şunu okuyunca,dedim amanın ne kp ler var.. 10 yıl çalışacaklar falan adam evi üstüne yaptıracak.. adamında günahını aldımkayınpederımın evleri için bsy demedimki ben ama evlendıkden sonrası bizim çabamızla satın alıcağımız benım altınlarımı alıcaklar ben belkı girip çalısıcam ama alınan ev kayınpederımın üstüne olucak neden?? o öyle uygun göruyor ben eşimin kendıne ait evını uygun görseydım eğer geçer otururdum orda ve evın yarısını üzerime istiyorum gibi bı laf etmezdım kredı çekip 10 yıl boyunca çalısıp çabalanacak olan ev için yarısını üzerime istiyorum dedim yarın başımıza ne gelıcegını bılemıyoruz oldukı boşandık saten eşimin üzerinde tek bır mal varlıgı bıle yok altınlarımında eve yatırmıs olucam bunlar bu tarz seylerın hesabını yapınca normalde ben evın yarısını üstüme ısteyınce anarmol oluyo anlamadım?
aslinda sanada ozel deil okuyunca altinlar falan e$imin beni gicik ettigi bi konu oldugu için yaziyim dedim :)) altini bana e$imin aylesi deil e$im çali$ip aldi aslinda aylesine kalsa o kadari olmazdi haklisin .. ama $imdi e$im bana diyorki niye az istedin çok isteseydin ke$ke altini, elimizde birikimimiz daha fazla olurdu diyor, malum altin fiyatlari son senlere nereleere geldi firladi gitti .. kp altin bile takmadi ben onu sallamiyorum o ba$ka :))sanırım bu yorum bana.tek tek cevaplıyım o zaman.
eğer erkek tarafının durumu 5 e yetiyorsa ve ilk gelinede 5 taktılarsa haksızlık olmasın diye onada 5 bilezik takıcaklardı.hamama giren elbette terler ama canını çıkartmazlar.neyse o yapılır kız tarafıda o sizin şanınızdır ne yaparsanız kendine der.
düğünde takılan altınlar bizde gelinle damadındır yani bize kaldı onlar benim ve eşimindir.çocuklarım için lazım olursa kullanırım ama çocuklarımın değildir onların zaten doğumlarında gelen altınları saklıyorum o altınlar onlarındır.
elbette her erkek aynı değildir ben kendi eşimden bahsettim.benim altınım veriyimmi diye bişey yok bizde onlar bizimdir.ortak bi kararla ne yatırım yaparsak beraber yaparız.nasipse batacak olan bi dükkanla alır kar elde ederiz.
araba içinse canımız araba almak istiyorsa arabada alırız değeri düşerse düşsün .ayrıca 1 sene sonra yenisi çıktı diye satmıcaz çünkü şu anda beğendiğimiz otomobili alırken beğenerek almış olucaz.ayrıca paran varsa araba almak en mantıklısı niye otobüslerde uğraşalım ki.
ben kendimide eşimide tanıyorum ve birbirimize güveniyoruz o yüzden böyle düşünüyorum bence bu yüzden biz olabiliyoruz.bu herkese göre değişir.
Adam yardım ederiz demiş ev benim üstüme olacak diye açıkça bi ifadesi mi var, tüm malları üstüne isteyen bi adam konu sahibinin eşinin 1+1 evi varmış onuda üstüne isterdi, eşimin evi dediğine göre ev eşinin üstüne, 1+1 bile olsa oturdukları ile göre 400-500 tl kirası vardır onunda
bide ben kendime cazgır derdim uyanık geçinirdim meğer ne çok eziliyomuşum
gelinsem ben haklıyım, görümce olunca gene ben haklı olucam, kv olunca mutlaka ben haklı olucam, eş olarak zaten dibine kadar haklıyım, bazılarımızın mantığı bu galiba
erkek tarafı tabi yapıcak, tabi alıcak, ama ben vermem ben aramam onlarda kocama sık sık aramasın sormasın bla bla bla
bence çok haklısınız sizin borç ödiyceğiniz ev niye kp üstüne oluyor onu anlamadım ama esas sorun ne biliyomusun bunları senin dile getirmen bende senin yaptığın hataya düştüm hem ben konuştum sen eşine söyliyceksin o ailesiyle muhattap olcak ozaman bir sorun olmuyor
lafa gelince kadın erkek eşit değil derler madem eşit değiliz bir zahmet maddi taleplerimi yerine getirecek yoksa bana erkek çok gencim gzelim talibim bol o da biliyor çocuğumu alır yarın giderim bu evden kalır dımdızlak kalır öyle. o yzden kimse e sen ne veriyorsun diye erkekleri korumaya kalkmasın böyle korundukları için her haltı yapabildiklerini sanıyorlar toplumda.
Eski kayınpeder bana hep derdi; ne ev almak icin uğraşıyorsun bizde birsürü ev var onların hepsi size kalacak yiyin icin gezin :) Adamın bir bildiği varmış, boşandık
deli kız :) kendinle barışık olman süper.!!!
o kadar yakışıklı biri değil öyle kadının bol kalacağı biri değil o yüzden öyle bol değil ben maddi taleplerimi kendim de karşılarım ama hep derim ben ona 2 beden fazlayım bu sebepten para konusunda diretiyorum daha öncede yazdım erkeğin parasını almazsanız kıymetinizi bilmez burada nice konu var çok fedakarlık yaptım ama eziliyorum vs.. diye demek ki bu dilden anlıyorlar.
o kadar yakışıklı biri değil öyle kadının bol kalacağı biri değil o yüzden öyle bol değil ben maddi taleplerimi kendim de karşılarım ama hep derim ben ona 2 beden fazlayım bu sebepten para konusunda diretiyorum daha öncede yazdım erkeğin parasını almazsanız kıymetinizi bilmez burada nice konu var çok fedakarlık yaptım ama eziliyorum vs.. diye demek ki bu dilden anlıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?