Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

badegülcüm allah kucana almayı nasip etsin inş hayırlı sağlıklı evlat olsun..canım bizede morel oldun ilk hamişimiz sen bakalım sırada kim var inş kısa zamanda hepimizin evlatları gelir...

canım demekki pozitifsin kaçıncı gün senn bugün ttlım

canim iki cizgide cikti ama cok koyu gibi gelmediler bana...ilk defa yaptim anlamadimki....cubugun ustunde biri kare biride yuvarlak pencere var ve yuvarlak penceredeki daha belirsiz..yarinda yapayim ben bana cok koyu gelmediler
ADETLE BIRLIKTE BUGUN 12.GUNUM

hoşgeldinn hayatım nasılsnnn bakimm ya millet hemen çift çiizgiyi görmüşşş maşallhhh ben bgn üçüncüyü yapıcam ama bgnde yok akıntım yok hiç öle tahmin ediyorum

öle canım benm testler bitti zaten bi dahada almıcam bide onu stres yapıorum çift çizgi çıkmayınca canım sıkılıo..benm akıntılar bugn başladı baya yoğun heralde yumurtlama oluyoo

hoşgeldinn hayatım nasılsnnn bakimm ya millet hemen çift çiizgiyi görmüşşş maşallhhh ben bgn üçüncüyü yapıcam ama bgnde yok akıntım yok hiç öle tahmin ediyorum

sanirim cift cizgiyi gormek onemli degil pozitif olmasi icin iki cizgininde koyu olmasi lazim benim bildigim

kaç gün sürüodu regli aralığın canm bakalım tam günüdür belkide yumurtlaman başlamıştır

msedam bugünleri boş geçirme sakınn bi umuttt yinedee durmak yok çalışmaya devamm ay bu soğuktada hiç çekilmıyo amaa napalımalkisalkisalkis

suda var yuvarlak olan pencere kontol yeriymis yaninda kareli pencere test penceresi ve kareli penceredeki cizgi yuvarlaktan daha belirgin cikarsa buda pozitifmis bu dogrumu???

suda var yuvarlak olan pencere kontol yeriymis yaninda kareli pencere test penceresi ve kareli penceredeki cizgi yuvarlaktan daha belirgin cikarsa buda pozitifmis bu dogrumu???

ttlım sendeki test benmknden farkli onlar nasıl bilmiorum bende tek pencere var c f harfi var tek çizgi negatif iki çizgi pozitif sennki biraz alengirlimi ne prosprktüsüne baksana canım ne yazıor bizede yaz

benim kareli penceredeki cizgi yanindaki kontrol penceresinden daha belirgin bu benim yumurtlayicagimi gosteriyor olabilir

ttlım sendeki test benmknden farkli onlar nasıl bilmiorum bende tek pencere var c f harfi var tek çizgi negatif iki çizgi pozitif sennki biraz alengirlimi ne prosprktüsüne baksana canım ne yazıor bizede yaz

bende iki pencere var cubugun ustunde....biri kareli biride yuvarlak....yuvarlak olan kontrol icin diyor ve kareli olanda test icin.....kareli olan pencerede cizgi daha belirgin cikarsa yuvarlak olan pencereden 24 saat sonra yumurtluycaksiniz diyor......bendede kareli olan yerde cizgi daha belirgin cikti fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…