kıslar biliyosunuz yarın eşim spermiyogram yaptırcak bu yüzden 3 gnüdür çalışmıyoruz
benim bugün 9 günüm ve akıntım başladı
galiba yumurtluyorum çok moralim bozuldu bu ay da boşa mı gidiyo mafoldumben
12 14 16 bende cok denedım hiç bır şey olmadı valla7 ay denedım ben o kuralı
12 14 16 bende cok denedım hiç bır şey olmadı valla7 ay denedım ben o kuralı
kızzz anaamm bu patikk öldü dahaaaa uzuomu test et die dieee:roflol: edin artık ya patiğim ben hep ediorm asskmm
kızzz anaamm bu patikk öldü dahaaaa uzuomu test et die dieee:roflol: edin artık ya patiğim ben hep ediorm asskmm
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile ii yapıosun allah göbişini doldursunn emiii:Saruboceq:işte bende bi farklılık yapim dedimmm durmak yok bu ayyy :lepi:
ole yapcam canım solesem ona yumurtlama günüm dıye benden once o atlar:))))))
kız seninnn bal çörek otu tarçin karışımı benimde akıntı testiii ehehehehhe sen ett kuşum bende 2 gündür günde ikitane incir yiyiyorum
slm hos geldin
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile ii yapıosun allah göbişini doldursunn emiii:Saruboceq:
amin cnmmm hepimizin
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile :roflol: :roflol: :):)evetttt yumurtluorumm metinn gelll gelll:roflol:
umutsuzcum (ayy sanada böle seslenmek hiç istemiyorum başka bişi mi desek)
canım yarını boş geçmem bakalım kısmetse
kötü oldu gerçekten
evde ovlsyn testim varr ama idrar olayını nasıl yapayım o da ters oldu yaaa
şimcik soğan suyunu içiyomm
bi de 3 e kadar beklemem lazım
uffff canım sıkıldı iyice
ahahahahhahahahah ay ben bu yumurtlma muhabbetine çok gülüyom kendim sölerken bile gülüyom valla çokk kocişe diyom hayatımmm yumurtluycam yarınn nerden anladın diyo kasığım ağrıdı diyom allhım yarabbim diyo şu pc den herşeyide öğrenıyosun dio
msedam nirdesinnn bebişmmmmmmmmmmmmmm ne halttlar karıştırıyon kızz ben yarın bi paket daha sipariş vercem getirtsinler ist dan yarın bitiyo elimdeki testler
arkadaşlar gecen hafta dılanla doktora gıttık doktorumuz aynı. doktora ben yumurtluyomuyum dıyooo ay koptum yaaaaaaaaa:
hb dum tatlim ,,,topiki kaybettim anca bulabildim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?