Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

aynen kuşum bazen isyan edesim gelıyo vallaaa yemek ne yapçanız bakimmm fikir verin banaa

SORMA CANIM BEN HASTAYIM DİYE MERCİMEK ÇORBASI YAPTIM LİMON LA İÇİYORUM KAYINVALİDEDE TAVUK GETİRMİŞ ÇORBA YAPAYIM DİYE AMA BENİM CANIM KARNIBAHAR ÇEKİYOR BU GÜN PAZAR VAR HASTAYIM GİDEMEM SENİN ELİNDE YEMEKLİK NELER VAR Kİ SEBZEN VARMI ÇORBA VE SALATA BEN HERGÜN YAPARIMzemuszemus

ohh hayatımm şifa olsunnn sana çorbannn eşimde akşam patates kızartması istedi ben yapmam evde kızartma çok nadirrr yaparımm yapılınca çok yenılıyo hemde mutfakkk berbat olyoo yağdann kokudan yarın yaparım dedimm mercımek çorbası yapmak geldi aklımaa benimdee ama bılmiim bakalım akşam balık yapmıştım fırında folyoda bugecede çorbasyla patates kızartayım bari

EVET CANIM GÜZEL OLUR BİDE ÇORBA SALATA MİSS BEN ÇOK SEVERİM PATETES KIZARMASINI EŞİMD EBU AKŞAM BALIK YAPACAK BİZE zemuszemus

inş CANIM AĞZIN BAL YESİN VE RABİİM SANA NUR TOPLARI EVLATLAR NASİP ETSİN:Saruboceq:

:Saruboceq: :Saruboceq: inşşş cnmm inşşşş :Saruboceq: :Saruboceq: herkse inş istyen herkse kızz valla bak inş hamişsindirr...askım bizim dün yazdklarımızı okdnmu duaya baslıcaz tesbih?sen nediorsn bi bak bakalm

EVET CANIM GÜZEL OLUR BİDE ÇORBA SALATA MİSS BEN ÇOK SEVERİM PATETES KIZARMASINI EŞİMD EBU AKŞAM BALIK YAPACAK BİZE zemuszemus

afiyet olsn cnmm evet balığı bende çok severim ama temızleyemem kızartmamda kokusu çıkmıyo kız fırına atarım hamsiyide kayınvalidem yapar alt katta banada geitrir ehehe şanslıyım o konudaa

NE TESBİHİ CANIM BEN NAMAZLARDAN SONRA DUA EDİYORUM HEPİMİZE İNŞ SAĞLIKLI SIHATLİ RABBİME KUL OLAN NURTOPLARIMIZ OLSUN

NE TESBİHİ CANIM BEN NAMAZLARDAN SONRA DUA EDİYORUM HEPİMİZE İNŞ SAĞLIKLI SIHATLİ RABBİME KUL OLAN NURTOPLARIMIZ OLSUN

allah razı olsun bitanemmm allah kabul etsin :Saruboceq:Şeniz cnm dedikki hergün biri için tesbih cekelm 100tane 10ar 10ar surelr dualar okuylm dioruz 10fatiha 10ihlas 10felak ....gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…