beni almış yetmezmi illa birşey vermek gerekmiyor ki gül gibi kız almış daha ne?
3. sayfada grünmek isteyenler kendi yolundan gidebilir ben yolumdan memnunum. evliliğimiz gayet mutlu şu anda.
kesinlikle size katılıyorum.bende nerdeyse konu sahibiyle aynı durumdayım bir sürü ev var ama hepsi birileri ölünce.yani çocukları zor duruma sokmak bir dünya borcun altına sokmak çok mu keyifli.neden herkes hayattayken çocuklarını mutlu etmiyor??? ben bu olaya çok kızıyorum.benim çocuklarım büyüyünce kesinlikle ölmeden onların rahatı için çabalıcam.
hiç kimse kp evini satsın bana ev alsın bende boşanayım o paraları bi güzel yiyeyim die düşünemez bence.eşimle çocuklarımla güzel bir evde çok sıkıntıya girmeden yaşayayım die düşünüyordur insanlar.
Yaa iyi diyorsunuz hoş diyorsunuz da niye babalardan hala ev vs.bekleniyor ben anlamıyorum. Benim babam da 3 kızı var diye 50 yaşına geldi hala 3.evin borcunu ödüyor size vereceğim diye diyoruz gerek yok diye. Benim babamlar evlenirken bırakın altını parmaklarında birer alyans bi'de 2 yorganla gelmişler memleketten İstanbul'a şu yaşına kadar of demeden çalışmış ikisi birden. 3 çocuğunu üniversite okutmuş daha ben o adamdan ya baba evleri veriyosan ver artık keyif mi alıyosun biz kirada otururken desem o adam yüzüme tükürse az değil mi? (kendim için konuşuyorum)
Genceciksiniz niye hazıra konmak istiyorsunuz ki ailelere mi güvendiniz evlenirken... Gencecik elele verip çalışsanız çokta güzel birikim yaparsınız ama sanıyorum zor geliyor bir çoğumuza.
Bir babanın görevi okuyan evladı sonuna kadar okutmak ve düğününü vs.yapmak oldu olacak bankada birikimi var diye arabada çeksinler altımıza.
Hanımefendi üstüne basa basa söylüyor zaten kendilerinin kredi çekip altınlarının bozdurulmasıyla alınan evin kp'nin üzerine olmasına çok kızmış. Herşey insanlar için yarın bir gün boşanırlarsa bu hanımefendinin hakları ne olacak peki. Herhangi bir mal talebi olabilecek mi böyle bir durumda. Tek yanlışı boşanma sözcüğünü bu kadar kolay kullanması bence.
fakir olsaydı gene belli şartlarımda diretirdim özelikle aileyle yaşama ve şehir değiştirmeme konusunda ama tutup bana ev al demezdim fakat altınlar benim hakkım kanun bana vermiş yarın allah korusun kaza bela olur veririz elbet ama şu anda böyle bir zorunluluğum yok.
bu arada bana mehir olan altınlarda bizidir.benim değildir.araba alalım dese verirdim,arsa alalım dese verirdim sonuçta evlilikte sen ben yok !biz! varız...
2013 senesınde zaten sana ailemle yaşayalım teklifinde bulunuyorsa onun sosyokültürel sınırı bellidir canım.
senın bunu sart koşman bile komik aslında.
evlenirim ama ailenle yaşamam
evlılıkte budur zaten canım bencede
bu arada bana mehir olan altınlarda bizidir.benim değildir.araba alalım dese verirdim,arsa alalım dese verirdim sonuçta evlilikte sen ben yok !biz! varız...
ve de şehir değişikliği yapılmaz adam üst düzey kamu görevlisi olsa bile hayır otur oturduğun yerde
evli değilim ama galiba ucuza gideceğim
bencede ama yakınlarımda da böyleleri var.erkek tarafı 5 bilezik yaparım zaten ilk gelinimede 5 yaptım diyor kız tarafı hayır asla olmaz bembeyaz tenli uzun boylu gül gibi kızımı veriyorum 10 bilezik olacak diye diretiyor hatta nişanı atıyor olmadı diye ve sonunda yapıyor erkek tarafı ama evlendikten sonra kızın ailesiyle damat görüşmüyorlar kızıda ayda yılda bir defa görüştürüyorlar.
altınlar konusunda da bi tanıdığım araba alalım ama altınlarımı asla vermem versem bile araba sadece benim olur sen kullanamazsın hep ben kullanırım diyor.
evliliğin içine senin paran benim param ayırımı giriyorsa kavgalar gecikmiyor.
ve de şehir değişikliği yapılmaz adam üst düzey kamu görevlisi olsa bile hayır otur oturduğun yerde
evli değilim ama galiba ucuza gideceğim
bencede ama yakınlarımda da böyleleri var.erkek tarafı 5 bilezik yaparım zaten ilk gelinimede 5 yaptım diyor kız tarafı hayır asla olmaz bembeyaz tenli uzun boylu gül gibi kızımı veriyorum 10 bilezik olacak diye diretiyor hatta nişanı atıyor olmadı diye ve sonunda yapıyor erkek tarafı ama evlendikten sonra kızın ailesiyle damat görüşmüyorlar kızıda ayda yılda bir defa görüştürüyorlar.
altınlar konusunda da bi tanıdığım araba alalım ama altınlarımı asla vermem versem bile araba sadece benim olur sen kullanamazsın hep ben kullanırım diyor.
evliliğin içine senin paran benim param ayırımı giriyorsa kavgalar gecikmiyor.
şeker limon ucuza gitmek önemli değil evlendikten sonra mutlu huzurlu olmak önemli.parayla mutluluk gelmiyor güzelim eminim.sanada mutluluklar
esir pazarında köle ticareti mi yapıyorlar anlamıyorum
sonra erkek kadına eşya muamelesi yapınca da kadın erkek eşitliği yok deniyor
bide kızın dişlerini kontrol etseler tam olacak yani
adam sonradan senı alırken 10 bilezik saydım diye bi tutuma girerse şok olmamak lazım
esir pazarında köle ticareti mi yapıyorlar anlamıyorum
sonra erkek kadına eşya muamelesi yapınca da kadın erkek eşitliği yok deniyor
bide kızın dişlerini kontrol etseler tam olacak yani
adam sonradan senı alırken 10 bilezik saydım diye bi tutuma girerse şok olmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?