kızlar bu yaşadıklarımızı unutup tekrar mutlu olabilecek miyiz????

• Konu Sahibi Konu Sahibi sanss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aayyy.. en önemlisi çocuk yok iyi ki!!!

ya kazara çocuk olsaydı ve o adamnın genlerini taşısaydı.. ooofff Allah yardım etmiş yine valla size

işi kazaya ve kadere bırakmadım ki herşeyi kontrol altına aldım ve önlem aldım çocuk baskısına rağmen hatta anne olmayı çok istememe rağmen kesinlikle akıllı davrandım ve çocuk yapmadım.... o insanların genlerini taşıyan bir çocuk dünyaya getirmeyi istemedim..... tek akıllı hareketim de bu oldu :)

amin canım yorumun için teşekkürler..... evet annem her konuda haklı çıktı.... aslında nişanlılıkta ayrılıkta da allah beni korumuştu üzerinden de 2.5 ay geçmişti ama ben sanki onsuz yaşayamam zannettim başka kimse artık olamaz gibi düşünüp yine yeniden kendi ayağımla ona döndüm demek başıma gelecek varmış...... ailemin varlığı ve desteği için çok şanslıyım insallah dediğin gibi yeniden mutlu olabilir tekrar bir hayat kurabilirim......

değil mi Aşk aşk diye kimse kendini perişan etmemeliymiş demek ki.. ben inanıyorum zaten çoğu zaman Allah yazmıyorsa bir hayır vardır. ama insan hatasını zamanında anlamıyor işte.

keşke ailesini dinlemeyen tüm genç kızlar okusa bu yazını.

evet biz mesela hala evlenmeden önce yaptırdığmız testlerimizi hala almadık. o testler çözüm değil yani.

Resmen ibretlik bir hikaye!
Yasadiklarinizi uzunca, duygularinizi da anlatarak, net bir sekilde anlattiginiz icin cok tesekkur ederim.
Ezelinden beri inandigim bisey vardir, o da ailenin onaylamadigi bir iliskide mutlaka bir sorun ciktigi. Bizim goremediklerimizi onlar goruyorlar. Ben eski sevgilimden ayrildigimda cok uzulmustum, ara ara hala uzulurum ama annem ve babam cok sevinmislerdi. Simdi hikayenizi okuyunca dusundum de hala beraber olsaydik, evlilik yolunda gitseydik veya evlenmis olsaydik belki ailem hakli cikar, benim hayatim mahvolurdu..

Cookkkk gecmis olsun!! Bir an once o aileden kurtulmaya bakin. Resmen tuzaga dusmussunuz. Allah yardimciniz olsun. Bu gunler geride kalacak inanin bana!

aşkın gözü kördür canım ,aldanmışsın yapacak bişey yok.ama er yada geçkurtulduğuna şükretmelisin.
karşına seni mutlu edecek biri çıkacaktır mutlaka.ama bence aklını da
kalbinide dinlendirmelisin.allah yardımcın olsun..

olanlara çok üzüldüm ya Allah yardımcın olsun benc psikologa gidip yardım alırsan daha koay atlatabilirsin

Allah yardımcın olsun canım senin adına çok üzüldüm inşallah tekrar mutlu olursun hayatın düzene girer.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm yasadiklarini cok cok uzuldum ! "Bosanmissa vardir bir kusuru " diyen ailene katiliyorum cunku bir kadin durduk yere bosanmaz muhakkak gecerli bir sebebi vardir ayrica bosanmis bir erkek karsidindaki eski esini kotulerde kotuler sonucta ben hataliydim ben kusurluydum demez ! kurtulduguna sukret soylemis oldugun gibi demekki o adamin eski esinde hata yokmus sorun tamamen kendisindeymis ! ve onun ikinci kurbani sen olmussun ne yazikki zaten psikolojik sorunlarida varmis bu adamin !

Elbete gun gelir sende mutlu olursun ama oncelikle guclu olup kendi ayaklarinin uzerinde durman lagzim ! Allah boylelerini islah etsin birinci karisina yapamadigi kotulukler yarida kalmis ve digerlerinide sana uygulamis !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…