nasıl bi hikayedir bu ya gerçekten film gibi... burada benim kızdığım kocanın aile.. oğullarının durumun bile bile başka bir evladın canını niye yakarlar otur bak evladına evlendirmekte neyin nesi evlenince geçer demiş hoca bu da nedemek böyle... çok çok zor bir dönemden geçmişsin bu saatten sonra oradan kurtulduğuna sevinmelisin akli dengesizlik insana her şey yaptırır allah korusun bi akşam sen bana büyü yaptın deyip o iplerle seni bile boğabilirdi bir anne kızsız kalırdı ama onlara hiç birşey olmazdı. git hemen ver dilekçeni boşan... hiç bir an bile tereddüt etme...
değil mi yaaa.. kendi evladı düzelecek hurafesiyle birinin canını yakmışlar..bunun bedelini nasıl öderler
hangi ildensin hikayen benimkne çok benziyor?bende bir evlilik yaptım ve ayrıldım hikayen tıpkısının aynısı Aman Allahım kendı yasadıklarımı gordum!
konuyu gecen gun telefondan evdeyken okudum ve cok sasırdım
soyleyebılecegın tek sey hersey gecer merak etme
senın yasadıkların saece talıhsızlık kendınıde suclama sana denk gelen kısı malesef cok buınde bır yasanacak bısey olmus
insanın sevince gözü gercekten kör oluyor ben bu lafa asla ınanmazdım ama öyle dgruymuşkı bende yasayarak anladım. guzelım evet kötü bir tecrube yasadın ama artık ne uzulerek ne olanları dusunerek hayatı yasayabılısın..ALLAH tan şuan onlarla degılsın peşını bırakmışlar. o aileside sana boyle davranmalarının yalanlarının cezasını cekecek...çocukları için senı bole kandırmaları yazık ya... ama sunu unutma ve kımseye kımseye guvenme... zaman gectıkce acında geccek ve kurtuldum oh dıyeceksın.. basla ya yenı guzel seylere basla.. çalış ne bılım bı tecrube yasadın dıye omur boyu hayata küsme evet sınav dunyası hatalarımız olucek ama ne kadar cabuk ayaga kalkarsan senın için iyidir.... Kendının degerını bıl... zaten aklı sorunlu ne bilim dava acsan hemen bosanısın gıbıme geldı pek bılememde... tabıkı uzuleceksın ama zamanla gececek... Allah yardımcın olsun..
şaşkınlık içerisinde okudum hikayeni verilmiş sadakan varmış ki kurtulmuşsun daha kötü şeylerde olabilirdi..
merak ettiğim boşanma davası açmak için halen neyi bekliyosunuz...
nasıl bi hikayedir bu ya gerçekten film gibi... burada benim kızdığım kocanın aile.. oğullarının durumun bile bile başka bir evladın canını niye yakarlar otur bak evladına evlendirmekte neyin nesi evlenince geçer demiş hoca bu da nedemek böyle... çok çok zor bir dönemden geçmişsin bu saatten sonra oradan kurtulduğuna sevinmelisin akli dengesizlik insana her şey yaptırır allah korusun bi akşam sen bana büyü yaptın deyip o iplerle seni bile boğabilirdi bir anne kızsız kalırdı ama onlara hiç birşey olmazdı. git hemen ver dilekçeni boşan... hiç bir an bile tereddüt etme...
merak ettıgım o adamı hala sevıyor musunuz?
sevgı kalmaz dıye dusunuyorum bunca seyden sonra.bunları unutup tekrar mutlu olabılır mıyız dıye sormussunuz sasırdım acıkcası.ailenizi daha fazla uzmeye hakkınız yok bıraz gerceklerı gorun
ve kesınlıkle o eve dönmeyi düşünmeyin hemen bır dava acın ve yenı bır baslangıc yapın..
en kısa zamanda boşanma davanızı açın, olayları anlatın ve tazminat da isteyin belki sayenizde mecbur kalır tedavi olur ama bu saatten sonra size koca olmaz bu adamdan bence, kendinize iş bulun, hobi edinin tabi bunları unutursunuz insan neleri unutuyor, bundan sonra hakettiğiniz mutluluğu bulursunuz dilerim
inanamıyorumm yaa
Allah bundan sonra korusun seni.. iple boğacaklar kısmında çok ürktüm ben. sana bişey yapablirdi. cidden paçanı kurtarmışssın ya
senin hayallerini, geleceğini nasıl yok ederler oğulları evlenince düzelecek diye. baştan kabul etsen anlarım
peki sen flört döneminde hiç farketmedin mi. mesela bu tuaf düşüncelerini, hikayelerini yansıtmadı mı sana hiç ?? yanlış anlama sadece merak ettiğimden soruyorum
Ya benim anlamadim nokta akil hastalari evlenemez
Evlenme ehliyetine sahip degildir
Evlenmeden once saglik kontrolleei filan olmuyor mu?
Kan tahlili filan da yapiliyor bildigim kadariyla
Evlenirken esiniz akil hastasi bi insan ise ve bu akil hastaligi ayirt etme gucunden yoksun biraktiriyorsa
Sizin evliliginiz zaten mutlak butlanla batildir
Evlilik gecerli degildir
Tekrardan mutlu olmak mı? Sen bu süreçte hiç mutlu oldun mu ki?
Böyle biriyle tekrar mutlu olabileceğini düşündüğüne inanamıyorum! Canını kurtardığına şükret ve ileriye bak artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?