Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

ya kuzum biz kadınlar buluruz yolunu öle pat diye söleme benda inceden ince dokudum benimkide ilk başlarda unutuyodu hatırlatıyoduum şimdi kendi diyo ben unutuyom o unutmuyo int bul okut ona içim rahat etmiyo ne olur söle de çok zor söleniyo ilk başta şeytan rahat vermiyo zaten ilk başlarda unutuluyo sen unutma

kız deli böleşeyler dorudur sorsana sende gittiğin yerde hocaya bakalım ne dicek elbet vardır bi gerçek yanı
sırnaşık şey TAMAM ASKIM SORARIM NEDİCEM AMA:)tamam askım sorarım ya ben:roflol:
ne diosun ya o ne içinmiş yuhhhkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bencede yaaaa yuh ki ne yuh cok ayıp ama cok gülmştüm duydugumdaa :roflol: yapılmaz yahu öle bişe...ypılmaz besmele tamam dogrudur giyinikken cekersin eyv.ama el öpmler fln:roflol:

daha neler ben öle bişi duymadım saçmalık geldi sonuçta besbele peygamberimize dayanıyor öle bişi yaptırdığını işitmedim sonradan uydurma şeylerde yapılmaz zaten günah

töbe töbe şey der gibi allahım ya eski insanlar böle oluolar deişik adetlerimiz var işte napcaksın

tamam bitanem saol askımmmm haklısın
kıs dilan tam o zırada deme zaten önceden öğret kaydirigubbakcemile3çok güldüm allah da seni güldürsün

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: cümlemizii inşşş hamiş haberleriiii ile gülelim kuzular kocişim geldiiii arzumm sedosumm öptm siziii seviorumm byby opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan görşrz kızlarr yarın artıkkkk kürümü yiyiimm ben dimii sedossss :dilcikar: opuyorumnanaktan hadi kaçtım ben geldi kocişş byy kızlarrropuyorumnanaktan

tamam canım inş. allah a emanet ol

sedosum arkdsmz gelmiş ilglnrsn askmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan listemizz 70 .sayfalardamı ne sonn bulursun askmmmm opuyorumnanaktan

canlarım ben çıkıorum ((((((artık bi flim izleyelim diorum yoksa kovcaklar bizi odadan çık çık çık tuş sesikaydirigubbakcemile3gözleimde ağrımaya başladı sizden ayrılamıorum ama yarın grş inşş....çok öpüorum canlarım mcukmcukkkk:1hug:

--------------------------------------------------------------------------------

BEKLENMEYEN ADET TARıHLERıMıZ
sekerkiz67-------> 29aralık
pembe_patik---->28aralık
umutsuzz------->5 ocak
fatoserhan------->5ocak
mseda-------->25aralık
NILGULECRIN---->2 ocak
aysen_34------->30aralık
semra066------>24aralık
tubiloshh------->9aralık?
zeyneparzu------>16aralık
ALeNaM------>1ocak
nurtopu------>15 aralık
mestitosh^^^^^4ocak

HAMıŞLERıMıZ

badegul------>hamiş bal cörekotu tarcın eşide keçiboynuzu pekmez ceviz fındık fıstık kullandı ve şimdi hamiş:)....

hu hu ben geldim gece kuşlarııııııııııııııııııııııı arkdşlar yeni gitti götürdükk onları geldikkk hemen bakem size didim

evet cnm bazen oluyor öle....

kaydirigubbakcemile3 evett kızz baksana sesi solugu yok misfri varmısmısssss :roflol: ne misafir gelcek misafir acaba bebekmiiii kaydirigubbakcemile3 hahahahahhahahahahahhaa

kırcam kafanızı delüşler sizi dedikodumu yapmışlar anam ağladı be koşturmaktannn yeni gitti daha misafirlerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…