alenam patiğim isimlerinizi alablrmymm acbaaadua içinn kızlarrr
birsen benn kızlar selati tefriciye 4444 okunması gerekıyomuş bunu tskp edemeyız cnmm bence herkes için hergün tespih çekilsinnn
canim benim ismim sule.....
kıslar yumurta süreci 24 48 saat içinde yani bi gün olmayınca bile 2 güne denk gelir yinede buyrunnnnnnnnn
evet cnm bencede ihlas suresi fatiha nas felak haftada bir amme yasin okuruz....?
kıslar yumurta süreci 24 48 saat içinde yani bi gün olmayınca bile 2 güne denk gelir yinede buyrunnnnnnnnn
tamam kusum yazdmmmyerimsenibenpatikkkk senin adınn neeeeee naniknanik
zati ben bu işleri hiç anlamıyorum kadın diyoki adetim bitti bi kere ilişki oldu onda hamile kaldım hatta kalktım zıpladım felan diyoo
teyzeminde reglisine yakın bi zamanda kaldığını sölüyo oda hemen kalkmış tabi
örnekler bebk düşünmyen insanlarr
biz yakında amuda kalkacaz ama yokk iştee
yok yumurtlam yok kasık ağrısı yok akıntı
yok şunu iç bunu ye kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
olacağı varsa oluyo işte yaa ne desek boş
rabibm en tez zamanda bizler içinde ol desin inşlhhhhhhhhhhh
kızlar çamaşırlarıımı asıp geliyorum ben
nen söyledimyaaaaaaaaaa nere bakıyon aşıkmısın nesin birsen
tamam kusumm aldmmm yzdım isminii bakın söle ayse seda fatma arzu semra birsen dilan nilgül sule eksik varmı kızlar herkes not etsin lütfennnn duaları bagslrken isim vererek bagslıcaz dularımızda 10ihlas 10felak 10nas 10fatiha 10salli 10barik 10sübhaneke 10ettehiyatü 10ayetel kürsü 10amenerresülü kızlar hafta birde yasin süresi genel olarak bagslarz tamammıı:Saruboceq:
benm için sorun yok canlarr kızlarda cevap versindee başlayalım yarın pazartesi
ama bazılarıda hemen adeti bitince hamile kalıyo bu nasıl işşşşşş
tamam kusumm aldmmm yzdım isminii bakın söle ayse seda fatma arzu semra birsen dilan nilgül sule eksik varmı kızlar herkes not etsin lütfennnn duaları bagslrken isim vererek bagslıcaz dularımızda 10ihlas 10felak 10nas 10fatiha 10salli 10barik 10sübhaneke 10ettehiyatü 10ayetel kürsü 10amenerresülü kızlar hafta birde yasin süresi genel olarak bagslarz tamammıı:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?