Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

yok kız böle bilinçli olarak 2nci ayımız buu dha öncekiler fasoymuşş sırnaşık şey şimdi anlıyommm

eeee daha noluyo be aşılama filannn hayretbişiyy sen bakma doktorlar bazen saçmalıolar ben ii doktor bulana kadar neler çektim bazıları biraz eksik oluolarrr laelaelaelaelae

aminnnnnnnn inşlhhh
dualrımız kabul olur allah hepimizin gönlüne ögre verisnnn
duaları vesilemiz etsin inşlhhhhhhhhhhhhhhh

eeee daha noluyo be aşılama filannn hayretbişiyy sen bakma doktorlar bazen saçmalıolar ben ii doktor bulana kadar neler çektim bazıları biraz eksik oluolarrr laelaelaelaelae

ne bilim cnmm evlilikte 4 yıl bittiya ondanmıı neden söledii bakalım neelerr olucak yaşayıp görücez

bende soğan kürümün 7 günündeyim bir haftayı geride bıraktım bi haftam kaldı
11 gündürde incir yiyorum akşam yatmadna 5 tane şakkıdı

Hamilelikte zencefil : Zencefil hamilelikte görülen bulantı ve kusma gibi durumlara karşı etkilidir. Hamileliğin ilk 2 ayında günde 4 defa 250 mg oranında alınabilir. Ancak zencefilin adet söktürücü etkisi de olduğu için fazla kullanım zararlıdır. Düşük gibi bir soruna yol açabilir. Bu yüzden kullanım miktarı konusunda dikkatli olmak gerekir .

Bu kadar geniş bir çeşitlilikle mevcut olan zencefil ürünleri ve zencefilin gittikçe artarak keşfedilmekte olan faydaları ile zencefil veya bir zencefil ürünü herkesin evinde bulunması gereken bir şeydir.

prof luğu aştık artık hakket :roflol::roflol:
ne duyarsak araştırıyoz anacımmmm kadındoğumcular halt etmiş yanımızda :roflol::roflol:

canım kelin ilacı olsa başına sürermiş die boşa dememişlerr

bende doktora gittiğim zaman tiroid için kadın bana saymadan bende şu belirtileri var die saymaya başladım
kadın güldü şaşırdı sen bizim hstnin yanında dükkan açsana dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…