Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

sahol cnm benim cok sukur uykusuzum ufakliki yatirdim ogle uykusuna dunya kadar utu var beni bekliyor artik aksam yaparim

uyyy yaattııımıı şekerpareee kızz cok öpp yerime onuuŞeniz şekerrparemizz topiğimiz ooooo yaparsn akşam askım ya takma onları kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

allah razı olsun bitanemmm allah kabul etsin :Saruboceq:Şeniz cnm dedikki hergün biri için tesbih cekelm 100tane 10ar 10ar surelr dualar okuylm dioruz 10fatiha 10ihlas 10felak ....gibi

BİLMEM CANIM HERKES KABUL EDİYORSSA OLUR KAÇ KİŞİYİZ LİSTEMİZ NERDE YENİLESEK BİR DE YENİ LİSTE EKLESEK HAMİLELERİMİZİzemuszemus

nezaman basliyorsunuz duaya kizlar
cnm biz dün konustuk siz yoktunuz ya tam karar alamdk fatmacıkta yoktu bide....karar alalım baslarız cnmmm
BİLMEM CANIM HERKES KABUL EDİYORSSA OLUR KAÇ KİŞİYİZ LİSTEMİZ NERDE YENİLESEK BİR DE YENİ LİSTE EKLESEK HAMİLELERİMİZİzemuszemus
valla dün siz eksktiniz askm siz nediorsunuz oda önemli bence cok güzel bişe olur.....listeyi hemen yeniliiim askımmmm ..hamileLERİMİZ Mİİİİ kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kızz allah söölettti nee suan 1tane var acaba daha varmıııı hamişşşşş kaydirigubbakcemile2 inşşşşşşalllaahhh:Saruboceq: karar verelim dua listeside yapıcam cnmmmm siz nediorsunuz şimdi hergün biri adına hepimiz tesbh cekicez 10ihlas 10felak 10nas 10ettehiyatü 10salli 10barik 10ayetel kursu 10ammerresülü 10ihlas 10fatiha?:Saruboceq:

KISLAR GÖGÜSLERıM ÇOK ŞıŞTı BALON GıBı SABAH ÇOK ACIYOR DOKUNAMIYORUM ARTIK ADET OLUP ÇALIŞMALARA BAŞLAMAK ıSTıYORUM mafoldumbenBEBıŞıMı ıSTıYORM

iyi cnm hadi hayirlisi seni delikiz benim mavis gibi seker pare sanada hepinize versin allahim en kisa zaman da.aminnnnnnopuyorumnanaktan
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:AMİN:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: opuyorumnanaktan
kizlar bur sey sorucam,yumurtalama doneminde ayarlaniyormus erkek yada kiz cocugu olacagi boyle hamile kalan hic tanidiniz varmi.

cnm bizim topiğimizn basında varya yumurtlama linki onda var zaten gösterior su gün yaparsan kız su gün erkek die...hayrlısı ve saglıklısı olsun ama isteyn arkdslara yardmcı oluor öle yapan cokk tanıdıgım var askımmmopuyorumnanaktan

TAMAM CANIM DUA LİSTESİDE YAPALIM HERGÜN KİM İÇİN :Saruboceq:

bana uyar canim ben not alirim simdi hangi dualar okunacak har aksam okurum guvenebilirsiniz:dance:sositosositosositosositosositosositosositosositosositososito

KISLAR GÖGÜSLERİM ÇOK ŞİŞTİ BALON GİBİ SABAH ÇOK ACIYOR DOKUNAMIYORUM ARTIK ADET OLUP ÇALIŞMALARA BAŞLAMAK İSTİYORUM mafoldumbenBEBİŞİMİ İSTİYORM
zemuszemus zemuszemus zemuszemus ALLAAHIMMM NOLURRRR BUU GÜZELLLLLLL KADINAAA SAGLIKLI HAYRLI EVLAT NASİP ETTT AYYY HEYCAN YAPTIMMMMMMMM :lepi: İNŞŞŞAALLLAAH YAAAAA:Saruboceq: :Saruboceq:
TAMAM CANIM DUA LİSTESİDE YAPALIM HERGÜN KİM İÇİN :Saruboceq:

tamammmm kusummm yapıcam semoşta kabletsinde bide fatmacık var tublioosh varr o nerelerdeeeeeee acabaaaa yaaaa sonraaa bitane daha arkds vardı yaa herksss gelseeeekafamçokkarıştı

tabiki canim herseyin basi saglik,meraktan sordum kiz adetten sonra kalirsan hmile kalirsan oglan olur diye biliyorum gerci tam anlamadim

bana uyar canim ben not alirim simdi hangi dualar okunacak har aksam okurum guvenebilirsiniz:dance:sositosositosositosositosositosositosositosositosositososito

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan şimdi hergün biri adına hepimiz tesbh cekicez 10ihlas 10felak 10nas 10ettehiyatü 10salli 10barik 10ayetel kursu 10ammerresülü 10ihlas 10fatiha askımmmm hergün birinin adına cekicez isimleride veriorum not edin dilan:roflol: :roflol: buyrunnnnnnnnn MSEDA----SEDA PATİK-----BİRSEN ALENAM----ŞULE FATOSERHAN-----FATMA SEMRAnaniknanik ARZU naniknanik AYSEN_34 ----AYSE NİLGULECRİN------NİLGÜL :Saruboceq: buyrunnnnnnnnn

mestitosh tubiloshh şekerkız var bidee ama yoklarkiiii fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…