:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kusumaaaa opuyorumnanaktan
tamam askımmm saol bitanemm haklısınn tamam ben cocuga desem cık git dicek bana :roflol: tamam askm dorudur ama bebek için urasıpta eşine böle bişi diyenler bayanlar ters tepkş alablr :roflol: :roflol: :roflol: kocişşşş durr durrrrr :roflol: bişe dicemmmmm :roflol: :roflol:
sırnaşık şey TAMAM ASKIM SORARIM NEDİCEM AMA:)tamam askım sorarım ya ben:roflol:kız deli böleşeyler dorudur sorsana sende gittiğin yerde hocaya bakalım ne dicek elbet vardır bi gerçek yanı
ne diosun ya o ne içinmiş yuhhhkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
yaa benm bi arkdsmn babaannesi ne diooo diokii iliişkiden sonra öp kocanın elini allah razı olsn de öle bişiler diooo :roflol: :roflol: :roflol: yavv yok artıkkk :roflol: :roflol: adam bidaha yapmaz elini öpsem :roflol: :roflol:
tamam bitanem saol askımmmm haklısınya kuzum biz kadınlar buluruz yolunu öle pat diye söleme benda inceden ince dokudum benimkide ilk başlarda unutuyodu hatırlatıyoduum şimdi kendi diyo ben unutuyom o unutmuyo int bul okut ona içim rahat etmiyo ne olur söle de çok zor söleniyo ilk başta şeytan rahat vermiyo zaten ilk başlarda unutuluyo sen unutma
kıs dilan tam o zırada deme zaten önceden öğret kaydirigubbakcemile3çok güldüm allah da seni güldürsün
tamam bitanem saol askımmmm haklısın
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: cümlemizii inşşş hamiş haberleriiii ile gülelim kuzular kocişim geldiiii arzumm sedosumm öptm siziii seviorumm byby opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan görşrz kızlarr yarın artıkkkk kürümü yiyiimm ben dimii sedossss :dilcikar: opuyorumnanaktan hadi kaçtım ben geldi kocişş byy kızlarrropuyorumnanaktan
yeni arkadaşımız nerde gitmişş regli tarihini alcaktım liste için yaww
mestitosh canım regli gününü verirsen senide listeye ekleyelim
evet cnm bazen oluyor öle....
kaydirigubbakcemile3 evett kızz baksana sesi solugu yok misfri varmısmısssss :roflol: ne misafir gelcek misafir acababebekmiiii kaydirigubbakcemile3 hahahahahhahahahahahhaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?