Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

walla canım yemeğime o kadar laf sölemtmemm hakaret ediolar resmenn yaa salak saçma kişiler çıkıo sinirlenmiopnmu kuzum sen izlerken onlarıı bndemi var bi sorunn

walla canım yemeğime o kadar laf sölemtmemm hakaret ediolar resmenn yaa salak saçma kişiler çıkıo sinirlenmiopnmu kuzum sen izlerken onlarıı bndemi var bi sorunn

kız sinirlenmez olurmuyum hemide nasıl evin içinde söylenıyom boyna onlaraa hele bitane vardı kovdu resmenn insanları evınden hani sofrayı terkettiler hepsi adam oturdu yedi tatlısınııı ama gene de izliyom iştee arızalıyım ya ben biraz ondannn sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

görmeyen arkadaslar için kızlar

kızlar ben cıkıorum kociş gelir benim bugun cok işim var yemek yeriz benm regl biitii bi abdest alırım cıkarım sonraaa işşşş yaprımsositososito yerimseniben sonra yine banyo falan filan derken duamı bitrir gelirim ancaa fatoya ayseene duayı hatrlıtn kızlar ben geç geleblrmmm öpüorum sziiii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ANNE OLABİLMEM İÇİN COK CALISMAM LAZIM COOKKK sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :a015:

ahahhaha delü kız hade kolay gelsin sana bakalımmmm vereliniortak

inş. KUZUM İNŞ. BU AY MELEĞİNE KAVUŞTURSUN RABBİM SENİ HEM PERŞEMBE HİCRİ YILIN İLK GÜNÜ O GÜNÜN HÜRMETİNE İNŞ. DUALARIM SENİNLE CANIMopuyorumnanaktanHAYIR NE ZAMN OLMASINDAYSA O ZAMAN GELSİM MELEKLERİMİZ KUZUM

selam kızlar bende uyumuş kalmışım pc açık kalmış
diloş canım mesaj atmışsın
canımcım sen ne okunması geekiyosa bana mesaj olarak yolla
çünkü çıkmam gerekiyo ama ardaa bakareım ne yazdıysan canım

ahahhaha delü kız hade kolay gelsin sana bakalımmmm vereliniortak
sositososito saol cnmmm sanadaaaa:roflol: :roflol:

inş bitanem saol allah razı olsunnnn:Saruboceq: inş cnm allah sanada nasip etsin inş hepimize cnm bnm saolllopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…