Kızlar bugün eşimle konuşucam ona göre ayrılmak istediğimi söyliycem..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

doğru diyosun baba kp kv anne koca kardeş farketmez kim kimden ne koparıyosa karmış

ayrıca benım babamdan kalacak mal varlıgına ben , esımden kalacak mal varlıgınada esım karısır

ve toplum ıcınde ne erkek gıbı esım babamdan kalacak mallar ıcın nede ben konu acamam
bızd ebu tarz seyelr cok katıdır..
bı akrabımız bu atrz bısey yaptı esı anne baba sag degıl amcalar yanı babamalr koruyor kolluor 2 kardese haksızlık olmasın dıye

ve o kıza herkez cehpe aldı kac sene gectı uzerınden herkezın ona bakıs acısı aynıdır..

bırde kp alacagınız evı uzerıne ıstemesıde cok ayrı bı sacmalık
o oyley aparsa sızde o evı satın demenız hak gibi düşmüş :S

yaaa anlamıyorum ben daha adam ölmemiş mal varlığı eşinin olmuş..o ev senin eşinin değil babasının adam daha sağ bşr kere..size insaf etmiş 1+1 de olsa ev vermiş..şimdi ne demek onu satmak..kp az bile sölemiş yanii..
ayriyeten yok benim üzerime olmazsa boşanıcam bu ne demek ya..bu kadar basitmi evlilik..
hepimiz ev istiyoruz..çalılıyoruz şükür..inş zamana Rabbim bizlerede verecek..ama kalkıpta babam ölmeden onun varlığına göz dikmiyorum..böle bir evlatta olamam açıkçası

Son düzenleme:
Bence eşine ve ailesine biraz daha para,pul lafı edersen sen kapının önüne konulursun,dikkat et..
evliliğinin ve cicim aylarının keyfini çıkar,aç değilsin, açıkta değilsin...

buarada ben neredeyse evlenmemıze 3-4 ay kala esım oturdugumuz apartmanın bıze aıt oldugunu ve dıger sylerı ogrendı
keza bende oyle evlendıkten sonra nelerı var nelerı oyk ogrendım

ısyan ; ben babama satalım mı dıyebılırım ama benım esım dıyemez oyle bır hakkı yok

gelin hanımın kadrolu bir işi varsa....iyi bir eğitim almışşa........istediği kadar karakterli olmayı oynayabilir.....tektaşını da kendi alır.....kimseyle de muhattap olmaz elbette.......ama şartlar zorsa.....aman canım alt tarafı bir ev değil mi diyemez dememeli........zira zor durumda kaldığında ailen bile sana acımıyor

ayrıntılar hakkında bişi diyemiycem ama o ev ya ikinizin üzerine olsun yada altınları vermeyin, o kadar kendi üstüne istiyorsa kp altın kendi yapsın üstüne ...

Nasıl insanlar haline geldik ben anlamıyorum ki? Adamla canlı canlı karşımızda otururken miras hesabı yapıyoruz.

"10 gün sonra 5 ay olucak evleneli şimdi sorunum şu biz kirada oturuyoruz eşimin evi var 1+1 olduğu için ben istemedim küçük ve aşırı derece bakımsız oldugundan dolayı kiraya verdik üzerine bıraz ekleyip daha iyi bir yerde oturuyoruz buraya 850 tl veriyoruz"

bu konu sahibinin ilk 3 cümlesi
eşimin evi var 1+1 diyo, bu evi kp mi verdi eşi kendimi aldı belli değil, kp o kadar ev varken 141 vermiş diyenler var orası muallak arkadaşlar, belki eşi kendi aldı,850 lira veren kimseye muhtaç olmadan kredi çeker ve ev alabilir diye düşünüyorum ben
kim ne derse desin adamın yüzüne karşı öleceksen öl der gibi, ya da zaten ölünce bize kalıcak şimdi satalım demek vicdanen yanlış geliyo bana
gene diyorum gelininiz sizin babanıza bunu dese, ne var baba kazıkmı çakacan zaten ölcen satıver mi diceksiniz, ben anlamıyorum yaa insan hiçbi emeği olmayan mallar hakkında nasıl bu kadar söz sahibi olabilir, bende nerdeyse 7 aylık evliyim toplamda 10 senedir beraberiz eşimle, bana aşina yani eşimin ailesi, ben bilmem nerde ne malları var eşimemi bırakırlar hibe mi ederler, daha o konuları konuşacak kadar yakın ya da cüretli görmüyorum kendimi, hiçbi zamanda göremem,bi niyetim olsa en oluru şu olur, eşime söylerim o konuşur babasıyla
konu sahibine tekrar şunu söylüyorum, eşinle aranızda biz duygusu yok gibi, araya bu tarz maddi şeyler girerse aileside onu doldurmaya başlarsa iş babam bana bırakıyo sanane noktasına bile gelebilir, zira miras yoluyla elde edilmiş mallarda eşin hükmü yoktur onları paylaşmak zorunda değil

Nasıl insanlar haline geldik ben anlamıyorum ki? Adamla canlı canlı karşımızda otururken miras hesabı yapıyoruz.

özel sağlık hizmeti veriyoruz elmayra........hastayı resüstasyonla yaşama döndürdük diye sinirlelenler var yemin ediyorum.......acaba sahip olduğu yalı yüzünden mi........bana hastamızı fazla rahatsız etmeyin diyebiliyor........insanlar iyice manyaklaştı

ben diyemem kuzum yaaaa...babama saygısızlık gibi gelir bana kendisi demediği sürece ben isteyem ev falan...Allah biliyor ya eşimde öle bişi yapsa döverim galiba

benimde kayınbabamın 3 katlı evi var 3 oğlu hepimize şimdiden oturtuyo Allah razı olsun üstüne yapmasın ama oğlunu oturtması gerekiyo bence sonuçta insan çocukları için bişeyler yapıyo ölmedende oturturması gerekiyo

inşallah bizde çocuklarımıza ev falan bırakabiliriz bırakmayınca evlatlar yüzümüze bakmayabilir, ahir zamandayız vesselam

Yemin ederim tüylerim diken diken oldu. Bu nasıl birşeydir ya Yalı için, daire için bir insan kan bağı olan başka biri icin ölüm dileyebilir mi?

inşallah bizde çocuklarımıza ev falan bırakabiliriz bırakmayınca evlatlar yüzümüze bakmayabilir, ahir zamandayız vesselam

geçen onu konuştuk eşimle bir ev ve araba parası kıyıda köşede duracak kızım için dedim.sonra KP si çıkar annesine dedikleri ( bana bana bana yani) gibi bütün evi dayamış döşemiş geline "gelin ne getirdi gelin" der şunu şunu getirdi diyen kocasına "geç bunları geç" der de o yaştan sonra katil felan olurum dedim :)))))))))))))))))))

Son düzenleme:
bişi daha merak ettim kp in 4 evi varmış onlardan birinde oturmanıza müsaade yokmu , neden 5. ev telaşı, ben öyle bi durumda olsam kp inde izni varsa otururum birinde altınları da atarım bankaya ileride alırım eşimle kendime ev sonra istersem geçerim

Ne bırakıcam yaa çalışsın kazansın yapsın kendi :) Allah razı olsun annemden babamdan demeyecek nasıl olsa

Yemin ederim tüylerim diken diken oldu. Bu nasıl birşeydir ya Yalı için, daire için bir insan kan bağı olan başka biri icin ölüm dileyebilir mi?

kurtulamayan için ne gördüm......oğlu herkese bahşiş dağıttı......düşün evinde bir yakının vefat ediyor o şokla aklına sağlık ekibine 100 er dolar vermek gibi bir düşünce nasıl geçebilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…