Belki de böyle olmak gerekiyor. Halamın gelinleri de istedikleri olmayınca evi barkı yıkıyorlar, biz de ezik ezik, arabamı da ben alırım, evi de ben alırım, borcu da ben öderim modundayız. %70inin bu zihniyette olduğu bir ülkede azınlık=eziklik diyorum.
doğru diyosun baba kp kv anne koca kardeş farketmez kim kimden ne koparıyosa karmış
Nasıl insanlar haline geldik ben anlamıyorum ki? Adamla canlı canlı karşımızda otururken miras hesabı yapıyoruz.
ben diyemem kuzum yaaaa...babama saygısızlık gibi gelir bana kendisi demediği sürece ben isteyem ev falan...Allah biliyor ya eşimde öle bişi yapsa döverim galibabuarada ben neredeyse evlenmemıze 3-4 ay kala esım oturdugumuz apartmanın bıze aıt oldugunu ve dıger sylerı ogrendı
keza bende oyle evlendıkten sonra nelerı var nelerı oyk ogrendım
ısyan ; ben babama satalım mı dıyebılırım ama benım esım dıyemez oyle bır hakkı yok
özel sağlık hizmeti veriyoruz elmayra........hastayı resüstasyonla yaşama döndürdük diye sinirlelenler var yemin ediyorum.......acaba sahip olduğu yalı yüzünden mi........bana hastamızı fazla rahatsız etmeyin diyebiliyor........insanlar iyice manyaklaştı
inşallah bizde çocuklarımıza ev falan bırakabiliriz bırakmayınca evlatlar yüzümüze bakmayabilir, ahir zamandayız vesselam
inşallah bizde çocuklarımıza ev falan bırakabiliriz bırakmayınca evlatlar yüzümüze bakmayabilir, ahir zamandayız vesselam
Sayfalar geçmiş ama konuda bir adım ilerleme yok. Kanun kadını zaten koruma altına alırken hala neyi tartışıyorsunuz?
Yemin ederim tüylerim diken diken oldu. Bu nasıl birşeydir yaYalı için, daire için bir insan kan bağı olan başka biri icin ölüm dileyebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?