Kızlar bugün eşimle konuşucam ona göre ayrılmak istediğimi söyliycem..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

İyi bakalım, boşaltın eşinizin cebini, ama dikkat edin ters tepmesin. Nice örnek gördük biz burda.

Ben aldatıldım, beş kuruş da almadım, onun pis donuna ve parasına ihtiyacım yok cünkü.

bizim evlilik sözleşmemiz var buralarda çok normal karşılanıyor mesela maddelerden biri şöyle eğer aldatırsa beni herşeyini vermekle yükümlü o yüzden içim rahat.

yeni evlenecek genç kızlara da tavsiye ederim öyle aşk meşk filan geçeceksiniz erkeklerin sağı solu belli olmaz.

bir erkeğin parası varsa dışarıdaki servet avcıları tipine eğitimine kültürüne falan bakmıyor varlıklı erkekler başka kadınlara daha çekici geliyor

Son düzenleme:

eşine 2 beden fazla mısın

bu düşünceden sonra adam tüm servetimi üstüme yapsa nolur ki.evlilikte mutlu olmadıktan ve eşim hakkında böyle düşündükten sonra sabancı olsam umrumda olmaz.

yani öyle zengin servetli birisi değil ki kadınlar pençe taksın sadece kendilerine ait bir iki gayrimenkulleri var onlara da ben göz diktim değerimi bilsin diye hepsi bu. buradaki konu sahiplerinin bazıları gibi ezidim dayak yedim diye ağlasam daha mı hoşunuza gidecekti??

İyi bakalım, boşaltın eşinizin cebini, ama dikkat edin ters tepmesin. Nice örnek gördük biz burda.

Ben aldatıldım, beş kuruş da almadım, onun pis donuna ve parasına ihtiyacım yok cünkü.

Onada giyecek don bırakmasaydın keşke elmiş, çöp konteynarlarınında atılacak donlara ihtiyacı var.

Eşimin ailesi varlıklı ama ben onun temiz yüreğini seviyorum, yakışıklı da değil ama sevgisi onu benim gözümde güzelleştiriyor deseydiniz daha hoşumuza giderdi. Böyle servet avcısı bir profil cizmezdiniz.

açık gözlü olman kendini ezdirmemen güzel tabii,ezik tip olmaktan iyidir ama senin tutumun yanlış bence.ona iki beden fazlayım,kendimi garanti altına aldım,gayrimenkullerine gözdiktim..sence garip değil mi biraz? evlilik değil şirket ilişkisi gibi anlatıyorsun.

Herşey normal ölçülerde güzel ve değerli bence,beni hor gören ve aşağılayan bir adamla olamam ama kendimi üstün gördüğüm ve maddi çıkar güttüğüm bir adamla da asla olamam...

kayınpederinizi ölmeden mezara sokmuşsunuz, evleri üzerinde fikir yürütüyorsunuz.

bence de boşanın hem o aileye xxl geldiğiniz için hem de o insanları fazla yıpratmamak adına.

Yazmayayım diye çok sabrettim ama gerçekten dayanamadım. Ya gerçekten böyle düşünüyorsun, yada evliliğinde çok mutsuzsun,eşin seni pek iplemiyor ve buradan aklınca intikam alıyorsun. Bugüne kadar para oul umrumda olmadı evliliğimde. Olsaydı da kendimi f....e gibi hissederdim. Ben eşimi çok seviyorum sevgisini,şefkatini,insanlığını. Ama sırf parası pulu malı mülkü için onunla birlikte olsaydım kendimi para karşılığında hayatını devam ettiren kadınlar gibi hissederdim çok net. Herkesin hayata bakış açısı farklı tabi. Kendine biçtiği değerde... Çok yazık...

Evlilik eş olmak, maddi savaşa girmek değil ki arkadaşlar, eşlerden birinin niyeti maddi çıkarlar doğrultusunda ise, diğeri olası durumlar için tedbirini alsın, ama kendi imkanlarınca alsın
aileyi yada eşi kullanarak değil.!!!
Artık evlilikler şirket ortaklığı mantığı gibi yürütülüyor, kadınlarımızda kendimi ezdirmem derdindeler, eziklenmek bu kadar kötüyse herkesin yapacağı bir iş vardır çalışın kardeşlerim
ev hanımları bile evden el işi yaparak para kazanıyorlar. İstisnalar elbet var ama artık eli ekmek tutan kadın eşiyle aynı terazide oluyor herşey bizim elimizde yani.

şahsen erkek olsam kuşku duyardım .güven duygum yok olurdu. bu gayrimenkullerimi üstüne yaptırıp beni kapıya koyar diye düşünürdüm.

öyle olmuyor işte çalışan bir bayanım ama ilk zamanlar benden ev hanımı gibi hizmet beklerdi anasından öyle görmüş ya ben de yapacağım mecbur sözleşmeyi hatırlattım konuşmalarımızı anlattım daha önceden kendine geldi anası gibi pasif bir kadın olmadığımı anladı ona göre davranıyorr..erkekler çalışan kadın gerçeğine alışamadı daha onlara hatırlatmak devrin değiştiğini anlatmak gerekiyor..

benim maddi çıkar beklentim tabii ki olacak yarın başıma bir şey gelse eşimden zarar görsem siz kurtarmayacaksınız beni yanımdaki param kurtaracak evlilikte gereken ilgi alaka gösterilir tabii ama geleceği de düşünmek şart.

evliliğin temel yapı taşlarından biri de güvendir.

sizin ilişkinizde ben güvensizliği had safhada gördüm.

niye hep en olumsuzunu baz alıyorsunuz? düşünceleriniz sizi şekillendiriyor, onun yerine mutlu olacagınızı,güvenli oldugunuzu niye hissetmiyorsunuz?

canım böyle düşünmene şaşırdım gerçekten. sadece bu durumdan ayrılmayımı düşündün cidden. eşine karşı sevginden şüphenmi var yoksa..
ayrıca kp de evisatalım demen yanlış olmuş sonuçta buna karar verecek olan eşin ve babası.
ayrıca altınlarınız duruyomuş yardım da ederim demiş adam e kirada gelicekmiş neden böyle fevri davranıyosun ki. bide babasının evinde oturmanıza izin vermiyomu babası :44:

ben zaten mutluyum ama erkeklere güvenim yok yarın ne olacağını bilemem o yüzden hep bir açık kapı bırakırım yarın boşanırsam da üzülmem açıkcası ama şu anda boşanmak için bir nedenim yok.

benim kuzenim de sizin gibi düşünüyordu o şekilde de davrandı severek evlendiği halde. mal mülk ne varsa üstüne yaptırdı 2002den daha önce evlendiği için şu ortak mal paylaşımı yoktu boşanırken. boşandı bir süre sonra da vefat etti üstüne olan mal mülk çocuklarına kaldı eski kocası da çocukların üzerinden katakulleyle malı mülkü alıp satıp savdı onca yıllık emek birikim hiç oldu.

aslında ben anlıyorum seni dediklerin de mantıklı bir erkeği en çok parası yakar buna göre sözleşme yapılmasını da mantıklı buluyorum ama seninki abartı olmuş artık sürekli tetikte yaşamak sürekli arkanı kollamak insanın hayattan zevk almamasına sebep verir abartmamak lazım.

erkeklere güveniniz yok. peki bu şekilde düşünen kadına erkeğin güveni olabilirmi. belki sizin eşiniz güvenmiş.
ama başka bir kadının birini bulup evleride üstüne yapıp gitmeyeceği ne malum...
o yüzden ben şahsen evlilikte böyle materyalist düşüncelerden korkarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…