sahol cnm benim cok sukur uykusuzum ufakliki yatirdim ogle uykusuna dunya kadar utu var beni bekliyor artik aksam yaparim
dilos gectimi kasik agrilarin cnm
allah razı olsun bitanemmm allah kabul etsin :Saruboceq:Şeniz cnm dedikki hergün biri için tesbih cekelm 100tane 10ar 10ar surelr dualar okuylm dioruz 10fatiha 10ihlas 10felak ....gibi
geçtii bitanemm geçti arada gelior yumoşlar büyüyorrr....hissediorum vaalllaa bugun calısmalar baslarrkaydirigubbakcemile3
iyi cnm hadi hayirlisi seni delikiz benim mavis gibi seker pare sanada hepinize versin allahim en kisa zaman da.aminnnnnnopuyorumnanaktan
cnm biz dün konustuk siz yoktunuz ya tam karar alamdk fatmacıkta yoktu bide....karar alalım baslarız cnmmmnezaman basliyorsunuz duaya kizlar
valla dün siz eksktiniz askm siz nediorsunuz oda önemli bence cok güzel bişe olur.....listeyi hemen yeniliiim askımmmm ..hamileLERİMİZ Mİİİİ kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kızz allah söölettti nee suan 1tane var acaba daha varmıııı hamişşşşş kaydirigubbakcemile2 inşşşşşşalllaahhh:Saruboceq: karar verelim dua listeside yapıcam cnmmmm siz nediorsunuz şimdi hergün biri adına hepimiz tesbh cekicez 10ihlas 10felak 10nas 10ettehiyatü 10salli 10barik 10ayetel kursu 10ammerresülü 10ihlas 10fatiha?:Saruboceq:BİLMEM CANIM HERKES KABUL EDİYORSSA OLUR KAÇ KİŞİYİZ LİSTEMİZ NERDE YENİLESEK BİR DE YENİ LİSTE EKLESEK HAMİLELERİMİZİzemuszemus
amin semracım hepimize inş.
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:AMİN:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: opuyorumnanaktaniyi cnm hadi hayirlisi seni delikiz benim mavis gibi seker pare sanada hepinize versin allahim en kisa zaman da.aminnnnnnopuyorumnanaktan
kizlar bur sey sorucam,yumurtalama doneminde ayarlaniyormus erkek yada kiz cocugu olacagi boyle hamile kalan hic tanidiniz varmi.
cnm biz dün konustuk siz yoktunuz ya tam karar alamdk fatmacıkta yoktu bide....karar alalım baslarız cnmmm
valla dün siz eksktiniz askm siz nediorsunuz oda önemli bence cok güzel bişe olur.....listeyi hemen yeniliiim askımmmm ..hamileLERİMİZ Mİİİİ kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kızz allah söölettti nee suan 1tane var acaba daha varmıııı hamişşşşş kaydirigubbakcemile2 inşşşşşşalllaahhh:Saruboceq: karar verelim dua listeside yapıcam cnmmmm siz nediorsunuz şimdi hergün biri adına hepimiz tesbh cekicez 10ihlas 10felak 10nas 10ettehiyatü 10salli 10barik 10ayetel kursu 10ammerresülü 10ihlas 10fatiha?:Saruboceq:
cnm biz dün konustuk siz yoktunuz ya tam karar alamdk fatmacıkta yoktu bide....karar alalım baslarız cnmmm
valla dün siz eksktiniz askm siz nediorsunuz oda önemli bence cok güzel bişe olur.....listeyi hemen yeniliiim askımmmm ..hamileLERİMİZ Mİİİİ kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kızz allah söölettti nee suan 1tane var acaba daha varmıııı hamişşşşş kaydirigubbakcemile2 inşşşşşşalllaahhh:Saruboceq: karar verelim dua listeside yapıcam cnmmmm siz nediorsunuz şimdi hergün biri adına hepimiz tesbh cekicez 10ihlas 10felak 10nas 10ettehiyatü 10salli 10barik 10ayetel kursu 10ammerresülü 10ihlas 10fatiha?:Saruboceq:
zemuszemus zemuszemus zemuszemus ALLAAHIMMM NOLURRRR BUU GÜZELLLLLLL KADINAAA SAGLIKLI HAYRLI EVLAT NASİP ETTT AYYY HEYCAN YAPTIMMMMMMMM :lepi: İNŞŞŞAALLLAAH YAAAAA:Saruboceq: :Saruboceq:KISLAR GÖGÜSLERİM ÇOK ŞİŞTİ BALON GİBİ SABAH ÇOK ACIYOR DOKUNAMIYORUM ARTIK ADET OLUP ÇALIŞMALARA BAŞLAMAK İSTİYORUM mafoldumbenBEBİŞİMİ İSTİYORM
TAMAM CANIM DUA LİSTESİDE YAPALIM HERGÜN KİM İÇİN :Saruboceq:
sen nezamandir dusunuyorsun cnm bebek yas kac senin sakincasi yoksa soylermisin
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:AMİN:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: opuyorumnanaktan
cnm bizim topiğimizn basında varya yumurtlama linki onda var zaten gösterior su gün yaparsan kız su gün erkek die...hayrlısı ve saglıklısı olsun ama isteyn arkdslara yardmcı oluor öle yapan cokk tanıdıgım var askımmmopuyorumnanaktan
32 olucam 1 ocakta canım 7 aylık evliyim ilk ay hamileydim ama 9 haftalıkken kalbi durdu 2 aydır başlarım tekrar denemeye hayırlısıyla olsun inş.
bana uyar canim ben not alirim simdi hangi dualar okunacak har aksam okurum guvenebilirsiniz:dance:sositosositosositosositosositosositosositosositosositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?