çok güzel özetlemişsin değerli arkadaşım teşekkür ediyorum.... aileler tepki veriyorsa mutlaka sözlerine kulak asmalıyız gerçekten hissediyorlar...... acele evlilik konusunda korkmakta çooookkkk haklısın. eşimin ailesi o kadar çabuk düğün istediler o kadar çabuk herşeyi hallettiler ki inanamazsın... eğer nişan atmamış olsaydık 3 ay içinde düğün yapılacaktı.... yüzükleri tekrar takar takmaz bende ailemde ne olduğunu anlamadık ve herşey çarçabuk bitti. annem biraz bekleyin diye yırtındı resmen... demek ki sakladıkları birşey varmış ortaya çıkmadan paket etmek istemişler... abartı sevgi gösterilerinden ve aceleci tavırlardan direk şüphelenmek lazım!!! bu saatten sonra dönmeyi düşünmüyorum allah ona muhtaç etmesin büyük konuşmakta istemiyorum.zaten bu durum ortaya çıkınca ailesi de kendisi de ortadan yok oldu 4 aydır sesleri çıkmadı çünkü birşey diyecek yüzleri kalmadı..... tek istediğim kalan hayatımı tamir etmek inşallah evlere kapanmaktan kurtulucam herşeyi hazmedip yoluma devam edicem......
Eşinize konulan tanı neydi.
Aslında herşey baştan beri belliymiş, ama insan görmek
istemiyor bazen, yaşanacaklara da engel olamıyor.
Kurtulduğunuza şükredin.
Davayı siz açın ve kurtulun.
Hayat bu insandan ibaret değil, önünüzde güzel günler var emin olun.
Hayat devam ediyor, unutacaksınız elbette, biran önce kurtulup önünüze bakın,
zaman herşeyin ilacı.
Allah yardımcınız olsun, herşey gönlünüzce olsun inş.
bu adam şizofren sanırım doktor değilim tanı koyamam tabi ama bana öyle geldi .çok zor bir durum .allah yardımcın olsun yaşadıkların kolay değil .keşke onla evlenmek için bu kadar ısrarcı olmasaydın her şerde bir hayır ver derler işte bundan .neyse geçmiş olsun ...
bir ruh hastası mutlaka kendine dair ipucu verir. nasıl olur da bunu hiç anlamazsınız.hadi siz anlamadınız babanız hiç mi araştırmadı bu adamı?
bir çok ipucu vardı ama ben hep düğün stresine gerginliğine ikinci evlilik korkularına yordum o tuhaf durumlarını bir de ailesi o kadar güzel durumu idare ediyordu ki son dönemlerde alışverişte ev kurmada onlar hep yanımızdaydı ve pembe bir resim eşliğinde herşey oluveriyordu.... ailem araştırmak istedi ve bunu denediler de fakat buna pek zamanları olmadı ve ben ailemi düşman olarak görüyordum hatta babam bu olay yüzünden benimle hala konuşmuyor.... babam farklı bir şehirde yaşıyor yani ayrıyız ayrıca onun çokta sahip çıktığını söyleyemem haa sahip çıksaydı da ben dinlemezdim o da ayrı konu
hangi ildensin hikayen benimkne çok benziyor?bende bir evlilik yaptım ve ayrıldım hikayen tıpkısının aynısı Aman Allahım kendı yasadıklarımı gordum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?