Kızlar bugün eşimle konuşucam ona göre ayrılmak istediğimi söyliycem..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
vitrin olsada vitrine koysak seni ebis
talibin çıkar belki daha fazlasını veren çıkabilir tövbe yarabbim yaa
kendini bu kadar öven reklamını yapanda ilk defa görüyorum pembepinar geldi aklıma kulakları çınlasın

canım kusura bakma ama senin gibi düşünen bir insanı ilk defa görüyorum nutkum tutuldu

sözleşmem var. arkam sağlam. isterse gitsin başka kadına alırım elindeki 3 evi de. zaten başka parası da yok. :)

Ne paraymis arkadas bu yaaaa!!!! Cocugu da sözlesmeyle mi yaptiniz??? Yazdiklarinizda tek bi duygu yok yaaa nasi yasiyorsunuz bu sekilde hayretttt!!! Egosu bu kadar yuksek olusunuzun esas sebebi de bastirilmis kompleksleriniz kusura bakmayin. Guclu kadin pozlari yapmayin burda. Guclu kadin evine yuvasina esine sartlar ne olursa olsun sahip cikar mucadele ederrrr!!! Pesinde bin tane adam olusuyla ovunen evli bi kadin zavallidir!

sizi çok ezmişler anlaşılan bir kıskançlık seziyorum sen yuvana sahip çık yarın adam bassın tekmeyi anlarsın dediklerimi. ben güçlü bir kadınım gerekirse yuvamı da canım pahasına korurum ama erkek de koruyacaksa korurum tek başına yuva korumak enayiliktir.

Hayir simdi bise yazacaktim ama ban yiceksem de degecek biri icin olsun dedim ama yazdiklarina tekrar baktim cok acidim. Keske kiskanilacak bi tarafin olsaydi. Hadi sen kuyrugunu sallayarak dolasmaya devam et talipler cogalsin. Ben evimde melek kocamla cooook mutluyum

sözleşmem var. arkam sağlam. isterse gitsin başka kadına alırım elindeki 3 evi de. zaten başka parası da yok. :)

hayat bu belli olmaz erkeklere güvenim yok diyosunya, doğru diyosun belki zengin bi kadın bulur 3 evi sadaka diye verir sana al pacino da yakışıklı değil ama cillop gibi adam
burdan bile sempati duydum acıdım valla kocana, insanın sırf bu yüzden sevesi geliyo dikkati elden bırakma yani, kimse vazgeçilmez değildir kimsenin sabrı da sonsuz değildir
ayrıca kimsenin ezildiği falan yok, sözleşme yapmayan herkes ezilmiş mi oluyo, 10 senedir hayat arkadaşım bana bir kere sesimi yükseltmemiş insan, ne demek ben ona 2 beden büyüğüm bilmem neyim, çocuğuda sanki babanın evinden getirdin alır giderim falan bu ne, adam evde gık demeye korkuyo heralde yazık, 26 sayfada bile hep bi olumsuzluk evde nasılsın bilemedim, kocanla uyuyosun dimi, yoksa sözleşmede buna dairde bi madde varmı

zengin bir kadın bulsun bana da zengin adammı yok ben kadınım erkekler her zaman peşimde istediğim an en zengin adamı bulurum şu anda bir mesaj yazayım 20 kişi doluşur peşime o yüzden öyle bir kıyasa giremez benle. :)

tabiki sanada adam çok, insan kendine maddi değer biçipte kendini sunduktan sonra bulur tabi
şüphesiz bi erkeğin bulabileceği kadından çok daha fazla erkek bulursun çünkü kadınsın, donanımın sağlam

ona ne şüphe benim bile yazasım geldi sana
hadi resim paylaşıp güzellik yarıştıralım madem değerimiz maddi şeylere indi

Konu sahibi esinle konustunmu merak içindeyim
adam nasıl bi tepki verdi acaba. Ben olsam ayrilirsan ayrıl derdim sana

Evlenildikten sonra edinilen mallar ortaktır sizin yada eşinizin üstüne olması farketmez
kayınpederinizin üstüne alırsanız hiç bir hakkınız olmaz

boşanmak bu kadar kolay olmamalı sizde çaba gösterip çalışın eşinizle bişiler yapın bence ev satılsın demekle olmuyor sattırmaz tabi insanlar daha hayattalar kendi emekleriyle yaptırdıkları evlerini satmak kolay olmaz. evin birinden kira alamıyorlar sorunlu kiracıdan dolayı demişsiniz bence oraya siz girin ve cüzi bir para ödeyerek oturun. çalışacağınız içinde taksitle evinizin içini düzenlersiniz nasıl olsa evlerden ikisi eşinize kalacak oturduğunuz masraf yaptığınız ev sizin olur cnm demokraide çareler tükenmez yeterki eşinize destek olun siz düzeninizi kurun çocuk nasıl olsa olur

Ben erkek olsam,
Evi üstüme yap yoksa boşanalım diyen eşi bi dk tutmaz ben boşardım direk.
Evlilik böyle bir şey değil.

bu yazdiklarinizi evliyken mi düşünüyorsunuz? Bismillah adam aldatsin birde siz ondan sonra zengin koca bulma derdine düşün aceleniz ne :))))

ebis arkadas senin can sikintin anlasildi son actigin konudan aynen kopyaliyorum

Gay erkek nasıl anlaşılır??

yanlış anlaşılmasın ben bu işlere karşı değilim yani öyle mutlularsa öyle yaşamalarını isterim tabii ama merak ederim belki çevremizde de vardır birinin gerçekten gay olduğu nasıl anlaşılır yani öyle kadınsı davrananlar filan rol yapıyormuş gibi geliyor bana o yüzden sordum.
bilgisi deneyimi olan varmıdır??

Zavalli adamcagiz senin yuzunden karsi cinsten sogumus. Napsin geriye tek bi secenek kaliyor...

valla kendime çok haksızlık etmişim ben,iyi geldi bu konu bana, şu an resmen omzum kaşıyo kanatlarım çıkacak
ben senden 2 beden büyüğüm istediğim an zengin adam bulurum seni bırakır çocuğuda alır giderim, bi mesajıma bakar...bu tarz şeyleri eşinin yüzünede söylüyosan ve o adam hala seninleyse ya başka bi hesabı var ya da bildiğimiz türden bi erkek değil, eziğin sünepenin önde gideni, öyle bi adamı erkek gibi bile göremem şahsen, olsa ne olur olmasa ne olur

aaa ben de son yorumumda tam bundan bahsediyodum canım, içime mi doğmuş ne

her yerde erkek kadin var. mesele kalbine gore bulmak.
samanlik seyran kadar toz pembe degilimdir ama sozlesme yapacak kadarda para goz degilim.
Guvenmedigin insanlada ne diye evlenirsin oda tartisilir.
Sen paraciklarin 3 evin ve komplekslerinle mutlu mesut yasa arkadasim ama gercekleri itmeden bizahmet

çokkkk tatlısın :) ve katılıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…