Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

niye sanci yapiyorki canim cokmu yiyorsun dikkat etopuyorumnanaktan
artık az alıorum askm zaten allah hayr etsn gelior gidior zaten cnmmm
biz de kuru fasülye pilav yiycez kocişimle. gelin buyrun kızlar beraber yiyelim buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn:1closedeyes:buyrunnnnnnnnn
ohhh ellerine saglık bitanemm afiyet olsnn ay keşke önceden yapsaydm yemegimiiikafamçokkarıştı

sağol güzelim bende geçen ay yapmıştım o kürü sürekli kasıklarım ağrıyor o zamandan beri bir sağa bir sola geçiyor hatta doktora gidicem bazen ağrısı dayanılmaz oluyor ya

sağol güzelim bende geçen ay yapmıştım o kürü sürekli kasıklarım ağrıyor o zamandan beri bir sağa bir sola geçiyor hatta doktora gidicem bazen ağrısı dayanılmaz oluyor ya

yok cnm benm öle diil yumurtlk büyümesi gbi bi sancı cnm benmki.... inş hayra cıksın dielim ...:Saruboceq:

kızlar ya böle söyleyenler olunca korkuorum işte neden bu kadar sancı yapıo acaba:uhm:

kızlar ya böle söyleyenler olunca korkuorum işte neden bu kadar sancı yapıo acaba:uhm:
yasakkelime yasakkelimebanaa bakk basladın yinee ya ben kullaniim bakalm sora kullan tamammı yumutlk geliştirio agrıck tabiii...anormall diill agrım azcık bişe cnm benm
canim belkide iyiye isarettir ben hamilegimde kasiklarim cok agrimisti bir geliyo bir gidiyordu agrilar beklemedin gunun ayin kaci canim

yok cnmm daha calsmaya baslmdk bileyerimseniben

ay kizlar ben dun prolaktin icin hap icerken esim sordu ne icin diye bende korunmak icin dedim bebek dusunmuyorum dedim umutlanmasin her ay diye, ay iyi yaptimmi bilmiyorum yoksa gercektenmi dusunmeyim bilmiyorum

ay kizlar ben dun prolaktin icin hap icerken esim sordu ne icin diye bende korunmak icin dedim bebek dusunmuyorum dedim umutlanmasin her ay diye, ay iyi yaptimmi bilmiyorum yoksa gercektenmi dusunmeyim bilmiyorum

nie öe söledin canım eşin o senn herşeyini bilmesi lazım bnce..benm eşim ilaçlarımı hatırlatıo bana bana kaırsa ooo unutuodum hep.bnde bir ay içtim prolaktin ilacı zaten o ay korunman lazım sölemedimi doktorun

armizda bir tane hamile arkadasimiz var bilginiz icin hamilelikte maydonoz tutekmeyin kizlar suyunu falan sakin kaynatip icim demeyin dusuge sebeb oluyor,haberiniz olsun

aynen öle cnm neden öle dedin kızzz sen kararszmısın kız bebekteeeeşutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…