eevt herkes kocişiyle beraberr bende böle evde kukuman kuşları gibi pinekliyomm :gitme:
selamm cnmm hoşgeldnnnn kızlar gelrler birzdan sen nasılsnn kız dün gelmdn hiçselam kısslar nasılsınız kimsecikler yokkk
herkes nereye kaybolduu
cnmmm hoşgeldnnnn napıosnnnn nerelerdsnnnskm umutsuzum nehaber bende yeni geldim kimse yok nasilsin canim
evet yaaaaa cok güsellerrrmavili bebişleri çok sevdim keşke gereçk olsalarda biraz mıncıklasam
kusummmm baktımm ölee evett hehhhehehe:):)kiz nerelerdesin sayfalarimi okuyorsun
eşim nöbette :gitme:
dün evde yoktum hayatım yetzeme gitmiştim geç geldim
ondan yoktum nasılda farketmişin tebrik ederim canımcımvereliniortak
:1hug: farketmemmii askımmm farketmemmmii semracıkkta yoktuu kız dün dagıtııkk burayııııkaydirigubbakcemile2
bensizzzlmaz:
canim evet dagitmisiniz ben annemlere gittiydim almanyaya yigenim hastanedeydi onu gordum bugun geldik esimi isleri var,:çok üzgünüm:
kızz sen nerde yasıosunnki almanyaya gittiin kaydirigubbakcemile3 geldinn:)cnm nesii var yiğeninin geçmiş olsunn:Saruboceq:
anldm hayatm bosver takma bugun kacıncı günün senin kuzummmaman cnm nasil olayim iyiyim dun aslinda test alicaktim eczaneden ovulasyon testi digital olandan eseim gec geldi cikamadim eczanede kapandi oylece kaldi be
aynen askımm aysenim ya bende ne yapsammdiorummmminşlhh canımm eşim gelene kadar buralardayım
ee tabi bi de yemek sorunumu halletmem lazım
canim ben hollandada yasiyorum ama annemler almanyada,yigenim yuksek ates bobreklerini falan usutmus hastanedeydi dun cikti iyi allha sukur ablasi daha bes aylik tosun
kizlar aksama ne pisirim valla bilmiyorum bir akil verin,yumurtalari calistirmayi dusunmekten anlayin iste
kaydirigubbakcemile5ohhh süper vallaa yaa cok üşeniormm bennnn offfffkızlar ben mantılık makarna doldurcam kıyma içi ile sosounuda döktümmmüüüü
ohhhhhhh mis gibi ayy canım çekit
bide çorba yapacam :hulya:
:):):)kız aysennnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben daha bugundeyim yemekteyizimi izlesekkk:)akıl alsakyarına ne yapcağımı düşünim birazda çünkü eşim yarın izinli öğle yemeğine şimdiden yapim diyorum kaydirigubbakcemile3
bende çörekotumuu yedim kasıklarımda garı yapıo arada gelişior herhallll:roflol:soğan suyumu kaynatıyom kısslarr kafamçokkarıştı:a015:
slm kızlar nabersinizzzz yurtdışında yaşayan arkdşım digital olan ovülasyon testleri burda pahalı sizin orda kaç para benide bilgilendirsene bende ablama sipariş vermyı düşünüyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?