biz de kuru fasülye pilav yiycez kocişimle. gelin buyrun kızlar beraber yiyelim buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn:1closedeyes:buyrunnnnnnnnn
artık az alıorum askm zaten allah hayr etsn gelior gidior zaten cnmmmniye sanci yapiyorki canim cokmu yiyorsun dikkat etopuyorumnanaktan
ohhh ellerine saglık bitanemm afiyet olsnn ay keşke önceden yapsaydm yemegimiiikafamçokkarıştıbiz de kuru fasülye pilav yiycez kocişimle. gelin buyrun kızlar beraber yiyelim buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn:1closedeyes:buyrunnnnnnnnn
hepinize mutlu pazarlar!!! naber umutsuzzz?
sağol güzelim bende geçen ay yapmıştım o kürü sürekli kasıklarım ağrıyor o zamandan beri bir sağa bir sola geçiyor hatta doktora gidicem bazen ağrısı dayanılmaz oluyor ya
süperrr oluooo askımm süperr süperrrr kızzz benm çörekotu kasıkta sancı yapıorr haaakaydirigubbakcemile2
sağol güzelim bende geçen ay yapmıştım o kürü sürekli kasıklarım ağrıyor o zamandan beri bir sağa bir sola geçiyor hatta doktora gidicem bazen ağrısı dayanılmaz oluyor ya
yasakkelime yasakkelimebanaa bakk basladın yinee ya ben kullaniim bakalm sora kullan tamammı yumutlk geliştirio agrıck tabiii...anormall diill agrım azcık bişe cnm benmkızlar ya böle söyleyenler olunca korkuorum işte neden bu kadar sancı yapıo acaba:uhm:
canim belkide iyiye isarettir ben hamilegimde kasiklarim cok agrimisti bir geliyo bir gidiyordu agrilar beklemedin gunun ayin kaci canim
kızlar ya böle söyleyenler olunca korkuorum işte neden bu kadar sancı yapıo acaba:uhm:
ay kizlar ben dun prolaktin icin hap icerken esim sordu ne icin diye bende korunmak icin dedim bebek dusunmuyorum dedim umutlanmasin her ay diye, ay iyi yaptimmi bilmiyorum yoksa gercektenmi dusunmeyim bilmiyorum
ay kizlar ben dun prolaktin icin hap icerken esim sordu ne icin diye bende korunmak icin dedim bebek dusunmuyorum dedim umutlanmasin her ay diye, ay iyi yaptimmi bilmiyorum yoksa gercektenmi dusunmeyim bilmiyorum
nie öe söledin canım eşin o senn herşeyini bilmesi lazım bnce..benm eşim ilaçlarımı hatırlatıo bana bana kaırsa ooo unutuodum hep.bnde bir ay içtim prolaktin ilacı zaten o ay korunman lazım sölemedimi doktorun
armizda bir tane hamile arkadasimiz var bilginiz icin hamilelikte maydonoz tutekmeyin kizlar suyunu falan sakin kaynatip icim demeyin dusuge sebeb oluyor,haberiniz olsun
armizda bir tane hamile arkadasimiz var bilginiz icin hamilelikte maydonoz tutekmeyin kizlar suyunu falan sakin kaynatip icim demeyin dusuge sebeb oluyor,haberiniz olsun
kim kızz oookaydirigubbakcemile2:sm_cool::sm_cool: var biri buayınnn sonnda hamlym dick amaa:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?