bencede doğru olan bu canım..herkezin nazı tavrı ailesine olmalı..eşimizin ailesi ne kadar olsada el..evlatlarına bırakmak isterlerse bırakırlar yaniibabam zaten kırayı verıyordu canım o sebebten o evı satalım uzerıne ekleyelım yenı alalımd edım
anamm allahım babam ben ne fakırlıkle yaptım bızde mal satılmaz ustune alınır satma bozma yok dedı
ens onunda o eve razı olduk
ama esımın babasından kalacak seylerede hıc karısmam
KP yi olmalı?
kurtulamayan için ne gördüm......oğlu herkese bahşiş dağıttı......düşün evinde bir yakının vefat ediyor o şokla aklına sağlık ekibine 100 er dolar vermek gibi bir düşünce nasıl geçebilir
daha 5 aylik gelin evinizi satin dese bende güvenemezdim
Bana kelime oyunu yapma sebatiye! Sayfaları okumadan benim yorumlarıma mı bakıyorsun? KP ile ilgili ölümü dışında hangi cümle var?
Pepeeee psikolojimi bozdun sabah sabahAllah esirgesin, herşeyin hayırlısını versin.
yani canım alınma senlik bir şey değil ben burda KP ye kızdım.ondan onu tartışmak yerine neleri tartışıyoruz demeye getirdim
Belki de böyle olmak gerekiyor. Halamın gelinleri de istedikleri olmayınca evi barkı yıkıyorlar, biz de ezik ezik, arabamı da ben alırım, evi de ben alırım, borcu da ben öderim modundayız. %70inin bu zihniyette olduğu bir ülkede azınlık=eziklik diyorum.
bencede en doğrusunu yapmışsın malasef hayat evlenırkenki gibi toz pembe geçmıyor öle olsaydı bukadar kadın cinayetı gidecek yerı olmadığı için sürdürüln evlilikler mutsuz kadınlar mutsuz çocuklar olmazdı ben takdır ettim
sanırım biz bayanlar ortayı bulamıyor, ya çok fedakar yada cazgır oluyoruz, orta yol nasıl bulunur acaba...
he şuda var fedakarlık eden taraftan sürelki daha fazlası bekleniyor.
bu arada bana mehir olan altınlarda bizidir.benim değildir.araba alalım dese verirdim,arsa alalım dese verirdim sonuçta evlilikte sen ben yok !biz! varız...
E ben süzme salakmışım.
Bildiğiniz safın önde gideniymişim.
Evimizi evlenmeden önce aldık, ev eşimin üzerine, evlilik için biriktirdiğimiz ne varsa koyduk. Beş yıl borç ödedik.
Eşya bile alamadım.
Hayır o değil de, mutluyum ona şaşıyorum.
İki buçuk yaşında oğlum, gözümün içine bakan eşim, paramın kuruşunu hesaplamayan ben...
Salaklığımdan mutluyum herhal... Bilemedim şimdi...:26:
Konumun altındaki yazdıklarımıda okursanız daha iyi anlarsınız yok mal düşkünüymüşümde yok kendımı garanti altına almak istiyomuşumda ben evlendıkden sonra balayına çıkıcaz diye kendı ellerımle düğünde takılan tüm altınlarımı kayınvalıdeme vermıs bırıyım bak 5 ay oldu evlenelı aklıma almak dahi gelmedi eşimin ve babasının mal varlıgını nişan yapıldıkdan sonra öğrendım malda mülkde olsaydı gözüm evlencegım zaman kirada yaşamak istemezdim.bunu evlenmeden ewwel konusucakdın geç kaldın diyene söylıyım ewet evlenmeden bu konuyu açtım aıleler hep bı aradaydı kendı babam dahıl olmak uzere yardım edıceklerdı bızde calısıcakdık öyle daha ıyı bır ewe geçmek istemişdim kimiside boşanmak istediğimi onun ıcın bu tarz seylere gerek duyuyomusum gıbı konusmus boşanmak isteyen birimi çocuk yapmayı düşünücek kadar gerizekalı??kayınpederım daha ev satılsın mevzusuna girmeden ev üstüme olucak tarzda konusmalar yaparsa 4 tanede evide varsa bunun üstüne işe girersin çalırsında derse altınlarımıda bıguzel katarsa bende eywallah çekicem öyle yani komiksiniz yarın bıgun başınıza böyle bi durum gelırse bana sundugunuz seylerı bir zahmet kendınız yapın en doğru kararı vermiş olursunuz ben belkı boşanmayı düşünerek ileri gitmiş olabılırım ki dün gecede bu konusmayı yapmadım boşanma dışında yanlış asla düşünmüyorum bu konuda benımle farklı düşünenler umurumda dahi değiller..
şuna bir açıklama getirirmisiniz. kayınpederiniz size yardım falan etmeyecek. ve sizler çalışıp, altın vs satıp kredi çekip ev alacaksınız.. kp de benim üstüme olacak diyecek. bu bana garip geldi. mutlaka adam para veriyor yada bir evini satıp size parasını verip ,ev almanızı sağlıyordur ki benim üstüme olsun o ev diyecek.
yoksa akıl karimi siz çalışıp didinip,altın satıp kredi çekip ,ev alacaksınız ve kp hah, o evi üstüme yapın şimdi diyecek.. bunda bir tuhaflık var.. normal bir şey değil. bir şeyler eksik yazdıklarınızda..
peder ''kredi çekerseniz o zaman yardım ederiz biz işte'' demiş sanırım bu yardımların karşılığı olarak evi kendi üsüne istiyor hoş kredili alınan ev nasıl krediyi çeken dışında birinin üstüne olur o da muamma sanırım oğluyla anlaşmalı satış sözleşmesi yapıp alacak evi.
peder ''kredi çekerseniz o zaman yardım ederiz biz işte'' demiş sanırım bu yardımların karşılığı olarak evi kendi üsüne istiyor hoş kredili alınan ev nasıl krediyi çeken dışında birinin üstüne olur o da muamma sanırım oğluyla anlaşmalı satış sözleşmesi yapıp alacak evi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?