bazen konu kv kp olunca çok insafsız oluyoruz, Allah aşkına bi düşünün abinizin ya da erkek kardeşinizin eşi babanıza çıkmış zaten ev bize kalıcak satalım edelim diye cümleler kuruyo ne hissedersiniz, ben çok bozulurum açıkçası babam ölmeden mezaramı koydun derim, senin baban versin derim, ki ben asla görümcelik yapmıcam diyen biriyim bu olay benim başıma gelse çok ciddi çirkinleşirim yani
ebis arkadas senin can sikintin anlasildi son actigin konudan aynen kopyaliyorum
Gay erkek nasıl anlaşılır??
yanlış anlaşılmasın ben bu işlere karşı değilim yani öyle mutlularsa öyle yaşamalarını isterim tabii ama merak ederim belki çevremizde de vardır birinin gerçekten gay olduğu nasıl anlaşılır yani öyle kadınsı davrananlar filan rol yapıyormuş gibi geliyor bana o yüzden sordum.
bilgisi deneyimi olan varmıdır??
Zavalli adamcagiz senin yuzunden karsi cinsten sogumus. Napsin geriye tek bi secenek kaliyor...
aaa ben de son yorumumda tam bundan bahsediyodum canım, içime mi doğmuş ne
zengin bir kadın bulsun bana da zengin adammı yok ben kadınım erkekler her zaman peşimde istediğim an en zengin adamı bulurum şu anda bir mesaj yazayım 20 kişi doluşur peşime o yüzden öyle bir kıyasa giremez benle. :)
yani öyle zengin servetli birisi değil ki kadınlar pençe taksın sadece kendilerine ait bir iki gayrimenkulleri var onlara da ben göz diktim değerimi bilsin diye hepsi bu. buradaki konu sahiplerinin bazıları gibi ezidim dayak yedim diye ağlasam daha mı hoşunuza gidecekti??
valla kusura bakmada 4 tane evi olan bir baba tek oğluna bir ev verip oturtamıyosa zaten kendi parasına kıyamıyodur
hangi babanın gönlü razı olur evi varken oğlunu kirada süründürmek
bide geline sen çalış eşine yardım et diyor ev alın diyor altınlarıda ver evide benim üstüme yapın diyor buna sen razı olurmusun başta onu bi düşün bence
tamam gelinin bu şekilde söylemesi normal değil ama baba düşünemiyosa ve gelinden mal kaçırmaya kendi yelteniyosa
gelinde söyleme hakkına sahiptir
biz 3 kardeşiz tek erkek kardeşim var ben baba evine bile girmem derim ki erkeğe kalır ev edep vardır adap vardır
bu şekilde gelmiş gelenekler bu şekilde gider
neye nasıl kızacağınızı bilmiyosunuz herkes önce kendi yerine bi koysun
5 aylık diyosunuz hangi evliliğin garantisi var ki yok
ne yani kız kızlığını vermiş dul kalacaktır 1 aylığına bile evli olsa o evliilikte hakkı vardır
bu konuda boşanmak çare değil zaten sadece konuşulması gerekiyo
...
şu kırmızı ile çizdiğim yerden sonra sana şaşırmyorum artık..he canım bütün mallar erkek kardeşe kalır kızlar kim ki zaten?edep bu yani :)
bi kadının kendine biçtiği değer bu işte,daha ne konuşuyoruz ya.
şu kırmızı ile çizdiğim yerden sonra sana şaşırmyorum artık..he canım bütün mallar erkek kardeşe kalır kızlar kim ki zaten?edep bu yani :)
ben pek edepsiz oldum bu durumda. babamdan bana kalan evi ağabeyime mi versem acaba
parası yok diye boşanamayan kadınlarla karıştırmayın beni boşanırım en ala erkeği de bulurum gencim güzelim siz kendi dertlerinizle uğraşın.
parası yok diye boşanamayan kadınlarla karıştırmayın beni boşanırım en ala erkeği de bulurum gencim güzelim siz kendi dertlerinizle uğraşın.
valla kusura bakmada 4 tane evi olan bir baba tek oğluna bir ev verip oturtamıyosa zaten kendi parasına kıyamıyodur
hangi babanın gönlü razı olur evi varken oğlunu kirada süründürmek
bide geline sen çalış eşine yardım et diyor ev alın diyor altınlarıda ver evide benim üstüme yapın diyor buna sen razı olurmusun başta onu bi düşün bence
tamam gelinin bu şekilde söylemesi normal değil ama baba düşünemiyosa ve gelinden mal kaçırmaya kendi yelteniyosa
gelinde söyleme hakkına sahiptir
biz 3 kardeşiz tek erkek kardeşim var ben baba evine bile girmem derim ki erkeğe kalır ev edep vardır adap vardır
bu şekilde gelmiş gelenekler bu şekilde gider
neye nasıl kızacağınızı bilmiyosunuz herkes önce kendi yerine bi koysun
5 aylık diyosunuz hangi evliliğin garantisi var ki yok
ne yani kız kızlığını vermiş dul kalacaktır 1 aylığına bile evli olsa o evliilikte hakkı vardır
bu konuda boşanmak çare değil zaten sadece konuşulması gerekiyo
...
he sen onu anlıyosan senin şimdiye kadar savunduklarında geçersiz kalıyo dimi canım
malda mülkte gözü olan belli oldu sanırım :)
ben herşey erkeğe kalır demedim ben kendi ailemden bahsettim orda babamın tek evi var ve ben ona girmem erkek kardeşime bırakırım dedim
yada şöyle anlatayım sana benim kendi babamın evi olsa karşılığında bişey talep etmeden benim kirada olmama kıyamaz verir zaten
her babada bu şekilde olmalı benim gözümde aile bağları bu şekilde olmalı
baba diyoruz yani baba benim zor günlerimde varken bana bi yardımı olmayacaksa baba olmaz zaten o
niye sen o eve girmiyorsun ne demek erkeğin hakkıdır. evlat edinilmiş kişiler de dahil bir mülkte tüm çocukları hakkı vardır olur mu öyle şey erkek kardeşin evlat da sen değil misin ileride erkek kardeşin Allah ablamdan razı olsun demeyecek emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?