Kızlar bugün eşimle konuşucam ona göre ayrılmak istediğimi söyliycem..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şunu okuyunca,dedim amanın ne kp ler var.. 10 yıl çalışacaklar falan adam evi üstüne yaptıracak.. adamında günahını aldım

aslinda sanada ozel deil okuyunca altinlar falan e$imin beni gicik ettigi bi konu oldugu için yaziyim dedim :)) altini bana e$imin aylesi deil e$im çali$ip aldi aslinda aylesine kalsa o kadari olmazdi haklisin .. ama $imdi e$im bana diyorki niye az istedin çok isteseydin ke$ke altini, elimizde birikimimiz daha fazla olurdu diyor, malum altin fiyatlari son senlere nereleere geldi firladi gitti .. kp altin bile takmadi ben onu sallamiyorum o ba$ka :))
baatan dukkan abisiyle ortak,o dukkan açilirken biz olduk zaten ama nasip deilmi$ geri tek kuru$unu alamadik koydugumuzun, adam $imdi altinlari vercek abisi kurtulucak biz dibe vurcaz , hiç mantikli deil ..
dogumda altin gelmedi ki dogru duzgun akrabamiz yok bile gerçekten çocuklarim için sakliyorum ev alirsak seve seve veririm o ayri ,çocuklara gelenler iki çeyrek :))
arabaya gelince orda bi karma$a oldu kusura bakma , benim kastim sifir araba almakdi , bizde $u an iki araba var ( fransadayimn arabalarin fiyatlari tr yeyele kiyaslayinca çok cuzzi kaliyor , iki aylik maa$inlaeli ayagi duzgun bi$ey alabilirsin ikinci el tabi .. :) )

konu sahibesini yaptigi ayip tabi o ayri , adam olmeden miras davasina du$uyo resmen, kp evinden kovmami$ iyiki .. bu sebepten ayrilam lafi olmaz oluyorsada zaten ortada temeli saglam bi evlilik yok demekdir ..

Son düzenleme:

aslında şöyle bir durum da olabilir şimdi o gece eşinin payına düşen ev satılsın üstüne kredi çekelim dediyse konu sahibi kayınpeder bunlar mülk satmaya meraklılar evi kendi üstüme yaptırayım ki satamasınlar diye de düşünmüş olabilir bana kalırsa konu sahibinin düşüncesinde yanlış olan birşey yok ama bu cümleyi eşinin kurması gerekirdi şimdi gelin kurunca pederde yanlış bir intiba oluştu.

ya da peder oldukça kurnaz eğer ileride boşanma falan olursa gelin pay alamasın diye de düşünüyor olabilir ne de olsa çalışmıyor mülk oğlumun mülkü ben de yardım edeceğim geline de zırnık koklatmam diyor da olabilir

kayınpederin söylediklerinden sonra bana ikinci ihtimal daha yakın geliyor.

konu sahibesi niye yarisi ustume olsun diye diretip $im$ekleri uzerine çekiyorsun anlamadimki
e$iyin olunca yarisi senin kanunlara gore ..

bence çok haklısınız sizin borç ödiyceğiniz ev niye kp üstüne oluyor onu anlamadım ama esas sorun ne biliyomusun bunları senin dile getirmen bende senin yaptığın hataya düştüm hem ben konuştum sen eşine söyliyceksin o ailesiyle muhattap olcak ozaman bir sorun olmuyor

Mantık aynen bu canım..

eşin söyleyecek tek hatayı bu

konuyu doğru mu anlamışım bilmiyorum,camii olayından sonra kendime şüpheyle bakmaya başladım,bence konu da her iki taraf da hatalı..daha k.peder ölmeden ev derdine düşen insanlar da hatalı,gelinine ve oğluna kendi paranızla ev alırsanız benim üstüme yapın diyen k.peder de hatalı..

tamamen maddiyet üzerin kurulmuş aile ilişkileri ne kadar çirkin ya.

şu an ddüşündümde kayınpeder eğer para yardımında bulunarak ev almalarını sağlayacaksa evi üstüne yapılmasını istemesinin bir nedeni şu olabilr. konu sahibi devamlı üstüne ev istiyor. ta baştan beri. hattta olmazsa boşanırım tarzı tehditler var. adam şunu düşüneblir. belkide bu kızın tek amacı evi üstüne alıp oğlumdan ayrılmak.. çünkü bu olaylar hep para ve ev üzerine olmuş.. adamda bir kuşku oluşmuş olabilir. yokmu böyle olaylar .dolu..

Son düzenleme:
Malda dert, çocuklarımın geleceği olsun diyorsun ama bakınca hiç iyi olmadığını görüyorum. Alın teri olmadan edinilen mallar pek bir tatlı geliyor şu insanoğluna, daha adam ölmeden ev için ölmüş, o ev olmasaydı kimse böyle şeyler düşünmeyecekti. 5 kişiden 3' ü mal için birbirine düşüyor. Ne aile değerleri kalıyor ne de bağlılık.

Eski kayınpeder bana hep derdi; ne ev almak icin uğraşıyorsun bizde birsürü ev var onların hepsi size kalacak yiyin icin gezin :) Adamın bir bildiği varmış, boşandık

lafa gelince kadın erkek eşit değil derler madem eşit değiliz bir zahmet maddi taleplerimi yerine getirecek yoksa bana erkek çok gencim gzelim talibim bol o da biliyor çocuğumu alır yarın giderim bu evden kalır dımdızlak kalır öyle. o yzden kimse e sen ne veriyorsun diye erkekleri korumaya kalkmasın böyle korundukları için her haltı yapabildiklerini sanıyorlar toplumda.

E sana erkek cok da ona kadın mı yok? Kadından bol ne var Allah aşkına... Niye maddi taleplerinizi bir erkeğin beline bağlıyorsunuz, siz kendiniz yapın, cocukla terkedecek cesaretiniz varsa evinizi kuracak gücünüz de vardır

insanlar ihanet şiddet vs. nelere karsı evliliklerini kurtarmanın yolunu araken siz daha 5 aylık evliyken ve ortada dogru düzgün bir sorun yokken bosanmayı düşünüyorsunuz bu bosanma merakınız beni dehsete düşürdü acıkcası...

Eski kayınpeder bana hep derdi; ne ev almak icin uğraşıyorsun bizde birsürü ev var onların hepsi size kalacak yiyin icin gezin :) Adamın bir bildiği varmış, boşandık

deli kız :) kendinle barışık olman süper.!!!

o kadar yakışıklı biri değil öyle kadının bol kalacağı biri değil o yüzden öyle bol değil ben maddi taleplerimi kendim de karşılarım ama hep derim ben ona 2 beden fazlayım bu sebepten para konusunda diretiyorum daha öncede yazdım erkeğin parasını almazsanız kıymetinizi bilmez burada nice konu var çok fedakarlık yaptım ama eziliyorum vs.. diye demek ki bu dilden anlıyorlar.

deli kız :) kendinle barışık olman süper.!!!

yoksa kafayı yerdm ve gofrettom D:

Kadınlar sadece yakışıklılığa bakmaz, ki siz de ona bakmadığınız için evlenmişsiniz. Fedakarlık ya da yapmamak sadece cebindeki parasını almakla da olmaz. Evlilik ticaret değildir gönül birliğidir. Siz kendinizi dev aynasında görmeye devam ettiğiniz sürece cebiniz dolar ama yüreğiniz boşalır.

eşinizle görücü usulu yada sevmeden mi evlendiniz ? merak ettim sadece

ben eşimi seviyorum tabii ama belli gerçekler var kendimi ezdiremem para konusu tamamen kendimi korumam içindir ama erkeklerin bu dilden anladıklarına eminim o yüzden böyle yapıyorum fedakarlık yapıp ezilen hor görülen kadınlar olmaya hiç niyetim yok ama şunu da söyleyeyim yarın beni aldatırsa başka bir kadınla mahkemede herşeyini alırım o da çok iyi biliyor. o yüzden biz mutluyuz gönlümüz dolu ama aklım boş değil.

vah vah. yakışıklı olmayan erkeklerin durumu kötü demekki.onun eksikliğini kadının üstüne ev araba yaparak karşılayacaklar.. peki bu erkeğin bu gücüde yoksa yandı gülüm keten helva

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…