Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

selam kısslar nasılsınız kimsecikler yokkk
herkes nereye kaybolduu
selamm cnmm hoşgeldnnnn kızlar gelrler birzdan sen nasılsnn kız dün gelmdn hiç
skm umutsuzum nehaber bende yeni geldim kimse yok nasilsin canim
cnmmm hoşgeldnnnn napıosnnnn nerelerdsnnn
mavili bebişleri çok sevdim keşke gereçk olsalarda biraz mıncıklasam
evet yaaaaa cok güsellerrr
kiz nerelerdesin sayfalarimi okuyorsun
kusummmm baktımm ölee evett hehhhehehe:):)

eşim nöbette :gitme:
dün evde yoktum hayatım yetzeme gitmiştim geç geldim
ondan yoktum nasılda farketmişin tebrik ederim canımcımvereliniortak

aman cnm nasil olayim iyiyim dun aslinda test alicaktim eczaneden ovulasyon testi digital olandan eseim gec geldi cikamadim eczanede kapandi oylece kaldi be

kızz sen nerde yasıosunnki almanyaya gittiin kaydirigubbakcemile3 geldinn:)cnm nesii var yiğeninin geçmiş olsunn:Saruboceq:

canim ben hollandada yasiyorum ama annemler almanyada,yigenim yuksek ates bobreklerini falan usutmus hastanedeydi dun cikti iyi allha sukur ablasi daha bes aylik tosun

aman cnm nasil olayim iyiyim dun aslinda test alicaktim eczaneden ovulasyon testi digital olandan eseim gec geldi cikamadim eczanede kapandi oylece kaldi be
anldm hayatm bosver takma bugun kacıncı günün senin kuzummm
inşlhh canımm eşim gelene kadar buralardayım
ee tabi bi de yemek sorunumu halletmem lazım
aynen askımm aysenim ya bende ne yapsammdiorummmm
canim ben hollandada yasiyorum ama annemler almanyada,yigenim yuksek ates bobreklerini falan usutmus hastanedeydi dun cikti iyi allha sukur ablasi daha bes aylik tosun

cnmm cok geçmş olsnnnnn cokk :Saruboceq: ii olmasına sevndm cnmmm

kızlar ben mantılık makarna doldurcam kıyma içi ile sosounuda döktümmmüüüü
ohhhhhhh mis gibi ayy canım çekit
bide çorba yapacam :hulya:

yarına ne yapcağımı düşünim birazda çünkü eşim yarın izinli öğle yemeğine şimdiden yapim diyorum kaydirigubbakcemile3

slm kızlar nabersinizzzz yurtdışında yaşayan arkdşım digital olan ovülasyon testleri burda pahalı sizin orda kaç para benide bilgilendirsene bende ablama sipariş vermyı düşünüyorumda

kızlar ben mantılık makarna doldurcam kıyma içi ile sosounuda döktümmmüüüü
ohhhhhhh mis gibi ayy canım çekit
bide çorba yapacam :hulya:
kaydirigubbakcemile5ohhh süper vallaa yaa cok üşeniormm bennnn offfff
yarına ne yapcağımı düşünim birazda çünkü eşim yarın izinli öğle yemeğine şimdiden yapim diyorum kaydirigubbakcemile3
:):):)kız aysennnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben daha bugundeyim yemekteyizimi izlesekkk:)akıl alsak
soğan suyumu kaynatıyom kısslarr kafamçokkarıştı:a015:
bende çörekotumuu yedim kasıklarımda garı yapıo arada gelişior herhallll:roflol:
slm kızlar nabersinizzzz yurtdışında yaşayan arkdşım digital olan ovülasyon testleri burda pahalı sizin orda kaç para benide bilgilendirsene bende ablama sipariş vermyı düşünüyorumda

huhuu ben geldimm dilancım naaber ttlişkomm..semracım çok geçmiş olsun buarada hoşgldinn :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…