opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan şimdi hergün biri adına hepimiz tesbh cekicez 10ihlas 10felak 10nas 10ettehiyatü 10salli 10barik 10ayetel kursu 10ammerresülü 10ihlas 10fatiha askımmmm hergün birinin adına cekicez isimleride veriorum not edin dilan:roflol: :roflol: buyrunnnnnnnnn MSEDA----SEDA PATİK-----BİRSEN ALENAM----ŞULE FATOSERHAN-----FATMA SEMRAnaniknanik ARZU naniknanik AYSEN_34 ----AYSE NİLGULECRİN------NİLGÜL :Saruboceq: buyrunnnnnnnnn
mestitosh tubiloshh şekerkız var bidee ama yoklarkiiii fisfisfis
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan şimdi hergün biri adına hepimiz tesbh cekicez 10ihlas 10felak 10nas 10ettehiyatü 10salli 10barik 10ayetel kursu 10ammerresülü 10ihlas 10fatiha askımmmm hergün birinin adına cekicez isimleride veriorum not edin dilan:roflol: :roflol: buyrunnnnnnnnn MSEDA----SEDA PATİK-----BİRSEN ALENAM----ŞULE FATOSERHAN-----FATMA SEMRAnaniknanik ARZU naniknanik AYSEN_34 ----AYSE NİLGULECRİN------NİLGÜL :Saruboceq: buyrunnnnnnnnn
mestitosh tubiloshh şekerkız var bidee ama yoklarkiiii fisfisfis
dilossssssss niye 20 defa ihlas bacim 10 degilmi
laelaelaelaelae pardonnnn askummmm opuyorumnanaktan düzeltiorummmmmm buyrunnnnnnnnn
10ettihiyatü 10salli 10barik 10ayetel kursu 10amenerresülü 10felak 10nas 10fatiha 10 ihlas askımmmmmm 90 tane yapıormus 10tanede kevser
arzumm başa yazdımm kızzzzz:roflol: :roflol: dilan dieeee bak bakkkk delikafadulden delikafadulden askımmmm tamam dediğin gibi 10tanede kevser 100tane tam:lepi:
sekerkiz67-------> 29aralık
pembe_patik---->28aralık
umutsuzz------->5 ocak
fatoserhan------->5ocak
mseda-------->25aralık
NILGULECRIN---->2 ocak
aysen_34------->30aralık
semra066------>24aralık
tubiloshh------->9aralık?
zeyneparzu------>16aralık
ALeNaM------>1ocak
nurtopu------>15 aralık
mestitosh^^^^^4ocak
HAMİŞLERİMİZ
badegul------>hamiş bal cörekotu tarcın eşide keçiboynuzu pekmez ceviz fındık fıstık kullandı ve şimdi hamiş:).
sırnaşık şey sırnaşık şey harbiden kızz nie öle küçükkk gördüm kendimiii:roflol: :roflol:DİLPŞUM ONU KÜÇÜK HARF YAZMIŞSIN KISSShihoyyyt
TUBİLOSHH 9 aralık günü geçmişmi adet olmuşmu kıslar
arzumm başa yazdımm kızzzzz:roflol: :roflol: dilan dieeee bak bakkkk delikafadulden delikafadulden askımmmm tamam dediğin gibi 10tanede kevser 100tane tam:lepi:
sırnaşık şey sırnaşık şey harbiden kızz nie öle küçükkk gördüm kendimiii:roflol: :roflol:
cnm kan testi yaptırmıs ama negatif :1no2: suan napıor bilemiorum gelmedide hiç :sm_confused:
canim iki isimlerinidemi yazdin herkes kabul ettimi okumayi
canım tam karar alalım akşam bi ona göre baslarız askımmm okuyacak olanı okumaycak olandan emin olalum evet askım adetlyken okunmuor :1ninca:kuzum bugünden mi başlıyoruz
yalnız adetliylen okunmuyor dikkat edin okumayın
günü geçti diyemi yaptırmış hayırlısı olsun inş.
kıslar ben namaz kılıp geliyorum ilkindi olmuş görüşürüz inş.opuyorumnanaktan
kızlarr benn geldimmm ee kim için okuoruz bugünnn adını vderin bakemmm başlayalımm:)))))diloşum naber zeynepcim semracım sizler nasılsınızz:)))))))
askım patik ehliyet sınavım var dedi ama okumam demedi bakalım diğerleri tamam dedi nilgl akrabam zaten:roflol: 32.sölemem dimeee hihoyyyt :roflol: o okuyacak ben okurummmm sedoşş okucak senn arzu tamam dedii alenam tamam dedi aysen_34 tamam dedi...fatmada tamam der....cnm onlar kk isimleri ve gerçek adları gerçek adlarıyla duayı bagslıcaz ya o bakmdan yazdm not edin dieyerimseniben
:saruboceq: :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq: Allah kabuletsn bitanemmm:saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?