ben zaten mutluyum ama erkeklere güvenim yok yarın ne olacağını bilemem o yüzden hep bir açık kapı bırakırım yarın boşanırsam da üzülmem açıkcası ama şu anda boşanmak için bir nedenim yok.
öyle olmuyor işte çalışan bir bayanım ama ilk zamanlar benden ev hanımı gibi hizmet beklerdi anasından öyle görmüş ya ben de yapacağım mecbur sözleşmeyi hatırlattım konuşmalarımızı anlattım daha önceden kendine geldi anası gibi pasif bir kadın olmadığımı anladı ona göre davranıyorr..erkekler çalışan kadın gerçeğine alışamadı daha onlara hatırlatmak devrin değiştiğini anlatmak gerekiyor..
benim maddi çıkar beklentim tabii ki olacak yarın başıma bir şey gelse eşimden zarar görsem siz kurtarmayacaksınız beni yanımdaki param kurtaracak evlilikte gereken ilgi alaka gösterilir tabii ama geleceği de düşünmek şart.
sizi çok ezmişler anlaşılan bir kıskançlık seziyorum sen yuvana sahip çık yarın adam bassın tekmeyi anlarsın dediklerimi. ben güçlü bir kadınım gerekirse yuvamı da canım pahasına korurum ama erkek de koruyacaksa korurum tek başına yuva korumak enayiliktir.
sözleşmem var. arkam sağlam. isterse gitsin başka kadına alırım elindeki 3 evi de. zaten başka parası da yok. :)
zengin bir kadın bulsun bana da zengin adammı yok ben kadınım erkekler her zaman peşimde istediğim an en zengin adamı bulurum şu anda bir mesaj yazayım 20 kişi doluşur peşime o yüzden öyle bir kıyasa giremez benle. :)
zengin bir kadın bulsun bana da zengin adammı yok ben kadınım erkekler her zaman peşimde istediğim an en zengin adamı bulurum şu anda bir mesaj yazayım 20 kişi doluşur peşime o yüzden öyle bir kıyasa giremez benle. :)
ebis arkadas senin can sikintin anlasildi son actigin konudan aynen kopyaliyorum
Gay erkek nasıl anlaşılır??
yanlış anlaşılmasın ben bu işlere karşı değilim yani öyle mutlularsa öyle yaşamalarını isterim tabii ama merak ederim belki çevremizde de vardır birinin gerçekten gay olduğu nasıl anlaşılır yani öyle kadınsı davrananlar filan rol yapıyormuş gibi geliyor bana o yüzden sordum.
bilgisi deneyimi olan varmıdır??
Zavalli adamcagiz senin yuzunden karsi cinsten sogumus. Napsin geriye tek bi secenek kaliyor...
ebis arkadas senin can sikintin anlasildi son actigin konudan aynen kopyaliyorum
Gay erkek nasıl anlaşılır??
yanlış anlaşılmasın ben bu işlere karşı değilim yani öyle mutlularsa öyle yaşamalarını isterim tabii ama merak ederim belki çevremizde de vardır birinin gerçekten gay olduğu nasıl anlaşılır yani öyle kadınsı davrananlar filan rol yapıyormuş gibi geliyor bana o yüzden sordum.
bilgisi deneyimi olan varmıdır??
Zavalli adamcagiz senin yuzunden karsi cinsten sogumus. Napsin geriye tek bi secenek kaliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?