inşş bitanemmmm:Saruboceq: hiçç takma bile düşünme hem yarn verck spermiogramı hemn calısmalara baslaaazemuszemusayy herkes burda toplansı skorcummm
sende hoşgelmişsen bu topiğe hayatımm opuyorumnanaktan
diloşcum inşlhh dediğin giib olurr:Saruboceq:
cnmm isimleriinizii yazında ben not alliimm tesbihe baslıcaz hergn biri için çekicezz:Saruboceq:ne tesbihi canım merak ettim :sm_confused:
cnmm son adet tarihin ne ekliim listeye yani gelecek adet tarihinhb dum tatlim ,,,topiki kaybettim anca bulabildim kaydirigubbakcemile3
ay ben tespiğii takip edebilirmiyim bilemıyorum kızlar ama yasin okudukça her dua edişimde hepinize bağışlıyorummm
cnmm isimleri aliim ben nilglle ayarlıcaz bize gelck nilgl ozzman bakcaz nilgl akrbm benm biliosn :roflol: 35inci sölemem :roflol:hımm kaç tane çekilcek canım ve ne çekilecek???
patikcım selatı tefrıcıye cekcez hepimizin adına sende okuyacan canım patıksız olmaz:)))))))
ya bende simdi kuzenime sordum bu yumurtlama olayini...kuzenimin bir kizi var ve bu olaylari bile bilmiyor kasik agrisini akintisini sordum hic fark etmemis bile....bizler neleri hesapliyoruz prof. olduk
ya bende simdi kuzenime sordum bu yumurtlama olayini...kuzenimin bir kizi var ve bu olaylari bile bilmiyor kasik agrisini akintisini sordum hic fark etmemis bile....bizler neleri hesapliyoruz prof. olduk
cnmm isimleri aliim ben nilglle ayarlıcaz bize gelck nilgl ozzman bakcaz nilgl akrbm benm biliosn :roflol: 35inci sölemem :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: evettttttt
benim eşimde ona kızıyoya zaten çok ince elediğim içinnnn
ben o duayı bilmıyom kız bakarakmı okuycaz
iide canım onun tam yumurtlama gününe denk gelmiş şans işte biz bunu hesaplayarak yapıorus sadece tabi herşey allahtann ..biz yapalımda gerisini allah bilirr
yumurtlama gununu bilmesek bile..bir aydan birinde tutar zaten canim...eger bir sene boyunca bebek gelmezse ozaman doktor esliginde hareket etmeliyiz.....
yumurtlama gununu bilmesek bile..bir aydan birinde tutar zaten canim...eger bir sene boyunca bebek gelmezse ozaman doktor esliginde hareket etmeliyiz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?