he bide nonoş adamları unutmayalımmmkaydirigubbakcemile3kadın gibiler töbe yarabbimm
ay ben çok sefiiiim onuuu hep izliiiim vallaa ahahahhaha mannglar dolu ordaaa bizim eş dost diyokiii sende katılll kazanırsın kesinnn benimkide diyo hepsini döver birsen onlarınn n:sm_cool:
ay kıss sen herkesin gözünü korkutmuşsun hele ADAM YAZIKklava:kaydirigubbakcemile3
walla canım yemeğime o kadar laf sölemtmemm hakaret ediolar resmenn yaa salak saçma kişiler çıkıo sinirlenmiopnmu kuzum sen izlerken onlarıı bndemi var bi sorunn
diloşşşşşşşşcum ben gelince burda ol inş.
:saruboceq:dua listemiz:saruboceq:
Dilan--------->14aralık 10fatiha 10ihlas 10kevser 10nas 10felak 10salli 10barik 10ettihiyatü 10ammenarresülü 10ayetel kursu :saruboceq:
Birsen------>15aralık 10fatiha 10ihlas 10kevser 10nas 10felak 10salli 10barik 10ettihiyatü 10ammenarresülü 10ayetel kursu :saruboceq:
Seda------>16 aralık 10fatiha 10ihlas 10kevser 10nas 10felak 10salli 10barik 10ettihiyatü 10ammenarresülü 10ayetel kursu :saruboceq:
Semra------>17aralık 10fatiha 10ihlas 10kevser 10nas 10felak 10salli 10barik 10ettihiyatü 10ammenarresülü 10ayetel kursu :saruboceq:
Arzu---->18 aralık 10fatiha 10ihlas 10kevser 10nas 10felak 10salli 10barik 10ettihiyatü 10ammenarresülü 10ayetel kursu :saruboceq:
Nilgül------->19aralık 10fatiha 10ihlas 10kevser 10nas 10felak 10salli 10barik 10ettihiyatü 10ammenarresülü 10ayetel kursu :saruboceq:
şule-------->20aralık 10fatiha 10ihlas 10kevser 10nas 10felak 10salli 10barik 10ettihiyatü 10ammenarresülü 10ayetel kursu :saruboceq:
Fatma-------->21 aralık 10fatiha 10ihlas 10kevser 10nas 10felak 10salli 10barik 10ettihiyatü 10ammenarresülü 10ayetel kursu :saruboceq:
Ayşe------>22aralık 10fatiha 10ihlas 10kevser 10nas 10felak 10salli 10barik 10ettihiyatü 10ammenarresülü 10ayetel kursu :saruboceq:
Allah kabul etsin :saruboceq:
Diğer arkadaaslar okuyacak olanlar lütfen bilgi verin listeye ekliim....
Beklenmeyen adet tarihlerimiz
sekerkiz67-------> 29aralık
pembe_patik---->28aralık
umutsuzz------->5 ocak
fatoserhan------->5ocak
mseda-------->25aralık
nılgulecrın---->2 ocak
aysen_34------->30aralık
semra066------>24aralık
!!!!tubiloshh------->9aralıkregl oldu....... Beklenmeyen günden 5gün sonra.....
Zeyneparzu------>16aralık
alenam------>1ocak
nurtopu------>15 aralık
mestitosh----->4ocak
hamişlerimiz
badegul------>hamiş bal cörekotu tarcın eşide keçiboynuzu pekmez ceviz fındık fıstık kullandı ve şimdi hamiş:)....
kızlar ben cıkıorum kociş gelir benim bugun cok işim var yemek yeriz benm regl biitii bi abdest alırım cıkarım sonraaa işşşş yaprımsositososito yerimseniben sonra yine banyo falan filan derken duamı bitrir gelirim ancaa fatoya ayseene duayı hatrlıtn kızlar ben geç geleblrmmm öpüorum sziiii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ANNE OLABİLMEM İÇİN COK CALISMAM LAZIM COOKKK sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :a015:
kızlar ben cıkıorum kociş gelir benim bugun cok işim var yemek yeriz benm regl biitii bi abdest alırım cıkarım sonraaa işşşş yaprımsositososito yerimseniben sonra yine banyo falan filan derken duamı bitrir gelirim ancaa fatoya ayseene duayı hatrlıtn kızlar ben geç geleblrmmm öpüorum sziiii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ANNE OLABİLMEM İÇİN COK CALISMAM LAZIM COOKKK sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :a015:
geldim kuşum
bende patatesleri hazırladımmm eşimin geleceğine yakın kızartıcam
benim eşim 20 20-30 arası geliyor senin ki canım
sositososito saol cnmmm sanadaaaa:roflol: :roflol:ahahhaha delü kız hade kolay gelsin sana bakalımmmm vereliniortak
inş. KUZUM İNŞ. BU AY MELEĞİNE KAVUŞTURSUN RABBİM SENİ HEM PERŞEMBE HİCRİ YILIN İLK GÜNÜ O GÜNÜN HÜRMETİNE İNŞ. DUALARIM SENİNLE CANIMopuyorumnanaktanHAYIR NE ZAMN OLMASINDAYSA O ZAMAN GELSİM MELEKLERİMİZ KUZUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?