Kızlar bugün eşimle konuşucam ona göre ayrılmak istediğimi söyliycem..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
münevver cinayetinde de erkek baya zengin ama oda 3.sayfa haberi oldu

bu ülkede gunde en az ıkı kadın cınayetı yaşanıyor çoğu kadın mutsuz evliliğini sürdürmek zorunda kalıyor okadar mağdur kadın var hala yok erkek tarafı şöle yok erkek tarafı böle merak etmeyın erkek tarafının durumu gayet iyi ama kadınlar için aynı şeyi söyleyemıycem bence ıyı yapmış güvence almakla helal olsun keşke bende alsaydım aç gözlülük değil demek istediğim ama çalıştığı halde bır ev geçindiremıycek kadınlarda bişekilde ayakta kalmalı güvence istemeli

beni almış yetmezmi illa birşey vermek gerekmiyor ki gül gibi kız almış daha ne?
3. sayfada grünmek isteyenler kendi yolundan gidebilir ben yolumdan memnunum. evliliğimiz gayet mutlu şu anda.

evlılık demek ortaklasa yasamak demek canım ılla bısı vercen demek deıl ıstersede verırsın tabı bana gore ole yanı ask ıste baska bısıı

Yaa iyi diyorsunuz hoş diyorsunuz da niye babalardan hala ev vs.bekleniyor ben anlamıyorum. Benim babam da 3 kızı var diye 50 yaşına geldi hala 3.evin borcunu ödüyor size vereceğim diye diyoruz gerek yok diye. Benim babamlar evlenirken bırakın altını parmaklarında birer alyans bi'de 2 yorganla gelmişler memleketten İstanbul'a şu yaşına kadar of demeden çalışmış ikisi birden. 3 çocuğunu üniversite okutmuş daha ben o adamdan ya baba evleri veriyosan ver artık keyif mi alıyosun biz kirada otururken desem o adam yüzüme tükürse az değil mi? (kendim için konuşuyorum)

Genceciksiniz niye hazıra konmak istiyorsunuz ki ailelere mi güvendiniz evlenirken... Gencecik elele verip çalışsanız çokta güzel birikim yaparsınız ama sanıyorum zor geliyor bir çoğumuza.
Bir babanın görevi okuyan evladı sonuna kadar okutmak ve düğününü vs.yapmak oldu olacak bankada birikimi var diye arabada çeksinler altımıza.

daha neler görücez...
5 aylık ev derdine düşmüş bi gelin!!!
kendini gül gibi gören genç kızın mal hırsı!!!
çok şükür bizlerde gül gibi genç kızlarız ama erkek tarafı diye canını çıkarmadık.makul olanı istedik.çünkü zamanı geldiğinde de bizde erkek tarafı olucaz,görümce oluaz...
babamın bana alıcağı daireyi ben jest olsyn diye eşimin ve benim üzerime yapılmasını teklif ettim eşime ona jest yapmak için ama eşim hayır güzelim oev senin olur baban senin üzerine yapsın dedi.saolsun bana para hırsı biri olmadığımı dile getirerek beni onure etti...

bu arada bana mehir olan altınlarda bizidir.benim değildir.araba alalım dese verirdim,arsa alalım dese verirdim sonuçta evlilikte sen ben yok !biz! varız...

bir baba evladını okutmayıp çocuk yaşta çalıştırıyorsa e bişiler düşünmeli değilmi bakın sıın babanız ne güzel okutuyor düşnüyor siz bu dunyadan bakıp yazıyorsunuz ama herkes kendı dunyasından bakıp yazıyor bunuda unutmamak lazım

bence de kayınpeder de amma kurnaz o 4 evi nasıl yaptığı belli oldu. benim 4 tane evim olacak çocuğumu kirada oturacağım aklımdan bile geçmez. hatta ölmeden çocuklarımın arasında eşit şekilde paylaştırırdım ki ben öldükten sonra araları bozulmasın.

2013 senesınde zaten sana ailemle yaşayalım teklifinde bulunuyorsa onun sosyokültürel sınırı bellidir canım.

senın bunu sart koşman bile komik aslında.
evlenirim ama ailenle yaşamam

2013 senesınde zaten sana ailemle yaşayalım teklifinde bulunuyorsa onun sosyokültürel sınırı bellidir canım.

senın bunu sart koşman bile komik aslında.
evlenirim ama ailenle yaşamam

ve de şehir değişikliği yapılmaz adam üst düzey kamu görevlisi olsa bile hayır otur oturduğun yerde
evli değilim ama galiba ucuza gideceğim

evlılıkte budur zaten canım bencede

bencede ama yakınlarımda da böyleleri var.erkek tarafı 5 bilezik yaparım zaten ilk gelinimede 5 yaptım diyor kız tarafı hayır asla olmaz bembeyaz tenli uzun boylu gül gibi kızımı veriyorum 10 bilezik olacak diye diretiyor hatta nişanı atıyor olmadı diye ve sonunda yapıyor erkek tarafı ama evlendikten sonra kızın ailesiyle damat görüşmüyorlar kızıda ayda yılda bir defa görüştürüyorlar.
altınlar konusunda da bi tanıdığım araba alalım ama altınlarımı asla vermem versem bile araba sadece benim olur sen kullanamazsın hep ben kullanırım diyor.
evliliğin içine senin paran benim param ayırımı giriyorsa kavgalar gecikmiyor.

Son düzenleme:
bu arada bana mehir olan altınlarda bizidir.benim değildir.araba alalım dese verirdim,arsa alalım dese verirdim sonuçta evlilikte sen ben yok !biz! varız...

valla katılıyor gönülden destekliyorum, 2,5 yıllık eviyim altınlarımı birkez bile takmadım zaten sevmem neyse amaç allah izin verirse ev alırken nekadarını karşılarsa vericem tabiki eşime,hatta eşime vermek değil yani ikimiz için kullanıcaz :)
ben; bu tek sadece benim bencilliğini anlamıyorum.

ve de şehir değişikliği yapılmaz adam üst düzey kamu görevlisi olsa bile hayır otur oturduğun yerde

şeker limon ucuza gitmek önemli değil evlendikten sonra mutlu huzurlu olmak önemli.parayla mutluluk gelmiyor güzelim eminim.sanada mutluluklar

esir pazarında köle ticareti mi yapıyorlar anlamıyorum

sonra erkek kadına eşya muamelesi yapınca da kadın erkek eşitliği yok deniyor

bide kızın dişlerini kontrol etseler tam olacak yani

adam sonradan senı alırken 10 bilezik saydım diye bi tutuma girerse şok olmamak lazım

kimisine göre ucuza gitmek olarak algılanabilir ama bana göre senın bi fiyatın olamaz.insanız çünkü

haklısın canımm benım aılem gucunuz neye yetıosa onu yapın dedı yanı altın para pul bıyere kadar altının olupta huzurun olmadıktan sonra ne yapım ben o parayı pulu bana zaten esımle paylasınca mutluluk verır o para.esın dıomu ben calısım calıstıgım para benım sende gıt kendı paranı kazan dese dımı yanı bılmıorum artık sevgı bıle maddıyata dayanmıs

şeker limon ucuza gitmek önemli değil evlendikten sonra mutlu huzurlu olmak önemli.parayla mutluluk gelmiyor güzelim eminim.sanada mutluluklar

in canım ya kendi paramı kendim kazanıyorum sevdiğimde atanırsa yeter de artar bize her şey :d huzur önemli yoksa evi arabası olan adam çok bir de şey var ev araba zenginlik mi?
teşekkürler tatlım iyi dileklerin için

aynen öyle köle ticareti benim aklıma gelen acaba 30 yıl sonra yaşlanınca ver bakalım fazladan takılan 5 bileziği çünkü yaşlandın boyun posun güzelliğin kalmadı derse ne olacak???

aynen ole canımm ondan sonrada para verdım aldım ıstedıgımıde yaparım derse sasmamak lazım yanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…