Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

ayy herkes burda toplansı skorcummm

sende hoşgelmişsen bu topiğe hayatımm opuyorumnanaktan

diloşcum inşlhh dediğin giib olurr:Saruboceq:

ayy herkes burda toplansı skorcummm

sende hoşgelmişsen bu topiğe hayatımm opuyorumnanaktan

diloşcum inşlhh dediğin giib olurr:Saruboceq:
inşş bitanemmmm:Saruboceq: hiçç takma bile düşünme hem yarn verck spermiogramı hemn calısmalara baslaaazemuszemus
ne tesbihi canım merak ettim :sm_confused:
cnmm isimleriinizii yazında ben not alliimm tesbihe baslıcaz hergn biri için çekicezz:Saruboceq:
hb dum tatlim ,,,topiki kaybettim anca bulabildim kaydirigubbakcemile3
cnmm son adet tarihin ne ekliim listeye yani gelecek adet tarihin
ay ben tespiğii takip edebilirmiyim bilemıyorum kızlar ama yasin okudukça her dua edişimde hepinize bağışlıyorummm

kızzz hergn birine çekicez yaaa cekrsn cekrsnnyerimseniben saol cnm allah razı olsnnn

ya bende simdi kuzenime sordum bu yumurtlama olayini...kuzenimin bir kizi var ve bu olaylari bile bilmiyor kasik agrisini akintisini sordum hic fark etmemis bile....bizler neleri hesapliyoruz prof. olduk

bence yumurtlama donemini hesaplayin ve o gunlerde birlikte olun yeterli...cok fazla ardina dusmekte iyi degil zamani gelince bebek gelir....

ya bende simdi kuzenime sordum bu yumurtlama olayini...kuzenimin bir kizi var ve bu olaylari bile bilmiyor kasik agrisini akintisini sordum hic fark etmemis bile....bizler neleri hesapliyoruz prof. olduk

iide canım onun tam yumurtlama gününe denk gelmiş şans işte biz bunu hesaplayarak yapıorus sadece tabi herşey allahtann ..biz yapalımda gerisini allah bilirr

yok canım bize prof az gelir
benim bi tanıdığımda böle şeleri hiç bilmiyo
çocuğuda olmuyodu
eltiside tam tersi herşeyi bilir arştıtır
ikiside tip bebk yaptı
bilenin tutmadı diğerinin tuttu

herşey nasip işi
ben diyorum bi muayne açsak acayip tutarlar bizi hem dktr ilaçları hem bitkisel şeyler herşeyde bilgi sahibiyizkaydirigubbakcemile3
ama kelin ilacı yok die boşuna sölememişler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iide canım onun tam yumurtlama gününe denk gelmiş şans işte biz bunu hesaplayarak yapıorus sadece tabi herşey allahtann ..biz yapalımda gerisini allah bilirr

yumurtlama gununu bilmesek bile..bir aydan birinde tutar zaten canim...eger bir sene boyunca bebek gelmezse ozaman doktor esliginde hareket etmeliyiz.....

birsen benn kızlar selati tefriciye 4444 okunması gerekıyomuş bunu tskp edemeyız cnmm bence herkes için hergün tespih çekilsinnn

yumurtlama gununu bilmesek bile..bir aydan birinde tutar zaten canim...eger bir sene boyunca bebek gelmezse ozaman doktor esliginde hareket etmeliyiz.....

tabiki canım ama bugnlerde çok önmli düşünsene sen hep yumurtlama :uhm:öncesi yada sonrası yapıosun olmazki bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…