Kızlar bugün eşimle konuşucam ona göre ayrılmak istediğimi söyliycem..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
babam zaten kırayı verıyordu canım o sebebten o evı satalım uzerıne ekleyelım yenı alalımd edım
anamm allahım babam ben ne fakırlıkle yaptım bızde mal satılmaz ustune alınır satma bozma yok dedı
ens onunda o eve razı olduk
ama esımın babasından kalacak seylerede hıc karısmam

Saçmalama arkadaşım evin yarısını üstüme yapmazsan boşanırım demek evliliğinize verdiğin değeri gösterir. Evliliğin senin gözünde bir ev kadar değersiz mi?
Eşin de blöfünü görür de rest derse 5 aylık evliliği nizin arkasından bakar kalırsınız. En küçük olayda boşanma lafını söylerseniz zaten eninde sonunda olur.

bencede doğru olan bu canım..herkezin nazı tavrı ailesine olmalı..eşimizin ailesi ne kadar olsada el..evlatlarına bırakmak isterlerse bırakırlar yanii

Bana kelime oyunu yapma sebatiye! Sayfaları okumadan benim yorumlarıma mı bakıyorsun? KP ile ilgili ölümü dışında hangi cümle var?

Pepeeee psikolojimi bozdun sabah sabah Allah esirgesin, herşeyin hayırlısını versin.

daha 5 aylik gelin evinizi satin dese bende güvenemezdim

evlenmeden evini aldıranlara bir şey yok mu? mesela benim elti? karı koca ögretmen bursa gibi yerde ev kirası ne kadar olacaksa "ev almasaydık birimizin maaşı kiraya gidecekti" dedi kaç defa.ağlamasını bileceksin.evlenmeden önce yapacaksın yaptıgını bak sonra KP sinin malında gözü var oluyor.

yani canım alınma senlik bir şey değil ben burda KP ye kızdım.ondan onu tartışmak yerine neleri tartışıyoruz demeye getirdim

yani canım alınma senlik bir şey değil ben burda KP ye kızdım.ondan onu tartışmak yerine neleri tartışıyoruz demeye getirdim

şu yaşayanı öldürme muhabbeti yüzünden gerildim. Kusura bakma sert cıktıysam.

sanırım biz bayanlar ortayı bulamıyor, ya çok fedakar yada cazgır oluyoruz, orta yol nasıl bulunur acaba...
he şuda var fedakarlık eden taraftan sürelki daha fazlası bekleniyor.

ben 10 yılda o kadar hakarete ugradım ki iyiler sevilmiyor aksine eziliyor.

oysa annem şunu da yapsınlar bunu da dediğinde "anne ne kadar ayıp çalışan insanlarız bunlar söylenir mi " demiştim.çok pişmanım.kıymet bilmedikleri için pişmanım yoksa olsa ne olur olmasa

sanırım biz bayanlar ortayı bulamıyor, ya çok fedakar yada cazgır oluyoruz, orta yol nasıl bulunur acaba...
he şuda var fedakarlık eden taraftan sürelki daha fazlası bekleniyor.

şu var, ben kayınvalidem ve kayınpederimden maddi bişeyler beklesem kat kat acısı çıkar benden biliyorum, biz yaptık biz ettik laflarının muhattabı olmaktansa 20 sene kredi öderim, parayı kim veriyosa onun dediği olur, haa kişi ben öyle bi cazgır olurum ki hem paralarını alırım hem laflarını bastırırım diyosa önümü ilikler saygı duyarım yolundan çekilirim, ben olamam öyle

bu arada bana mehir olan altınlarda bizidir.benim değildir.araba alalım dese verirdim,arsa alalım dese verirdim sonuçta evlilikte sen ben yok !biz! varız...

ben mehirde ne istediğimi 1 saat sonra unuttum.hatırlayan da yok.ne olcak benim halim?

allahın sevgili kullusun :))))))))

şuna bir açıklama getirirmisiniz. kayınpederiniz size yardım falan etmeyecek. ve sizler çalışıp, altın vs satıp kredi çekip ev alacaksınız.. kp de benim üstüme olacak diyecek. bu bana garip geldi. mutlaka adam para veriyor yada bir evini satıp size parasını verip ,ev almanızı sağlıyordur ki benim üstüme olsun o ev diyecek.
yoksa akıl karimi siz çalışıp didinip,altın satıp kredi çekip ,ev alacaksınız ve kp hah, o evi üstüme yapın şimdi diyecek.. bunda bir tuhaflık var.. normal bir şey değil. bir şeyler eksik yazdıklarınızda..

Vallahi hayretler içindeyim.Yıllarca çalışmış varını yoğunu evine harcamış, ev hanımlarının hatırı sayılır bir kısmı gibi tabiri caizse bir kirli çıkı yapamamış biri olarak sizin bu cesaretinize ne diyeceğime şaşırdım.Resmen pazarlık yapıyorsunuz.Olmazsa boşanırım diye.Evlilik bu mu.Çok itici.Aklınızı başınıza alın.Sabırlı olun .Nasılsa olur eviniz inşallah.Bu ne acele.Unutmayın o üzerine pazarlık yaptığınız ev şu an da Kayınbabanızın.O yaşıyor daha.Lütfen mantıklı olun.Çok istiyosanız gidin o 1+1 evde yaşayın kira ödemessiniz kredi ödersiniz.Allah ömür versin kayınbabanıza bir şey olsa zaten o ev sizin. Yuvanızı ve huzurunuzu bozmayın kardeşim

eşinizin vereceği cevabı çok merak ettim doğrusu,hayatta olan birinin parasına ortak olmak bunu oğlu bile yapmazken birde üzerinize istemeniz ayakta alkışlanacak bir gelinsiniz ne diyim.ben bedavaya gelmişim valla.kusura bakmayın ama eşinize yapacağınız konuşmada ben eşinizin yerinde bile olmak istemezdim çok üzücü bir durum

peder ''kredi çekerseniz o zaman yardım ederiz biz işte'' demiş sanırım bu yardımların karşılığı olarak evi kendi üsüne istiyor hoş kredili alınan ev nasıl krediyi çeken dışında birinin üstüne olur o da muamma sanırım oğluyla anlaşmalı satış sözleşmesi yapıp alacak evi.

Son düzenleme:

Adam yardım ederiz demiş ev benim üstüme olacak diye açıkça bi ifadesi mi var, tüm malları üstüne isteyen bi adam konu sahibinin eşinin 1+1 evi varmış onuda üstüne isterdi, eşimin evi dediğine göre ev eşinin üstüne, 1+1 bile olsa oturdukları ile göre 400-500 tl kirası vardır onunda

haa şimdi anlaşıldı. sağol..bende adam 5 para vermeden evi üstüne geçirecek sandımdı.
çünkü konu sahibi hiç bu konuda net bir şey söylemedi. o zaman para veriyorsa diyebilir elbette. normalde her baba demezde bunu. bu istemiş demek ki..
her halikarda kp para verecek demek.. valla bu şekilde verilen yardım yardım değil. . karşılığında ev üstüme olsun diyorsa buna girmeyin zaten..
bu parayı alacağınıza kredi çekin siz,miss gibi kendi alnınızın teriyle almış olun evi. adamada minnet etmeyin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…