Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

yok ya ben daha okumadim dilana okuyoruz degilmi okurum sonra ufaklikta yatmisken okurum okutmaz cenesi durmuyor hic tv falan da baktirmiyor yatinca ancak her is

he canım pardon sen yksun sandım bugnki konuşmlarda çok özürr......tamm ttlım bnde okumadım dahaa bu

kızlar bana doktorum dedki 3 aylık tedavide sonuç alınmassa aşılamaya gidebilirz ama ben istemıyorum ya hemen aşılamaya gitmeyıı siz ne düşünuyonuz

kızlar bende geldimmm a.s.

bende hayat sinemasın izliyodum ne hala gelmiş onlarda yaaa
onlar ağladı ben ağladım zaten dolmuşum iyice sabahtan beri ağlıyorum
hislerime tercüman oldular resmen senağlama

kızlar bana doktorum dedki 3 aylık tedavide sonuç alınmassa aşılamaya gidebilirz ama ben istemıyorum ya hemen aşılamaya gitmeyıı siz ne düşünuyonuz

3ayda bekler sonra aşılamayı yaptırırsın bence hem böyle kötü düşünme tedaviye cevap alınmazsa demiş sen niye şimdiden negatif düşünüyorsunki

üç ay kısa bi süre canım benm doktorun üç ayın sonunda bi üç ay daha verdi olmazsa yne konuşalım dedii bir yıldır benm bildiğimm siz kaç aydrı denionuz kızz çokmu oldduu (

benmde çocuğu olan arkdşım var diyokiii şimdi yok diye ağlıyosun olsunn hiç bi işini yapamıycannnnn daha çok ağlıycan diyo

canim inasanina bagli her haliyle guzel melegim ben o dogana kadar ne cektim bir ben bilirim heran kaybedicem korkusu vardi gerci o piskolojiyi daha atamadim ustumden ondan ikinciyi istiyorum size haksizlik olmasin

üç ay kısa bi süre canım benm doktorun üç ayın sonunda bi üç ay daha verdi olmazsa yne konuşalım dedii bir yıldır benm bildiğimm siz kaç aydrı denionuz kızz çokmu oldduu (

yok kız böle bilinçli olarak 2nci ayımız buu dha öncekiler fasoymuşş sırnaşık şey şimdi anlıyommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…