ben eşimi seviyorum tabii ama belli gerçekler var kendimi ezdiremem para konusu tamamen kendimi korumam içindir ama erkeklerin bu dilden anladıklarına eminim o yüzden böyle yapıyorum fedakarlık yapıp ezilen hor görülen kadınlar olmaya hiç niyetim yok ama şunu da söyleyeyim yarın beni aldatırsa başka bir kadınla mahkemede herşeyini alırım o da çok iyi biliyor. o yüzden biz mutluyuz gönlümüz dolu ama aklım boş değil.
o kadar yakışıklı biri değil öyle kadının bol kalacağı biri değil o yüzden öyle bol değil ben maddi taleplerimi kendim de karşılarım ama hep derim ben ona 2 beden fazlayım bu sebepten para konusunda diretiyorum daha öncede yazdım erkeğin parasını almazsanız kıymetinizi bilmez burada nice konu var çok fedakarlık yaptım ama eziliyorum vs.. diye demek ki bu dilden anlıyorlar.[/QUOTE
Bu kadar özgüvenin olduğuna göre kocanın 3 kolu,2 burnu,5 kulağı varmış gibi geliyor insana,öylesine çirkin öylesine zavallı,saraydan prenses almış,verdikçe veriyor,verdikçe veriyor :)))))
o kadar yakışıklı biri değil öyle kadının bol kalacağı biri değil o yüzden öyle bol değil ben maddi taleplerimi kendim de karşılarım ama hep derim ben ona 2 beden fazlayım bu sebepten para konusunda diretiyorum daha öncede yazdım erkeğin parasını almazsanız kıymetinizi bilmez burada nice konu var çok fedakarlık yaptım ama eziliyorum vs.. diye demek ki bu dilden anlıyorlar.
İyi bakalım, boşaltın eşinizin cebini, ama dikkat edin ters tepmesin. Nice örnek gördük biz burda.
Ben aldatıldım, beş kuruş da almadım, onun pis donuna ve parasına ihtiyacım yok cünkü.
yani öyle zengin servetli birisi değil ki kadınlar pençe taksın sadece kendilerine ait bir iki gayrimenkulleri var onlara da ben göz diktim değerimi bilsin diye hepsi bu. buradaki konu sahiplerinin bazıları gibi ezidim dayak yedim diye ağlasam daha mı hoşunuza gidecekti??
yani öyle zengin servetli birisi değil ki kadınlar pençe taksın sadece kendilerine ait bir iki gayrimenkulleri var onlara da ben göz diktim değerimi bilsin diye hepsi bu. buradaki konu sahiplerinin bazıları gibi ezidim dayak yedim diye ağlasam daha mı hoşunuza gidecekti??
bizim evlilik sözleşmemiz var buralarda çok normal karşılanıyor mesela maddelerden biri şöyle eğer aldatırsa beni herşeyini vermekle yükümlü o yüzden içim rahat.
yeni evlenecek genç kızlara da tavsiye ederim öyle aşk meşk filan geçeceksiniz erkeklerin sağı solu belli olmaz.
açık gözlü olman kendini ezdirmemen güzel tabii,ezik tip olmaktan iyidir ama senin tutumun yanlış bence.ona iki beden fazlayım,kendimi garanti altına aldım,gayrimenkullerine gözdiktim..sence garip değil mi biraz? evlilik değil şirket ilişkisi gibi anlatıyorsun.
öyle olmuyor işte çalışan bir bayanım ama ilk zamanlar benden ev hanımı gibi hizmet beklerdi anasından öyle görmüş ya ben de yapacağım mecbur sözleşmeyi hatırlattım konuşmalarımızı anlattım daha önceden kendine geldi anası gibi pasif bir kadın olmadığımı anladı ona göre davranıyorr..erkekler çalışan kadın gerçeğine alışamadı daha onlara hatırlatmak devrin değiştiğini anlatmak gerekiyor..
benim maddi çıkar beklentim tabii ki olacak yarın başıma bir şey gelse eşimden zarar görsem siz kurtarmayacaksınız beni yanımdaki param kurtaracak evlilikte gereken ilgi alaka gösterilir tabii ama geleceği de düşünmek şart.
öyle olmuyor işte çalışan bir bayanım ama ilk zamanlar benden ev hanımı gibi hizmet beklerdi anasından öyle görmüş ya ben de yapacağım mecbur sözleşmeyi hatırlattım konuşmalarımızı anlattım daha önceden kendine geldi anası gibi pasif bir kadın olmadığımı anladı ona göre davranıyorr..erkekler çalışan kadın gerçeğine alışamadı daha onlara hatırlatmak devrin değiştiğini anlatmak gerekiyor..
benim maddi çıkar beklentim tabii ki olacak yarın başıma bir şey gelse eşimden zarar görsem siz kurtarmayacaksınız beni yanımdaki param kurtaracak evlilikte gereken ilgi alaka gösterilir tabii ama geleceği de düşünmek şart.
ben zaten mutluyum ama erkeklere güvenim yok yarın ne olacağını bilemem o yüzden hep bir açık kapı bırakırım yarın boşanırsam da üzülmem açıkcası ama şu anda boşanmak için bir nedenim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?