yapıorum çift çizgi çıkmayınca canım sıkılıo..benm akıntılar bugn başladı baya yoğun heralde yumurtlama oluyoo
evet ikisininde koyu olması lazımmış ama benimmm bi çizgi bile çok silik çıkıyorrrsanirim cift cizgiyi gormek onemli degil pozitif olmasi icin iki cizgininde koyu olmasi lazim benim bildigim
elinleee test et akıntıyı uzuyomu bakalımmm
yok be canım onu y apamam işte parmak sokmak filan hiç bana göre deilakannehirzor işler bide mikrop kapmayalım:)
msedam bugünleri boş geçirme sakınn bi umuttt yinedee durmak yok çalışmaya devamm ay bu soğuktada hiç çekilmıyo amaa napalımalkisalkisalkis[/QUO
kız ne mikrobu bişiy olmazzz zaten yıkarken eline gelmıyomu öfff ne konulara girdikkkk bence dene ellerin zaten temiz mikrop falan kapmassınnn
suda var yuvarlak olan pencere kontol yeriymis yaninda kareli pencere test penceresi ve kareli penceredeki cizgi yuvarlaktan daha belirgin cikarsa buda pozitifmis bu dogrumu???
ttlım sendeki test benmknden farkli onlar nasıl bilmiorum bende tek pencere var c f harfi var tek çizgi negatif iki çizgi pozitif sennki biraz alengirlimi ne prosprktüsüne baksana canım ne yazıor bizede yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?