Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

olsun canım bu ay olmazsa öbür ay olur takma kafanı sıkıntı yapmaa herşey düzelir inşş

işte bende bi farklılık yapim dedimmm durmak yok bu ayyy :lepi:
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile ii yapıosun allah göbişini doldursunn emiii:Saruboceq:
ole yapcam canım solesem ona yumurtlama günüm dıye benden once o atlar:))))))

kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile :roflol: :roflol: :):)evetttt yumurtluorumm metinn gelll gelll:roflol:

umutsuzcum (ayy sanada böle seslenmek hiç istemiyorum başka bişi mi desek)

canım yarını boş geçmem bakalım kısmetse
kötü oldu gerçekten

evde ovlsyn testim varr ama idrar olayını nasıl yapayım o da ters oldu yaaa
şimcik soğan suyunu içiyomm
bi de 3 e kadar beklemem lazım

uffff canım sıkıldı iyice

msedam nirdesinnn bebişmmmmmmmmmmmmmm ne halttlar karıştırıyon kızz ben yarın bi paket daha sipariş vercem getirtsinler ist dan yarın bitiyo elimdeki testler

bu aydanda baya umutluydum soğan suyu eşime pekmez
günde 5 incirrr

herşeyin hayırlısı tabi
sağlıkolsun ne diyim
inşlhh önümüüzdeki aya
zaten ha bu ha şu ay diye diye 16 ayı deviriyoruz senağlama

kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile ii yapıosun allah göbişini doldursunn emiii:Saruboceq:
amin cnmmm hepimizin

kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile :roflol: :roflol: :):)evetttt yumurtluorumm metinn gelll gelll:roflol:

ahahahahhahahahah ay ben bu yumurtlma muhabbetine çok gülüyom kendim sölerken bile gülüyom valla çokk kocişe diyom hayatımmm yumurtluycam yarınn nerden anladın diyo kasığım ağrıdı diyom allhım yarabbim diyo şu pc den herşeyide öğrenıyosun dio

bana diloşşşşş deee askımmkaydirigubbakcemile3 cnm üzülme yaaaa bakarsn geçti zannedrsnde takmazsan hamile kalırsn iç cnm iç yarasınnnnnnnn:sm_cool:

sırnaşık şey bnmkide aynıı askım ya bazen kızıoo yeter dioooo herşeyi ıncık cıncık ettin dioo :roflol:

msedam nirdesinnn bebişmmmmmmmmmmmmmm ne halttlar karıştırıyon kızz ben yarın bi paket daha sipariş vercem getirtsinler ist dan yarın bitiyo elimdeki testler

burdayım canım size gülüorum ya alemsinizz boşver canım ya ben yapmıcam daha zamanını hesplıorum anlaşılıo zaten ateş basması kasıkta ağrı ve dier uzuyomudelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenayyyyyyyy koptummm bennn

arkadaşlar gecen hafta dılanla doktora gıttık doktorumuz aynı. doktora ben yumurtluyomuyum dıyooo ay koptum yaaaaaaaaa:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…