yok ya ben daha okumadim dilana okuyoruz degilmi okurum sonra ufaklikta yatmisken okurum okutmaz cenesi durmuyor hic tv falan da baktirmiyor yatinca ancak her is
alkisalkisalkis alkisalkisalkis :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes: :roflol:uyuz senii küçük cadı herlafa cevabı varrrrr :mymeka:
iyi geceler güzel anne adayları
kızlar bana doktorum dedki 3 aylık tedavide sonuç alınmassa aşılamaya gidebilirz ama ben istemıyorum ya hemen aşılamaya gitmeyıı siz ne düşünuyonuz
kızlar bana doktorum dedki 3 aylık tedavide sonuç alınmassa aşılamaya gidebilirz ama ben istemıyorum ya hemen aşılamaya gitmeyıı siz ne düşünuyonuz
benmde çocuğu olan arkdşım var diyokiii şimdi yok diye ağlıyosun olsunn hiç bi işini yapamıycannnnn daha çok ağlıycan diyo
üç ay kısa bi süre canım benm doktorun üç ayın sonunda bi üç ay daha verdi olmazsa yne konuşalım dedii bir yıldır benm bildiğimm siz kaç aydrı denionuz kızz çokmu oldduu(
canim hayirlisi neyse olsun ins gerek kalmaz kendilinden hamis olursun
kıslarr bu saate bırakmayın bakayımm tesbihleriiilmaz:sonra unutursun heeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?